Kvalita oblečenia Sinsay a Pepco
Mamičky zaujima ma či sa zhodneme.
Konkrétne v týchto dvoch obchodoch sa mi stáva že oblečenie v obchode vyzerá dizajnovo super, krásne farby, štýlové.. ale akonáhle danú vec operiem viackrát to je niečo strašné. Z peknej farby zrazu úplne sivá, vyblednutá, kadejaké bodky po oblečení..
a chyba nebude v praní, periem na jemnom …
A co cakas od handriciek za euro?
Za tú cenu si kúpiš presne takú kvalitu. Za málo peňazí,malo kvality.
Ano po par pouzitiach to je ako handra🙈 uz to aj odtial prestavam kupovat
A v com to peries?
No ja neviem,moje deti mali tak 85% veci z tychto obchodov a mnohe z nich som este darovala dalej. Par z nich zmenilo farbu,mozno 5ks sa skrutilo,ale boli prane xy krat. Ja nemam co vytknut
ja som kupovala kedysi v Pepco pyžamové nohavice (100 % bavlna), tielka a legíny= na práce v záhrade-tiež bavlna. Spokojnosť.
Nekupujem. Dostala som par bodyciek, vyskusala AZ jedno a leteli do kosa, to je cisty humus po oprati
Máme veľa zo sinsay ale ešte sa nám nestalo ze by sa,, zničili,, keď sú jej malé neodkladam vyhodím do zberu,,, ale krpata je plná energie čiže väčšinou dotrha na ihrisku alebo u babky na záhrade zaspini, keď sa ti nevyperie a diery nezasivam není mi to aspoň ľúto vyhodiť,, kamoška kupuje značkové a mala nemôže skoro nič ani zaspinit sa, ani naháňať,,,,,,
Ja neviem, v akych pepcach a sinsayoch nakupujete vy, ale mne sa nestava casto, aby z tychto obchodov bolo oblecenie az tak zle. Ano, je vidiet pranie, ale to aj na leginach z lindexu , ale ziadne zmolky ani nic podobne.
Sleduj si hlavne zlozenie. Jasne, ze polyesterove tricko ti narobi zmolky a zlezie farba po dvoch praniavh. Ja kupujem iba bavlnene veci odtial a zatial vsetko super. Pyzama kupujem v pepcu a mame ich doma uzvyse 4 rokov, vzdy ich niektore z deti nosi a stale vyzeraju dobre a drzia tvar.
U nas to iste, po prvom prani sa oblecenie zbehne, nie je uz take makke a na moj kus maju tie pepco leginy nizke sedy. Deti nie si tucne, skor chude ale ritky im z nich trcia stale ked sa zohnu alebo si sadnu. Jedine co mi pride kvalitnejsie su tie disney kolekcie v oboch obchodoch, tie u nas vydrzia kusok dlhsie
Tak ja neviem ci mam zazracnu pracku alebo zijeme v inom svete ale vsetky veci ci sinsay ci pepco podedil aj dalsi a ani jedna nie je vyblednuta vytahana roztrhana zmolkova osupana alebo nieco podobne
Tak áno. Niekedy je to ako čo. Samozrejme to od daného obchodu aj očakávam. A kupujem tam take veci ktoré vieme nie sú na dlho a deti ich aj tak rýchlo zničia.
Ja kupujem len bavlnené veci a či je to sinsay, pepco, h&m,Lindex alebo next, všetko periem aj suším v sušičke a nemám žiaden problém 😳
Ja som si naopak vsimla, ze tieto znacky isli za posledne roky kvalitou hore. Naopak, v takom hm-ku sa uz neda nic kupit - same tenke umeliny predavaju. 15 rokov dozadu predavali pekne a kvalitne veci.
Ja periem denne...vážne denne, lebo stačí kvapka vody na niečom a dcéra sa musí prezliecť...prezlieka sa niekoľkokrát denne...a väčšinu vecí máme pepco, sinsay a primark (áno, aj primark je to isté čo pepco a sinsay) a ešte ani raz sa mi nestalo, aby niečo vybledlo, zrazilo sa alebo roztiahlo. Ja tu vidím veľa diskusii o tomto a čudujem sa, ako je možné, že mne sa toto nikdy nestalo 🤷♀️
Az tak vela tam nekupujem, par ks dokupim ci ked chyba najmensiemu, mozno 1x sa stalo nieco, inak ok za tu sumu, na teplaky a tricka ci mikiny na von staci taka kvalita.
Ja nakupujem v tých obchodoch hlavne, keď neviem niečo zohnať inde, a pozerám zloženie, na omak hlavne v sinsay hneď sa dá zistiť, čo je lepšia bavlna a čo hrozná umelina, takže nakupujem najčastejšie len bavlnené veci odtiaľ a tie prežijú aj pranie na 40, občas sa stane že sa zrazia veci trochu, alebo pustí farbu kde som to nečakala, či sa obrázok trochu akoby ošuchne - ale to sa mi už stalo bohužiaľ aj s inými značkami.
