icon

Legíny na každodenné nosenie - áno alebo nie

tl999
21. sep 2025

Samozrejme, nehovorím o priesvitných legínách, ale o normálnych štandartných čiernych, ktoré nie sú priesvitne.
Čo myslíte, sú legíny vhodné na nosenie na ulici aj s krátkym tričkom, alebo skôr len s dlhou košeľou či niečím, čo zakryje zadok?

Legíny na každodenné nosenie - áno alebo nieLegíny na každodenné nosenie - áno alebo nie
joannita
21. sep 2025
@anonym_461a54

@joannita dosť úbohé, obliekať sa do legín, aby cudzím chlapom na ulici tiekla slina. Nuž, kazdá má iný stupeň sebaúcty. Niektoré nemajú žiadnu. Aj také vídavam. S legínami zarezanými v zadku a v croptope vyzerajú ako lacné šľapky. Tak ale keď im to stačí, budiš. Hlavne, že pupkatí roboši a piatimi zubami z lešenia zapískali.

@anonym_461a54 😂😂😂 áno áno. Si ma.odhalila. presne preto si dávam legíny. Aby ostatným slina tiekla a hlavne teda robosom.

oliviabb
21. sep 2025
@anonym_307f33

Neviem si predstaviť, že ráno vstanem a idem v leginach do prace … tie, čo nosíte legíny to nepracujete? Ste len doma a chodíte do obchodu a na prechádzky so psom? … keď áno tak Ok, to sa dá pochopiť.

@anonym_307f33 moja kolegyňa tak chodí, do kancelárie. Navrch šaty, dlhé tričko. Rozmýšľam, že nikdy som ju nevidela v rifliach, nohaviciach.

carolynka
21. sep 2025

Zboznujem cierne kvalitne leginy a jednu dobu som ich nosila skoro kazdodenne a co si kto o tom myslel ma absolutne nezaujimalo a ani nezaujima

anonym_461a54
21. sep 2025
@joannita

@anonym_461a54 😂😂😂 áno áno. Si ma.odhalila. presne preto si dávam legíny. Aby ostatným slina tiekla a hlavne teda robosom.

@joannita neviem, kde čítaš, že píšem o tebe. Nemusíš si fandiť. Reagujem na text, nie na teba.

joannita
21. sep 2025
@natalka13

@joannita 🙈
Stihla zena plnostihla zena je to uplne jedno.
Leginy tricko top - niesu oblecenie k lekarovi do mesta do prace.
Cize chlap v leginach je tiez uplne OK? Ved je vysportovany.

@natalka13 ja píšem že nosím leginy do práce? 🤦🤦
Nech si každý nosí čo chce kam chce hlavne, či vás to trápi 🤦

joannita
21. sep 2025
@beronsche

@joannita no na mk..
Hádam nechceš print screeny...

@beronsche ja sa ťa pýtam hore kde na MK, keď tu málokto má foto? To podľa tých zopár fotiek si vytvorila vzorku žien, ktoré sa obliekajú nevkusné?

joannita
21. sep 2025
@anonym_461a54

@joannita neviem, kde čítaš, že píšem o tebe. Nemusíš si fandiť. Reagujem na text, nie na teba.

@anonym_461a54 tak ale potom ma neoznacuj

anonym_461a54
21. sep 2025
@joannita

@anonym_461a54 tak ale potom ma neoznacuj

@joannita a ako mám reagovať na tvoj text? Píšem tú odpoveď tebe. Píšeš o mladej žene v legínach a chlapovi, ktorému tečie slina. Tak na ti na to odpisujem. Koho mám označiť, niekoho čo to nenapísal? 😀

anonym_b229e9
21. sep 2025

Dnes sa nosia široké nohavice, už aj slim rifle nevidno a v legínach by som si prišla ako sedláčka.
Na doma mám, ešte z čias, keď som nosila s dlhou košeľou, tunikou.
Mám nohavice na gumu, je ich kopec, sú pohodlné a sedia dobre.
Je mi jedno čo kto nosí, píšem o sebe ako to mám.

huxy
21. sep 2025
@anonym_461a54

@joannita dosť úbohé, obliekať sa do legín, aby cudzím chlapom na ulici tiekla slina. Nuž, kazdá má iný stupeň sebaúcty. Niektoré nemajú žiadnu. Aj také vídavam. S legínami zarezanými v zadku a v croptope vyzerajú ako lacné šľapky. Tak ale keď im to stačí, budiš. Hlavne, že pupkatí roboši a piatimi zubami z lešenia zapískali.

@anonym_461a54 toto je čo za primitívny názor 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anonym_8e0fa0
21. sep 2025
@stellarstar

Ja by rada pochopila prečo niektoré ženy maju s tým problém

@stellarstar Nech si každý nosí, čo chce, veď hádam má každá jedna doma zrkadlo...Ide o to, že cca 99% z nich vyzerá, akoby mali namiesto nôh jaternice👎

