Legíny na každodenné nosenie - áno alebo nie
Samozrejme, nehovorím o priesvitných legínách, ale o normálnych štandartných čiernych, ktoré nie sú priesvitne.
Čo myslíte, sú legíny vhodné na nosenie na ulici aj s krátkym tričkom, alebo skôr len s dlhou košeľou či niečím, čo zakryje zadok?

@tl999 ja mám 45+ a legíny nosím aj na von, keď idem s deťmi na ihrisko napríklad. Mám peknú gulatu, malú , vyšportovanu rit a rada ju ukážem, prečo nie 😂 k tomu crop top bez problémov ukážem aj vyšportované brucho. Nie nechvalim sa, len vysvetľujem aj tým, ktoré neveria že žena pred 50 môže mať peknú vyšportovanu postavu.
Ďalej ich nosim do fitka, na tréning, na voľný čas, do parku, na cestovanie, do obchodu, pre deti do skoly a podobne.
Do práce nie, pracujem v kancelárii.
Mužom sa ti veľmi paci a ich ženám nie. Ich ženy si myslia, že sa to nepáči ani ich mužom a potom píšu na MK že legíny sú hnus, lebo oni v nich nevyzerajú dobre 😂
@joannita ja nepoznam muza ktoremu sa leginy v uliciach pacia a to som mala kopu kolegov. Vsetkym boli leginy na smiech.
Legíny sú tepláky. Do fitka, so psom, do obchodu v pohode aj každodenne
Ja by som ani neriešila vhodnosť, pre mňa sú legíny na bežné nosenie fast food módy....rýchle, lacné, bez premýšľania. Dá sa to prežiť, keď sa ponáhľaš, ale ak je to tvoj štandard, tak si rezignovala na skutočný štýl...
Neviem si predstaviť, že ráno vstanem a idem v leginach do prace … tie, čo nosíte legíny to nepracujete? Ste len doma a chodíte do obchodu a na prechádzky so psom? … keď áno tak Ok, to sa dá pochopiť.
Neviem si predstaviť, že ráno vstanem a idem v leginach do prace … tie, čo nosíte legíny to nepracujete? Ste len doma a chodíte do obchodu a na prechádzky so psom? … keď áno tak Ok, to sa dá pochopiť.
@anonym_307f33 niekto aj v legínach pracuje 😁 keď som brigádovala, tak som ich nosila 😀
@joannita no vidis. Napriklad toto co si teraz napisala tiez. Ano manzel sa rad pozrie po peknom zadku v leginach. A to ani nemusi vytiahnut paty z domu.
@anonym_450903 pýtam sa ešte raz. Čo konkrétne je primitívne na mojom prvom komente?
Mne príde primitívne, že nejaká pani z MK mi napíše na moj koment že je primitivny. Presnejšie že moje ZMYSLANIE. Pýtam sa ešte raz. Zmýšľanie? Ja píšem kam nosím leginy.
Na základe čoho a prečo máš tú potrebu napísať ty takýto primitívny koment mne?
@stellarstar ja ti odpoviem. Pre mna je oblecenie dolezite. Vyjadruje mna, moju naladu ale aj moj postoj v druhej strane. Ak niekto ide do divadla v rifliach povazujem to za neuctu. Davnejsie som videla rozhovor s jednou pani, ktora povedala ze krasne elegantne oblecenie uz v uliciach nevidno. Zeny su v leginach, teplakovkach a podobne. Prejdi sa po parizi alebo aj po vacsich mestach v taliansku. Zeny su tam krasne oblecene a upravene a mna osobne velmi potesi ked vidim peknu zenu a damu. Rovnako ja som rada ze som zena a ze sa mozem pekne obliect. Mam sa rada a preto si obliekam pekne veci.
Vhapem ze niekto nema zaujem vyzerat pekne a tak si dava leginy. Pekne oblecenie nie je povrchnost ani to nie je o marnivosti ale o vztahu k sebe samej.
@really8 ...,, Pre mňa je oblečenie dôležité. Vyjadruje mňa, moju náladu ale aj môj postoj v druhej strane" úplne presne ste to vystihla.