Čo si spomínam, keď dcérka bola bábätko, tak tá kvalita napr. v pepcu bola oveľa horšia, kúpila som tam body lebo inde som jej veľkosť nezohnala a veru po jednom, dvoch praniach boli tak poničené, že boli vhodné jedine do koša, takže som tam odvtedy odmietala chodiť nakupovať - až pred cca 2 rokmi ma núdza dohnala, keď som nevedela zohnať nejaké oblečenie inde a bolo to už lepšie s kvalitou. Hlavne nesadia veľkosti, ale to už skoro nikde, každý obchod to má inak. Ale viem, že v pepco a sinsay musím deťom kupovať radšej o číslo väčšie. V niektorých prípadoch aj o 2čísla - raz som tak malému kúpila o číslo väčšie pyžamo v sinsay, a aj tak mu bolo malé 🙈, lepšie už chodiť so staršími deťmi a aspoň im tie veci primerať.
@kp7333 toto som už dosť počula/citala a ja mám zas opačnú skúsenosť s HM, akože dcéra má odtiaľ 80% šatníka a ja si ich neviem vynachváliť, príjemný mäkký material, pyžama hlavne teraz, ale aj bodycka, legíny, súpravy, ponozky.. hlavne podľa mna nemôže človek kupovať to najlacnejšie a čakať neviem čo.. tie body za 4€ aj take sú, ale kúpila som jej napríklad rebrované za 12€ a tie sú super, držia tvar a sú prijemne.. u nich mi vyhovuje že tie veci fakt veľmi dlho vynosi a to ich ozaj nešetrí 😁🙈
To su obchody, v ktorych by som v zivote nic dietatu nekupila a neobliekla. Maximalne tak kostym na karneval. Z hygienickych dovodov je potrebne prat detske oblecenie na 60 stupnoch a toto tieto nekvalitne veci nepreziju.
V pepcu maju bio organic kolekciu, tak to kupujem. Ale 80% detskych veci kupujem v tescu alebo hm
Ja tam kupujem oblečenie pre deti aj v pepco aj v sinsay,periem to xy krát a veci sú pekné.Asi tiež mám zázračnú práčku alebo neviem.Ako deti rastú vyradené oblečenie predávam ďalej.
Mám rovnaký problém ale v čase, keď syn nemal tepláky viac ako 2x na sebe čo ich potrhal boli fajn 🤣. Inak radšej deťom kupujem hm alebo next. Kedysi lindex, dnes stojí lindex kvalitovo za veľké… 🙈
Sinsay neviem, ale pepco má veci, ktoré sú handry,a máva aj také "lepšie", hrubšie, tie už ale nestoja 1-2€ ale tak 5-6€...ja kupujem deckám tie a ešte sa mi nestalo, že by to nejako vybledlo, zozmolkovalo atď ...aj tak z toho rýchlo vyrastú ...
Z Pepca mám krásne pyžamo, vyzerá ako domáce oblečenie a dookola periem 2ks už polroka. Kvalita je super.
Ano je to to najhorsie co vies kupit hned po cinskych eshopoch ako shein a podobne 🤷🏼♀️ ten kto napise na nieco z tychto obchodov, ze super kvalita asi este naozaj kvalitnu vec v rukach nemal 🙈
Ja som v pepcu kupila dcere leginy na doma a do jasliciekked bola este malicka, ale teda po tych par mesiacoch boli suce rovno do kosa. Radsej kupim nieco aspon trosku kvalitnejsie nech to po mojom doetati este aspon 1 vie ponosit.
Podľa toho aké veci. Moje deti dedia po sesternici 80% sinsay a pepco, tie veci sa už prali 100x a stále vyzerajú super. Ale dajme tomu, že my zdedíme 50ks zo 100ks, ktoré boli pravdepodobne nepoužiteľné....
@milanemila a čo je napríklad kvalitné? Pre mňa sú kvalitné iba handmade legíny, ktoré šijem ja, z kvalitnej látky. Inak je to pre mňa všetko úplne rovnaké...
@really8 presne ja mam super skúsenosti a to periem veci po 1-2 oblečenia h a decká ich nosia do nekonečná kým nevyrastu žiadne zmolky, vyblednute farby, rozgajdane veci ci nič...
@rivini ja periem na 40 pridávam ocot namiesto avivaze ten zničí akýkoľvek naznak bacilov a nie nesmrdia veci po octé práve naopak pekne zmaknu aj bez žehlenia veci sa mi nenícia po 2/3 praniach.... Tiež žiadne zmolky a pod...

no ale to je snad uplne ze logicke, sedliacky rozum. ako moze byt 3€ polyesterove tricko akymkolvek sposobom kvalitne a vydrzat viac nez par prani?