Ktoré značky kabeliek preferujete a prečo?
Ahojte rada by som si rozšírila obzor, nakoľko sa venujem prevažne kabelkam, ktoré sprostredkúvam na predaj, môžete mi napísať spokojnosť či nespokojnosť k jednotlivým alebo iným značkám. Váš vkus, výber 😊 Michael Kors, Tommy Hilfiger, Guess, Joop, chiara ferragni, Furla, Mario Valentino, Coach, Liu ho, PINKO, juicy couture, Karl Lagerfeld, Aigner, Love moschino….
Kupujem si normálnu neznackovu kabelku v talianskych obchodoch.Alebo značkovú, ale koženú.Nepotrebujem loga.Pre tých čo potrebujú logo predávajú ekokožu a vydržia malo.Ulakomila som sa na krásnu kralovsku modru Armani popraskala v skrini🙂
@alessavandervelden brutálny opis ! 👏 poznáš Plačkovú a jej muža ? Čo hovoríš potom na takých ľudí , ktorí vyzerajú že majú peňazí dosť , ale vždy sú ovešaní ako cig..ni z tržnice ? Či si myslíš že nosia fejkové oblečenie a kabelky ?
@puertorico ja si myslím, že Plačková je hlavne sponzorovaná tými značkami, ktoré nosí. Inak by ich tak okato neprezentovala na svojich sociálnych sieťach. A takých ľudí ako ona je omnoho viac 🤔
V mnohom súhlasím, avšak myslím, že veľké kričiace logá sa niektorým ozaj páčia a nemusia mať zámer prezentovať sa, že na to majú. Ja mám aj spomenuté niektorými zatracované značky, ale všade mám malé logo, ktoré ozaj nie je vidieť. Mne sa veľké logá nepáčia na ničom, ani oblečení, topánkach, doplnkoch, ale zase chápem, že niekto má iný vkus ako ja.
@ajw Desigual 🙂 pre farebnosť.
Tuším sa to tu "zvrhlo" na úplne inú diskusiu ako si asi čakala 🙈
@alessavandervelden s tymto moze byt dost problem, nakolko sa ma podla stylistov davat cheap a pricy v kombinacii, zase podla takej Plackovej a insta girls toto uz vobec nesedi. Sedi to mozno na zeny okolo 45+ , Ale mlade baby maju odlisny styl. Tak tieto odrasty na vlasoch a nechtoch, to uz je ta najhorsia kategoria 😂 za mna vola “ crime against the fashion “ 😂😂😂
Baby a mate niektora skusenost s kabelkami YSL? su kvalitne? dakujem
Mne ide skor o kvalitu a prevedenie. Mam rada coccinelle napriklad.
Keby mam peniaze urcite by som si kupila daku vyssiu radu ale mozes mat aj hermes aj lv aj nvm co, ak to nevies nosit vyzera to vtipne.
Ked idem niekedy mesto a vidim silikonove prsia, umele nechty, mihalnice urobene ako z tretej cenovej a hermesku a cely outfit za xy eur a muza s retazou okolo krku ako nastupuju do luxusneho auta, je to sice fajn ze maju tolko penazi ale tie im nevyvazia nevkus.
V kazdom pripade si kazdy moze nosit co chce a nazor cudzich ludi je bezpredmetny. Vacsinou to tak byva, ti co maju peniaze sa nemaju potrebu pretrcat kade tade
Tieto nie, dam zarobit radsej soovenskym vyrobcom
No páni, tu každá kupuje Chanel, ysl, Hermes... Paráda 🤗
@kalerabik1 YSL je urcite kvalita, maju ju klientky v praci. To su zeny, co maju vela tychto roznych kabeliek. Takze to je znacka, co vydrzi
K tvojej otázke, asi len mk a aj to len vtedy, keď to nemá výrazný nápis. Nemám rada výrazne nápisy, značky že ich vidíš už z pešej zóny, je to také ...ehmm kolotočiarske. Guess mi mama kúpila na Vianoce, vážim si to, ale mama má vkus, kabelka je pekná a nekričí z nej značka, nemám problém ju nosiť. Čo sa mňa týka kupujem kožené a mám rada lokálnych výrobcov, hlavne nech to nemá značku cez polovicu kabelky a páčia sa mi aj malé batôžky kožené.

@alessavandervelden super idem pozrieť, milujem severskú módu.