Kúpili by ste si opravované svadobné šaty?
Ahojte.
Mám už po svadbe a premýšľam nad predajom šiat. Je to veľkosť S (sedia XS/S čiže veľká šanca, že niekto takú veľkosť chce, výška do 170cm), štýl bohoo, moderné
Boli úžasné a vychválené. Na fotenie sme išli osobitne a náš akčný fotograf nám urobil krásne zábery z prírody ale nahnal nás aj do oblastí, kde boli tŕne atď ... poderavila som na nich tyl 🤦♀️
Sukňa je dvojvrstvová, na spodnom ligotavom tyle to nevidno, ale vrchný vidno. Mohla by som ich dať vyčistiť a prípadne aj prešiť celú vrchnú tylovú časť/celú sukňu ale
OPLATÍ SA?
Určite by som ich dala za smiešnu cenu, premýšľam tak 250€... každopádne čo teraz? 😭 Kúpili by ste si opravované šaty ak by to už vyzeralo dobre? Je mi ich tak strašne ľúto
Vďaka za každé zapojenie sa do diskusie
Autorka
Ty chces radu,a nedas fotku????
Preco?
Bez fotky je toto zabity cas a zbytocna diskusia
akoze fest som chcela vidiet tie saty. To nie je od teba pekne,ze nas tu natahujes a hovno
Daj ich opravené na v****d. Tam ti ich určite niekto kúpi aj za 250 e ak naozaj stoja za to. Ja som si z vestiare alebo v****d kupila luxusné šaty skoro za 300€.pôvodná cena bola tiež dosť vysoká. A každý chválil. Radšej kúpim nosenú kvalitu ako shit za 50 e. Ale mňa by tiež zaujímala foto tých tvojich šiat . Takto ťažko posúdiť.
Autorka - súhlasím, na takúto otázku si zvolila nevhodné fórum. Tu je to často o urážkach, povýšeneckých reakciách a snahe rypnúť, kopnúť si do druhého. Šaty kľudne ponúkni za spomínaných 250€, samozrejme opravené. Sama uvidíš spätnú väzbu. Inak, poznáš Lala market?
Ak stoja nové 1200e, tak cena 250e je určite veľmi dobrá. Ak bude opravenie šiat, také že im to neublíži, tak je to absolútne v poriadku. 🙂
Ahoj, neviem v akom vzťahu si s tou krajcirkou, ale oprava bude tiež niečo stáť, tak treba aj toto brať do úvahy. Ja teraz šijem dcére šaty na stužkovú, len materiál ma vyšiel na 200e. Neviem či sa Ti to oplatí. Ak chceš posli fotku do správy, pozriem aká náročná by bola oprava.
baby, ale reálne neviem či by niekto vedel že sú opravované - ide o to či by niekto kúpil šaty z 250€ … či?
Ja zháňam, kľudne foto do správy ak ich chceš ešte posunúť
Dnes je veeeeelmi velmi vela siat na bazare. Ani tip top saty, ktorych povodna cena mohla byť neviem aka, nepredas lahko. Takze ak mas cas mesiace roky, mozes to skusit. Ale moze sa stat, ze aj tak skoncis na sume 100 a menej. Neviem koľko bude stat oprava.
Je to moc penazi na kupovanie macky vo vreci. Každá nevesta chce aby saty sedeli tip top, citila sa v nich fajn, boli jej materialovo prijemne a to cez foto nevieš ponúknuť. Chce to chytit, vyskusat
@zuzanita1609 hej, akurat som chcela pisat, sijem, ale deravy tyl neviem, ako opravit, jedine odparat a nasit novy, ale kde, ako to je derave? Tazko sa posudzuje, ked to nevidis.
Ved ich skus ponuknut do svadobneho salonu, kamaratky dcere vykupili za slusnu cenu. Suseda mala na 1.sv.prijimanie len mierne upravene svadobne saty po svojej matke, dalsia segra uz do nich nevliezla 36.tky...
250€ za viditelne poskodene saty? :D no to urcite… to mozes darovat alebo ponuknut maximalne za symbolickych max 50€
250€ za poškodené šaty v žiadnom prípade, ale ak ich dáš predtým opraviť a nebude vidno vôbec žiadne poškodenie a budú ako nové, tak ich kľudne posuň aj za 350€.
Ale podľa mňa bude tá oprava stáť dosť peňazí, a tým pádom sa ti potom nevyplatí. Lebo s tými nákladmi by si ich musela predať za 600 a to ti už nikto nedá za používané šaty
Zmier sa s tym, ze svadobne saty proste nepredas casto ani bezchybne. A uz vobec nie za plnu cenu alebo za viac, aby si zarobila.Toto je komodita, co sa az tak nepredava, lebo vacsinou su upravovane na mieru. A kupit si saty, ktore boli opravovane a este skoro za tolko co si za ne dala? Nepride Ti to ako vychcanost? Lebo mne ano. Kolko Ta vyjde oprava? Tu tam musis zaratat tiez. Takze budes na dost vysokej sume a vobec si sem tu fotku siat nedala. Len ich opisujes ako uzasne saty v boho style.
Kedy pridaš fotku ?
Vsak ich daj opravit a skus predat. Mozno sa podari a mozno nie. Nechapem o com to tu cele je. Ak nepredas za 250, pojdes s cenou dole. Ak ich nechces dat lacnejsie, budes ich mat v skrini. Hold cela matematika.
Samozrejme ze nedá foto. Lebo sama vie, že tie šaty nie sú hodné toľko €. A keby ich ukázala tak by tu bola každému na smiech.
Kedysi boli tieto šaty moje vysnívané. Cenovo šli od 900e až po cca 2500-3000e. Sledujem ich už 10 rokov. Za ten čas aj zdraželi jeden čas, a teraz pozerám že stoja 250e??? 😱😳😳😳 Tak asi nejde tak dobre biznis, ale čudujem sa tomu. A vlastne 10r tam sú stále tie iste modely. https://sajawedding.com/collections/wedding-dre...

No akurát som kukla boho saty, či sa nemýlim a vydávať sa ešte raz, je to presne môj štýl 🙂
Ale s tou foto do správy som to myslela vážne, naozaj by som ich rada pozrela. Nemyslím ze si debil, len ta nepoznám a niektorí do ráči sa dajú ľahko presvedčiť.
Neber to tak, ze zeny sú tu zlé a hnusne k tebe. Každý je iný, ma iný názor a tu ti ho napísali. Keby vedelo moje okolie pred tými 20 rokmi kolko som zaplatila ja vtedy, tukali by si na čelo. Nie kazdy ma rovnake priority a hlavne financne možnosti. Ja som zarobila vtedy 500e ale nemala som ziadne vydavky. Takže to bolo pre mňa úplne v pohode keby aj viacej stali.
Niekto dá pokojne 100e a je to uplne ok. Iný dá 1000 a viac a tiež je to ok. Pre iného je 1000e za saty na 1 deň nonsens, lebo vyhodené peniaze.
No a opravené ci hlavne s dierkami - to už má každý v hlave obraz dierach šiat, proste hlava nepusti 🙂.
Ale ty si tak blbo úprimná ako ha di nedávna ešte 😂 a je dobre naučiť sa podať situaciu trochu inak. Raz som tak volala v AT na jeden úrad ohladom jednej veci, no malo chýbalo, aby mi chlapik do ... vynadal. Bohudik bola jeho kolegyna nasrana aj pohoršenie jeho chovanim a dala mi všetky potrebné informácie plus ospravedlnenie za jeho debil e xhovanie v rámci toho úradu. Drzim palce a neboj, to predáš 🙂