V nákupných maniačkach raz stylista povedal, že: ,, Legíny sú bielizeň." Ja osobne nosím legíny ale už menej ako napr. pred pár rokmi. Pracujem s deťmi a potrebujem max pohodlie. Nosím k ním "elegantnejšie" mikinové šaty alebo tuniky. A snažím sa aby boli v top stave. Do inej práce by som sa takto neobliekla...
@joannita ja nepoznam muza ktoremu sa leginy v uliciach pacia a to som mala kopu kolegov. Vsetkym boli leginy na smiech.
@natalka13 legíny v uliciach? Ja nepíšem kde, ja píšem, že nepoznám muža, ktorému sa nepáči, keď vidí sexy ženu v legínach.
Tvoj ju kolegovia sa asi smejú z plnostihlych žien v legínach (smutné), ale ver tomu že keď vidia peknú kocku v legínach, tečie im slina.
Ja nenosím s krátkym tričkom, lebo sa mi to nepáči áno nemám na to postavu. Moja dcéra nosí, lebo sa v nich cíti pohodlne ale nie že s croptopom.
Ak sa cítiš v nich pohodlné môže ti byť jedno čo si myslí Zuza , či Beta na MK
@anonym_307f33 ja sa v práci musím prezliekať do uniformy. Ale inak bežne vidím ženy pracovať v legínach-čašníčky v reštaurácii, normálne aj predavačky v kauflande atď 🤷🏼♀️
Za mna su leginy vhodne na sport, do prirody, s detmi na ihrisko, na nosenie doma a v zahrade, ale na ulicu, do mesta, do obchodu, do kancelarie nie, ale ak pracuje v sklade, tak kludne. Je pravda, ze leginy su na nosenie pohodlnejsie ako rifle a ku nazoru, ze na obeznu zenu v rifliach tiez nie je pekny pohlad, tak rozdiel u nej medzi leginami a riflami je ten, ze rifle jej neobopinaju kazdu nedokonalost na nohach a nevidno cez ne celulitidu a obrysy zadku a predku ako cez leginy.
@anonym_450903 pýtam sa ešte raz. Čo konkrétne je primitívne na mojom prvom komente?
Mne príde primitívne, že nejaká pani z MK mi napíše na moj koment že je primitivny. Presnejšie že moje ZMYSLANIE. Pýtam sa ešte raz. Zmýšľanie? Ja píšem kam nosím leginy.
Na základe čoho a prečo máš tú potrebu napísať ty takýto primitívny koment mne?
@joannita dobre dobre ked to nevies pochopit ja ti to vysvetlim. Napisala si vrchovatu trapnost a to konkretne to, ze zeny, ktorym sa leginy nepacia musia v nich automaticky vyzerat hnusne. Taka hlupucka skatulka. Ale vyvediem ta z omylu, aj mlade krasne a stihle zeny mozu mat nazor ze leginy nie su denne bezne nosenie. Je to vec vkusu a stylu.
Inak leginy - teplaky nosia na sport aj muzi, to by bolo tiez ok keby si ich obliekali ku koseliam?😂
@joannita dobre dobre ked to nevies pochopit ja ti to vysvetlim. Napisala si vrchovatu trapnost a to konkretne to, ze zeny, ktorym sa leginy nepacia musia v nich automaticky vyzerat hnusne. Taka hlupucka skatulka. Ale vyvediem ta z omylu, aj mlade krasne a stihle zeny mozu mat nazor ze leginy nie su denne bezne nosenie. Je to vec vkusu a stylu.
@anonym_450903 fuu, matros máš dobrý uznávam, keď toto vidíš v mojom komente. Len nabudúce trošku uber, veľa si si dala, lebo vidíš veci ktoré neexistujú 🤦. Preboha ženská.
Ja len rozmýšľam, kde všetky vkusne oblečené ženy v legínach ste.. lebo v meste vidím len legíny v štýle - je mi jedno ako sa dogabem, natiahnem hala-bala prvé, čo mi príde pod ruku a idem..
Legíny sú voľnočasové a športové oblečenie.
