Legíny na každodenné nosenie - áno alebo nie
Samozrejme, nehovorím o priesvitných legínách, ale o normálnych štandartných čiernych, ktoré nie sú priesvitne.
Čo myslíte, sú legíny vhodné na nosenie na ulici aj s krátkym tričkom, alebo skôr len s dlhou košeľou či niečím, čo zakryje zadok?

Neviem si predstaviť, že ráno vstanem a idem v leginach do prace … tie, čo nosíte legíny to nepracujete? Ste len doma a chodíte do obchodu a na prechádzky so psom? … keď áno tak Ok, to sa dá pochopiť.
@anonym_307f33 moja kolegyňa tak chodí, do kancelárie. Navrch šaty, dlhé tričko. Rozmýšľam, že nikdy som ju nevidela v rifliach, nohaviciach.
Zboznujem cierne kvalitne leginy a jednu dobu som ich nosila skoro kazdodenne a co si kto o tom myslel ma absolutne nezaujimalo a ani nezaujima
@anonym_461a54 😂😂😂 áno áno. Si ma.odhalila. presne preto si dávam legíny. Aby ostatným slina tiekla a hlavne teda robosom.
@joannita neviem, kde čítaš, že píšem o tebe. Nemusíš si fandiť. Reagujem na text, nie na teba.
@joannita 🙈
Stihla zena plnostihla zena je to uplne jedno.
Leginy tricko top - niesu oblecenie k lekarovi do mesta do prace.
Cize chlap v leginach je tiez uplne OK? Ved je vysportovany.
@natalka13 ja píšem že nosím leginy do práce? 🤦🤦
Nech si každý nosí čo chce kam chce hlavne, či vás to trápi 🤦
@anonym_461a54 tak ale potom ma neoznacuj
@joannita a ako mám reagovať na tvoj text? Píšem tú odpoveď tebe. Píšeš o mladej žene v legínach a chlapovi, ktorému tečie slina. Tak na ti na to odpisujem. Koho mám označiť, niekoho čo to nenapísal? 😀
Dnes sa nosia široké nohavice, už aj slim rifle nevidno a v legínach by som si prišla ako sedláčka.
Na doma mám, ešte z čias, keď som nosila s dlhou košeľou, tunikou.
Mám nohavice na gumu, je ich kopec, sú pohodlné a sedia dobre.
Je mi jedno čo kto nosí, píšem o sebe ako to mám.
@joannita dosť úbohé, obliekať sa do legín, aby cudzím chlapom na ulici tiekla slina. Nuž, kazdá má iný stupeň sebaúcty. Niektoré nemajú žiadnu. Aj také vídavam. S legínami zarezanými v zadku a v croptope vyzerajú ako lacné šľapky. Tak ale keď im to stačí, budiš. Hlavne, že pupkatí roboši a piatimi zubami z lešenia zapískali.
@anonym_461a54 toto je čo za primitívny názor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Ja by rada pochopila prečo niektoré ženy maju s tým problém
@stellarstar Nech si každý nosí, čo chce, veď hádam má každá jedna doma zrkadlo...Ide o to, že cca 99% z nich vyzerá, akoby mali namiesto nôh jaternice👎
@tl999 nie, a.ked tak zakryt zadok treba
Leginy su za mna hrube pancuchy, tiez nebudete behat v pancuchach po ulici. Kopiruju nohy a zadok, najotrasnejsie su tie, ktore nosia vryte v zadku a predku, maximalne nechutne. Doma v byte v pohode
@tl999 nosím , komu sa nepáči nech nečumí 🤷
Podľa mňa áno
Ja nosím len legíny a druhých názor ,,módny" ma nezaujíma. Nos to,v čom sa cítiš pohodlne,nie to čo si druhí myslia,že ti svedčí. Ja nosím legíny vyše 12 rokov a nech sa každý stará o seba ,nie o druhých 😘
@tl999 ahoj ja nosím leginy stale, aj do prace aj na doma aj na výlety aj na šport.
Záleží aku mas postavu, a ako oblecenie skombinujes. Ja sa v rifliach citim nekomfortne.
V lete nosim prevažne šaty. Akonáhle sa ochladi vyberiem leginy. Mam aj kožené zateplene na zimu.
