Ktorú farbu uprednostniť a prečo?
Ahojte baby😁, riešim takú klasickú ženskú dilemu, neviem, ktorá farba… Pre ktorú by ste sa rozhodli vy a prečo?

čierna - elegantnejšia a nie je na nej vidieť každú špinku
To je bunda či pršiplášť
Ak bunda tak čierna a ak pršiplášť bleda
Mne sa páči ta bleda....ale z praktického hladiska by som si kupila ciernu
Mam podobnu bundu do dazda, svetlu. Ja v ciernej vyzeram strasne, tak preto. Tym, ze je to nepremokavy naterial, nie je chulostiva na spinu a ak sa nejaky flak objavi, staci zotriet vlhkou spongiou.
Bledú
Čierna pôsobí tak fádne 🙂
Bledú
Bledá.
Podľa mňa tej blondínke na fotke viac pristane tmavá, brunetka zase ta bledá. Takže možno aj podľa toho, čo tebe viac pristane.
Smotanovú, čierne zvršky nemám rada a ten argument že na čiernej nevidieť špinu nechápem, čo nemáme vodu v 21 storočí? Okrem toho je to plášť do mesta, teda nemá sa kde zašpiniť a ak sa zašpiní, tak sa operie. či čierny by sa nikdy nepral? Ešte ok na doma svetlé farby sú horšie alebo pre dieťa na ihrisko, ale takto do mesta mám rada práve svetlé farby, však nejde na pohreb...
Bleda, viac sa hodi na prechdone obdobia
A je to iba mytus, ze cierna je univerzalna a nevidno na nej spinu - cierna farba vacsine ludi zdoraznuje nedokonalosti pleti a prave naopak - spinky (vlasy, smietky, prach, lupiny, chlpy zvierat, pripadne spina z detskych topanok) na nej vidno omnoho viac ako na bezovej 😉
Ja mam podobnu zo zary bledoruzovu pogumovanu kazdemu sa paci. Potom este jednu plast tiez pogumovany ale trochu iny material cierny s veliksnskou kapucnou.Ux ich uz 7rokov a obe bez chyby.
Svetlú. Čiernej je všade až až.
Svetlú
Ak to chce nosiť každý deň do práce cez jar, tak by bola praktickejšia čierna, ale bledá je krajšia aj na iné príležitosti. Tento rok že budú moderné odtiene hnedej.
Béžová
Béžová určite
Ta svetla sa mi paci viac
Ja by som tu čiernu vzala, aj keď som tmavovlasá, nie blondínka.
Hľadala by som podobnú bundu v inej farbe. V čiernej vyzerám príšerne a vlastne nemám ani rada tú farbu, a svetlé odtiene kabátov a búnd mi absolútne nepristanú. Takže nekupujem za každú cenu, len aby niečo bolo, ale hľadám a vyberám.
Bledá ;)
Svetlá. Pôsobi mladistvo a sviežo.
za mňa svetlá, ale najdôležitejšie je, čo sluší TEBE
Tá čierna mi príde taká ťažkopádna. A to mám rada čiernu ako farbu ale tu by som si zvolila svetlú
Bledá je zaujímavejšia, tie kontrastné detaily sami veľmi páčia. Čierna je smutná ako na pohreb, je jej všade kopec a pristane málokomu...
Bleda je super, jemna, pekna, decentna. Tmava ako vrece, resp.adams family

za mňa čierna 🙂