@tl999 ja mám 45+ a legíny nosím aj na von, keď idem s deťmi na ihrisko napríklad. Mám peknú gulatu, malú , vyšportovanu rit a rada ju ukážem, prečo nie 😂 k tomu crop top bez problémov ukážem aj vyšportované brucho. Nie nechvalim sa, len vysvetľujem aj tým, ktoré neveria že žena pred 50 môže mať peknú vyšportovanu postavu.
Ďalej ich nosim do fitka, na tréning, na voľný čas, do parku, na cestovanie, do obchodu, pre deti do skoly a podobne.
Do práce nie, pracujem v kancelárii.
Mužom sa ti veľmi paci a ich ženám nie. Ich ženy si myslia, že sa to nepáči ani ich mužom a potom píšu na MK že legíny sú hnus, lebo oni v nich nevyzerajú dobre 😂
@joannita legíny nie sú hnus, legíny sú na bežné nosenie mimo voľnočasových aktivít, nevkus.
Bez ohľadu na to ako fantastický v nich ktorákoľvek vyzerá.
**
Inak sledujem tu na koni taký zaujímavý trend - čím má žena krajšiu, vysportovanejsiu postavu, tým viac sa doriadi...
Prím vedu lacné cinske šaty, v ktorých je žena takmer polonahá. S legínami v tesnom zavese.. 🙂
@joannita legíny nie sú hnus, legíny sú na bežné nosenie mimo voľnočasových aktivít, nevkus.
Bez ohľadu na to ako fantastický v nich ktorákoľvek vyzerá.
**
Inak sledujem tu na koni taký zaujímavý trend - čím má žena krajšiu, vysportovanejsiu postavu, tým viac sa doriadi...
Prím vedu lacné cinske šaty, v ktorých je žena takmer polonahá. S legínami v tesnom zavese.. 🙂
@beronsche a píšem ja snáď že ich nosím mimo voľnočasových aktivít?
Šaty ja nenosím a takmer nahá tiež nechodím, ale zaujímalo by ma, kde vidíš tie doriadene ženy na MK? Máloktorá tu má fotku.
@tl999 legíny na mladých babách ešte prekusnem, na dospelej žene mi prídu nevkusné v každej podobe
@beronsche a píšem ja snáď že ich nosím mimo voľnočasových aktivít?
Šaty ja nenosím a takmer nahá tiež nechodím, ale zaujímalo by ma, kde vidíš tie doriadene ženy na MK? Máloktorá tu má fotku.
@joannita a píšem ja snad, že nosis? Prečo toľká vztahovacnost? Ja reagujem na vyhlásenie, že sú leginy hnus.. no nie sú..
To pod ** je myslené všeobecné, nie ako reakcia na tvoj prispevok.🙂
@natalka13 legíny v uliciach? Ja nepíšem kde, ja píšem, že nepoznám muža, ktorému sa nepáči, keď vidí sexy ženu v legínach.
Tvoj ju kolegovia sa asi smejú z plnostihlych žien v legínach (smutné), ale ver tomu že keď vidia peknú kocku v legínach, tečie im slina.
@joannita dosť úbohé, obliekať sa do legín, aby cudzím chlapom na ulici tiekla slina. Nuž, kazdá má iný stupeň sebaúcty. Niektoré nemajú žiadnu. Aj také vídavam. S legínami zarezanými v zadku a v croptope vyzerajú ako lacné šľapky. Tak ale keď im to stačí, budiš. Hlavne, že pupkatí roboši a piatimi zubami z lešenia zapískali.
@joannita 🙈
Stihla zena plnostihla zena je to uplne jedno.
Leginy tricko top - niesu oblecenie k lekarovi do mesta do prace.
Cize chlap v leginach je tiez uplne OK? Ved je vysportovany.

Za mna nech si ľudia nosia čo chcú, kľudne aj legíny či iné oblečenie NA ŠPORT. Keď sa potrebuješ radiť s cudzími ludmi tak asi máš pochybnosti - keď máš 15 a si štíhla a pevná ako prútik, pokojne ich nos aj s cropp topoma nikoho nepohoršíš. Pokiaľ si pani s riadnymi oblinami, že k tomu nutne potrebuješ “tuniku” z Kik, je tiež len a len tvoja vec, či sa navlečieš denne do legín - len pamätaj, že možno popri tebe po chodníku pôjde tá mladá laň 😉.