Oblec sa tak aby si sa TY citila dobre 👍👌
Myslim, ze zeny vo vseobenosti stratili sarm a vyznam obliekania. Kde je to take tajomno a ty spojena - muzska prestavivost. Najjednoduchsie capnut leginy hlavne aby bolo vidno camel toe a zadok, plus hore vsetko von. Lacne a rychlo kvasne. Leginy sa vzdy davali na zahradu/rolu. Pripadne sport, kto to vyzdvihol na piedestal modneho trendu, nerozumiem. A este ano leginy a sako k tomu 🫣.
u mňa argument - nič okrem legín mi nepasuje... mám krátke nohy, úzky pás, široký pás, neviem čo..... neexistuje. Dnes je tolko možností. Ja šijem a viem, že dobrým strihom sa na každú postavu sa dá spraviť krásny ženský outfit. Ako absolútne minimum, spýtajte sa aspoň chat gpt, aké kúsky vám odporučí podla typu postavy 🙂
Za mňa nie. Ja ked vidím niekoho napr aj s lelosi legínami - hlavne že značka trčí to je dôležité - na veľkom pozadí alebo aj malom to je fuk , hlavne tom veľkom 🙈 má extrémne irituje na bežné nosenie. A poznám jednu mamičku čo nosí ako "nohavice" len lelosi legíny . Aj keby neboli lelosi hej ale celkovo legíny na ulicu za mňa NIE
Pokiaľ máš dobrú postavu , tak to že máš nosiť legíny len s niečím dlhým, tak ti to povie len zakomplexovaná žena , ktorá si sama nemôže dovoliť obliecť legíny s krátkym tričkom 😃
A aj kebyže nemáš na to postavu, je to len tvoja vec .
Bežne a už pár rokov sa nosia legíny a krátke tričko ( také ktoré nezakryje riť ) , tak nechápem prečo v roku 2025 sa takáto otázka ešte vyskytuje .
Ja nosím väčšinou len legíny pretože milujem pohodlie a nemám v pláne byť väčšinu dňa v obtiahnutých rifliach a napomáhať si ku krcovym zilam. 😃
Jediné čo ma mrzí , na legínach je to že sú väčšinou bez vreciek .
Mam jedny lelosi leginy. A potom take sportove. Tuhe. Proste ked nechcem teplaky. Ani rifle. Nosim povacsine ako oblecenie na doma. Na dvor.
Nie....je to niečo hrozné,neviem kto toto vymyslel....
Pokiaľ máš dobrú postavu , tak to že máš nosiť legíny len s niečím dlhým, tak ti to povie len zakomplexovaná žena , ktorá si sama nemôže dovoliť obliecť legíny s krátkym tričkom 😃
Bežne a už pár rokov sa nosia legíny a krátke tričko ( také ktoré nezakryje riť ) , tak nechápem prečo v roku 2025 sa takáto otázka ešte vyskytuje .
Ja nosím väčšinou len legíny pretože milujem pohodlie a nemám v pláne byť väčšinu dňa v obtiahnutých rifliach a napomáhať si ku krcovym zilam. 😃
@bambus123 a vies ze su aj ine rifle ci nohavice ako obtiahnute rifle?
@bambus123 Preco by som som mala byt zakomplexovana,ked kratke tricko k leginam povazujem za nevhodne? Nie kazda chce otrcat tavie kopyto,to ti nenapadlo?
nosim s tunikami, so satami, bez mi to proste vadi, skoro ako keby som mala holy rozkrok/ zadok. cudujem sa, ak inym nie, ale kazdeho vec. bez dlhsieho tielka nenosim leginy ani na sport.
@tl999 leginy su teplaky pre zeny. niekomu to na bezne nosenie staci, niekomu nie (napr. mne na md/rd ano).
Hrosice, som vonku s detmi a na semafore sa vedla postavila mala baba. Pekna postavicka. Na sebe ruzovy komplet. Sportova podprsenka a leginy. Este jej brutalne boli vidiet obrysy nohaviciek aj zpredu aj vzadu. Dokonca aj maslicku si nechala lebo sak viac je viac. Je to vhodne? Lebo vulgarne a nevkusne rozhodne. Ale ano chlapom sa to urcite pacilo. Ved im by sa pacilo aj keby chodime hole

@joannita dosť úbohé, obliekať sa do legín, aby cudzím chlapom na ulici tiekla slina. Nuž, kazdá má iný stupeň sebaúcty. Niektoré nemajú žiadnu. Aj také vídavam. S legínami zarezanými v zadku a v croptope vyzerajú ako lacné šľapky. Tak ale keď im to stačí, budiš. Hlavne, že pupkatí roboši a piatimi zubami z lešenia zapískali.
@anonym_461a54 😂😂😂 áno áno. Si ma.odhalila. presne preto si dávam legíny. Aby ostatným slina tiekla a hlavne teda robosom.