icon

Lákajú mužov veľké výstrihy alebo sú nevhodné?

23. sep 2024

Ak sú tu nejaký páni, zaujímalo by ma, že či je pravda, že mužov lakujú veľké výstrihy. Ak áno, prečo? Čo už považujú za vulgárne a čo je ok? Včera som v meste stretla jednu slečnu, čo mala výstrih po bradavky, väčšie prsia. A samej mi tam zablúdili oči....tak som zvedavá, čo je pre mužov príťažlivé a čo je už cez čiaru...

Strana
z2
cezia
23. sep 2024

@martinmmartin Toto si zapamätám dúfam do konca života. No fantastické vysvetlenie 😁 dik

deborahzelenkava
Autor odpoveď zmazal
tramtada31
23. sep 2024

@petracandle hovorí sa, že muži, ktorí komentujú ženy (nepaci sa mi, je to slapka), majú skôr tendenciu zhadzovať niečo, na čo vidia, že nemajú, že tá žena by o nich neoprela ani bicykel a tak ako keby presviedčajú sami seba o tom, že by o ňu aj tak záujem nemali, takze to nemusi byt naozaj pravda, že sa danému mužovi niečo nepaci..
A k téme. Mne tiež niekedy zablúdil pohlad, keď vidim babu s veľkým výstrihom alebo bez podprsenky, proste sa mi tam zastavi pohlad, takze aj muži ženám na prsia pozerajú. Ja si to sama všímam a to som typ, ktorý nenosi vôbec výstrihy. Mám male brucho, preto zvyknem nosiť obtiahnuté veci, aby mi to zvýraznilo pas a v niektorých tričkách mi presvita podprsenka, aj keď nosim telovú, aby ju bolo vidno čo najmenej. Napriek tomu vidim, že muži mi na tie prsia pozerajú. Už si aj z jedného kolegu robím srandu, či mi zas pozera na prsia a on sa už na tom smeje, že nech sa nehnevám, ale je chlap a že každý chlap sa pozrie 😀

skolara
23. sep 2024

Ja si myslím, že buď si horník ( prsia) alebo dolník ( zadok) 🙂

ssimusska
23. sep 2024

@petracandle ešte terás som si všimla tvoj ďalší dríst, mne nikto nejaká do toho čo sú môžem obliecť a čo nie 🙂 nikdy v živote mi nič nezakázal a ja si nenechám diktovať. Ale zasa sa budem opakovať, nevieš o napr absolútne nič a hodnotiť z nejakého komentáru je dosť hlúpe

mojemenonikto
23. sep 2024

Každý chlap to má asi inak. Mne sa výstrihy páčia, patria k ženám. Najviac sa mi páčia voľné blúzky, alebo tričká a pod nimi prsia bez podprsenky. Keď sa takto oblečená žena ku mne nakloní, tak priznávam bez mučenia, že mám veľké problémy v takej chvíli udržať očný kontakt 🤭

Strana
z2