322sima123
22. sep 2025

@tl999 nie, a.ked tak zakryt zadok treba

anonym_a53ba2
22. sep 2025

Leginy su za mna hrube pancuchy, tiez nebudete behat v pancuchach po ulici. Kopiruju nohy a zadok, najotrasnejsie su tie, ktore nosia vryte v zadku a predku, maximalne nechutne. Doma v byte v pohode

anonym_99ec34
22. sep 2025

@tl999 nosím , komu sa nepáči nech nečumí 🤷

barbara9456
22. sep 2025

Podľa mňa áno

hrasocek12
22. sep 2025

Ja nosím len legíny a druhých názor ,,módny" ma nezaujíma. Nos to,v čom sa cítiš pohodlne,nie to čo si druhí myslia,že ti svedčí. Ja nosím legíny vyše 12 rokov a nech sa každý stará o seba ,nie o druhých 😘

anonym_53a198
22. sep 2025

@tl999 ahoj ja nosím leginy stale, aj do prace aj na doma aj na výlety aj na šport.
Záleží aku mas postavu, a ako oblecenie skombinujes. Ja sa v rifliach citim nekomfortne.
V lete nosim prevažne šaty. Akonáhle sa ochladi vyberiem leginy. Mam aj kožené zateplene na zimu.
Oblec sa tak aby si sa TY citila dobre 👍👌

anonym_f3c856
22. sep 2025

Myslim, ze zeny vo vseobenosti stratili sarm a vyznam obliekania. Kde je to take tajomno a ty spojena - muzska prestavivost. Najjednoduchsie capnut leginy hlavne aby bolo vidno camel toe a zadok, plus hore vsetko von. Lacne a rychlo kvasne. Leginy sa vzdy davali na zahradu/rolu. Pripadne sport, kto to vyzdvihol na piedestal modneho trendu, nerozumiem. A este ano leginy a sako k tomu 🫣.

shee11
22. sep 2025

u mňa argument - nič okrem legín mi nepasuje... mám krátke nohy, úzky pás, široký pás, neviem čo..... neexistuje. Dnes je tolko možností. Ja šijem a viem, že dobrým strihom sa na každú postavu sa dá spraviť krásny ženský outfit. Ako absolútne minimum, spýtajte sa aspoň chat gpt, aké kúsky vám odporučí podla typu postavy 🙂

anonym_8cd65d
22. sep 2025

Za mňa nie. Ja ked vidím niekoho napr aj s lelosi legínami - hlavne že značka trčí to je dôležité - na veľkom pozadí alebo aj malom to je fuk , hlavne tom veľkom 🙈 má extrémne irituje na bežné nosenie. A poznám jednu mamičku čo nosí ako "nohavice" len lelosi legíny . Aj keby neboli lelosi hej ale celkovo legíny na ulicu za mňa NIE

bambus123
22. sep 2025

Pokiaľ máš dobrú postavu , tak to že máš nosiť legíny len s niečím dlhým, tak ti to povie len zakomplexovaná žena , ktorá si sama nemôže dovoliť obliecť legíny s krátkym tričkom 😃
A aj kebyže nemáš na to postavu, je to len tvoja vec .
Bežne a už pár rokov sa nosia legíny a krátke tričko ( také ktoré nezakryje riť ) , tak nechápem prečo v roku 2025 sa takáto otázka ešte vyskytuje .
Ja nosím väčšinou len legíny pretože milujem pohodlie a nemám v pláne byť väčšinu dňa v obtiahnutých rifliach a napomáhať si ku krcovym zilam. 😃
Jediné čo ma mrzí , na legínach je to že sú väčšinou bez vreciek .

maryetta
22. sep 2025

Mam jedny lelosi leginy. A potom take sportove. Tuhe. Proste ked nechcem teplaky. Ani rifle. Nosim povacsine ako oblecenie na doma. Na dvor.

irusa
22. sep 2025

Nie....je to niečo hrozné,neviem kto toto vymyslel....

natalka13
22. sep 2025
@bambus123

Pokiaľ máš dobrú postavu , tak to že máš nosiť legíny len s niečím dlhým, tak ti to povie len zakomplexovaná žena , ktorá si sama nemôže dovoliť obliecť legíny s krátkym tričkom 😃
Bežne a už pár rokov sa nosia legíny a krátke tričko ( také ktoré nezakryje riť ) , tak nechápem prečo v roku 2025 sa takáto otázka ešte vyskytuje .
Ja nosím väčšinou len legíny pretože milujem pohodlie a nemám v pláne byť väčšinu dňa v obtiahnutých rifliach a napomáhať si ku krcovym zilam. 😃

@bambus123 a vies ze su aj ine rifle ci nohavice ako obtiahnute rifle?

natalka13
22. sep 2025

tot prvy obrazok, to fakt takto chodite do prace do restauracie?

iwesska
22. sep 2025
@bambus123

@bambus123 Preco by som som mala byt zakomplexovana,ked kratke tricko k leginam povazujem za nevhodne? Nie kazda chce otrcat tavie kopyto,to ti nenapadlo?

iwesska
22. sep 2025
@natalka13

Inak leginy - teplaky nosia na sport aj muzi, to by bolo tiez ok keby si ich obliekali ku koseliam?😂

@natalka13 No ale v tych vypasovanych riflovych obtahovackach nevyzeraju o nic lepsie.

kiwi3
22. sep 2025

nosim s tunikami, so satami, bez mi to proste vadi, skoro ako keby som mala holy rozkrok/ zadok. cudujem sa, ak inym nie, ale kazdeho vec. bez dlhsieho tielka nenosim leginy ani na sport.

princezna_bosorka
22. sep 2025

@tl999 leginy su teplaky pre zeny. niekomu to na bezne nosenie staci, niekomu nie (napr. mne na md/rd ano).

really8
22. sep 2025

Hrosice, som vonku s detmi a na semafore sa vedla postavila mala baba. Pekna postavicka. Na sebe ruzovy komplet. Sportova podprsenka a leginy. Este jej brutalne boli vidiet obrysy nohaviciek aj zpredu aj vzadu. Dokonca aj maslicku si nechala lebo sak viac je viac. Je to vhodne? Lebo vulgarne a nevkusne rozhodne. Ale ano chlapom sa to urcite pacilo. Ved im by sa pacilo aj keby chodime hole