icon

Ktorú farbu uprednostniť a prečo?

8. feb 2025

Ahojte baby😁, riešim takú klasickú ženskú dilemu, neviem, ktorá farba… Pre ktorú by ste sa rozhodli vy a prečo?

Ktorú farbu uprednostniť a prečo?Ktorú farbu uprednostniť a prečo?
Strana
z2
simca115
8. feb 2025

za mňa čierna 🙂

patka06
8. feb 2025

čierna - elegantnejšia a nie je na nej vidieť každú špinku

minenkaa
8. feb 2025

To je bunda či pršiplášť

minenkaa
8. feb 2025

Ak bunda tak čierna a ak pršiplášť bleda

1ryba
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
8. feb 2025

Mne sa páči ta bleda....ale z praktického hladiska by som si kupila ciernu

simsalabim
8. feb 2025

Mam podobnu bundu do dazda, svetlu. Ja v ciernej vyzeram strasne, tak preto. Tym, ze je to nepremokavy naterial, nie je chulostiva na spinu a ak sa nejaky flak objavi, staci zotriet vlhkou spongiou.

gabrielkaa
8. feb 2025

Bledú
Čierna pôsobí tak fádne 🙂

lejja
8. feb 2025

Bledú

babababka
8. feb 2025

Bledá.

bolarazjedna
8. feb 2025

Podľa mňa tej blondínke na fotke viac pristane tmavá, brunetka zase ta bledá. Takže možno aj podľa toho, čo tebe viac pristane.

marsmykkok
8. feb 2025

Smotanovú, čierne zvršky nemám rada a ten argument že na čiernej nevidieť špinu nechápem, čo nemáme vodu v 21 storočí? Okrem toho je to plášť do mesta, teda nemá sa kde zašpiniť a ak sa zašpiní, tak sa operie. či čierny by sa nikdy nepral? Ešte ok na doma svetlé farby sú horšie alebo pre dieťa na ihrisko, ale takto do mesta mám rada práve svetlé farby, však nejde na pohreb...

lin_a
8. feb 2025

Bleda, viac sa hodi na prechdone obdobia
A je to iba mytus, ze cierna je univerzalna a nevidno na nej spinu - cierna farba vacsine ludi zdoraznuje nedokonalosti pleti a prave naopak - spinky (vlasy, smietky, prach, lupiny, chlpy zvierat, pripadne spina z detskych topanok) na nej vidno omnoho viac ako na bezovej 😉

slavomira236
8. feb 2025

Ja mam podobnu zo zary bledoruzovu pogumovanu kazdemu sa paci. Potom este jednu plast tiez pogumovany ale trochu iny material cierny s veliksnskou kapucnou.Ux ich uz 7rokov a obe bez chyby.

michu_
8. feb 2025

svetla.. na mna je zas ciernej vsade uz az prilis. ;)
a presne ako pise @lin_a, cierna malokomu dobre sedi ku pleti

akinomel
8. feb 2025

Svetlú. Čiernej je všade až až.

maryann8
8. feb 2025

Svetlú

petronelag
8. feb 2025

Ak to chce nosiť každý deň do práce cez jar, tak by bola praktickejšia čierna, ale bledá je krajšia aj na iné príležitosti. Tento rok že budú moderné odtiene hnedej.

rebi789
8. feb 2025

Béžová

lucia13022023
8. feb 2025

Béžová určite

lubina
8. feb 2025

Ta svetla sa mi paci viac

margotka17
8. feb 2025

Ja by som tu čiernu vzala, aj keď som tmavovlasá, nie blondínka.

viera77
8. feb 2025

Hľadala by som podobnú bundu v inej farbe. V čiernej vyzerám príšerne a vlastne nemám ani rada tú farbu, a svetlé odtiene kabátov a búnd mi absolútne nepristanú. Takže nekupujem za každú cenu, len aby niečo bolo, ale hľadám a vyberám.

lenik98
8. feb 2025

Bledá ;)

simcas75
8. feb 2025

Svetlá. Pôsobi mladistvo a sviežo.

danica2711
8. feb 2025

za mňa svetlá, ale najdôležitejšie je, čo sluší TEBE

buberova
9. feb 2025

Tá čierna mi príde taká ťažkopádna. A to mám rada čiernu ako farbu ale tu by som si zvolila svetlú

kathhii
9. feb 2025

Bledá je zaujímavejšia, tie kontrastné detaily sami veľmi páčia. Čierna je smutná ako na pohreb, je jej všade kopec a pristane málokomu...

kathhii
9. feb 2025

@viera77 stačí keď k bledej bunde pridaš šal v tmavosti vlasov... Ani ja nenosím čiernu,je pre mňa tvrdá a príliš studená.

jamidea
9. feb 2025

Bleda je super, jemna, pekna, decentna. Tmava ako vrece, resp.adams family

Strana
z2