icon

Ktorú čiernu shopper kabelku si vybrať?

28. nov 2024

Ahojte, ktora kabelka sa vam najviac pozdava? Neviem sa rozhodnut. Pripadne vie mi niekto odporucit iny konkretny model ciernej shopper kabelky, aby nebola a nevyzerala uz na pohlad lacno a nekvalitne? Strop max 250eur,

https://www.zalando.sk/ralph-lauren-platenna-ta...

https://www.zalando.sk/lauren-ralph-lauren-grai...

https://www.zalando.sk/furla-goccia-hobo-velka-...

Strana
z2
suptdi
28. nov 2024

Prvé dve mi pripadajú rovnaké, tretia mi príde, ako model pre ženy možno 50 alebo aj 60 +, neviem koľko máš rokov...

lizatko1009
28. nov 2024

Za mna ani jednu, pomohlo? Nie je to moj štýl a nemam rada velke kabelky

autor
28. nov 2024

@suptdi mam 34, obliekam sa vacsinou casual..vela tu chvalia furlu, tato sa mi najviac pozdavala, aj ked tiez mi pride ako pre starsie zeny

autor
28. nov 2024

@lizatko1009 ake nosievas? Ja potrebujem vacsiu prakticku, aj ked shopper zatial nemam…mam viacero malych, ale otravuje ma nosit igelitku kvoli nejakemu pulovru alebo mensiemu nakupu z potravin

autor
28. nov 2024

@suptdi jedna sa da obratit aj na bezovu stranu, len vaham, ci to zapinanie je bezpecne, napr pri jazde v preplnenej elektricke 🙈

jamimo
28. nov 2024

ja by som volila tretiu, ale kvôli tomu, že je z kože. Do ruky však nepraktická. Skús pogoogliť Coccinelle v tvojej cenovej relácii a z kože. Myslím, že nájdeš.

janai1
28. nov 2024

z týchto 1.

biba_18
28. nov 2024

určite furlu keďže koža, za pu by som 250 nedala ani náhodou ...

suptdi
28. nov 2024

Ja nenosievam kabelky, som chlap, môj príspevok ber, ako subjektívny názor chlapa na ženskú módu...

biba_18
28. nov 2024

ale ja všeobecne neobľubujem také shoppery bez zapínania, nie je to kabelka ... ako, mám ich, ale rozčuľuje ma že sa to nedá zapnúť ...

biba_18
28. nov 2024

alebo ja by som išla aj do DR - mám od nej niekoľko tašiek a teraz má dobré ceny napr. https://dajanarodriguez.sk/p/klementinka-bohemi...

henikap123
28. nov 2024

Prvú by som si vybrala. Mne sa páči. Tvar tretej sa mi nepáči.

laurinka27
29. nov 2024

Prvu by som sama brala.

mima999
29. nov 2024

Aj za mna prva 🙂

morpheuss
29. nov 2024

Určite prvú

moonlighting
29. nov 2024
evcagabi
29. nov 2024

Prvu mam, mne sa velmi paci 😊

miadi
29. nov 2024

tieto sa hodia k takemuto stylu a veku

lenka.25
29. nov 2024

za umelinu by som 150 € nedala , ani keby čo bolo a tretia mi príde pre staršiu pani .
Takže z týchto ani jednu

olimuc
29. nov 2024

Hlavne kozenu … RL nie vsetky obojstranne su kozene a maju tendenciu popraskat. Mama rada shoppery , ale preferujem so zipsom. Raz som kupila 1 od HB aj so zipsom a bol poriadne drahy … ale mam ho tolko rokov, ze uz svoju cenu splatil … stale je pekny a prakticky (pre moj v vkus) vsetko zalezi od celkoveho stylu … niektore kabelky su na fotke pekne a v skutocnosti nic moc a ine vyzeraju nudne a skombinovane super. Kabelka nechodi sama po ulici 🤷🏻‍♀️

timea301196
29. nov 2024

Za mňa prvú

pralinka86
29. nov 2024
kikushaa
29. nov 2024

Ja som tiez za kozennu furlu

simsalabim
29. nov 2024

Na tej prvej by mi velmi vadilo, ze tam nie je ani malinke vrecko na kluce, mobil alebo doklady. Z tych to asi tu tretiu.

pralinka86
29. nov 2024

Este mi napadlo tak pomimo, ak chces aj mensi nákup nosit, tak pozri si dobre ramienka, zapinanie, aby ta taska to aj uniesla a nemala si zarezane ramienka na pleci.. a tiez aby sa ti nerozopinala plna.. ja by som si nasla radsej peknu tasku na nakupy, nez to vsetko mat na jednom ramene.. a tiez vo vnútri mat vsetko nahadzane, to ja nerada, ale každý to ma inac

struhanka
29. nov 2024

Ani jednu. Prvé dve sú nekožené. Platíš vlastne za značku. Furla má aj iné kožené a krajšie. Práve táto sa mi veľmi nepozdáva. Hľadaj koženú, z pravej kože.

tykat
29. nov 2024

Ja mam takyto typ ale hlavne kvoli notebooku ktory casto nosim. Inak by som si ju nekupila. Za mna hociktoru, toto sa asi nekupuje pre krasu ale z praktickych dovodov. Posledna ma celkom oslovila.
Ja mam ten typ co sa hore rozsiruje, je pevna. Som spokojna, svoj ucel plni a nie je to batoh alebo nejaka neforemna kapsa.
Ale teda uz mam 50+ 😃

andrea2323
29. nov 2024

Kúpi si radšej koženú, dať 150€ za umelinu je zbytočnosť 🙂 vyšúcha sa ti

janci27
29. nov 2024

Z tychto troch by som si vybrala tu prvu, cely ten outfit s tou kabelkou sa mi velmi paci 🙂 ta druha podobna je o nieco sirsia. Ta tej Furla kabelke sa mi az tak velmi nepaci aky ma design.

Strana
z2