icon

Letné outfity na štátnice

29. apr 2025

Ahojte… vie mi sem niekto napisat alebo poslat obrazky outfitov, ktore by boli vhodne na statnice koncom maja, ked uz bude teplejsie? Nieco, co bude vhodne na statnicu, ale aby som sa v tom neuvarila?🙈Dakujem.

kacena4
29. apr 2025

saty, dlhy, kratky rukav (zahalene ramena) pod kolena najlepsie

tina1549
29. apr 2025

kostým zo vzdušnej látky, to sa isto neuvaríš

tina1549
29. apr 2025

alebo pozri šaty na mohito, oni majú pekné elegantné kúsky

januska12323
29. apr 2025

Slušné šaty, alebo nohavice blúzku alebo nohavicový kostým.

a_alexandra_a
29. apr 2025

Nohavicový kostým a pod sako si daj top na ramienka, na chodbe dáš sako dole a pred vstupom do miestnosti si ho oblečieš. Neboj sa, toľko sa neuvaríš... Ja som mala štátnice 31.5. a bolo 30 stupňov a o rok na to bolo ledva 20. To nikdy nevieš aké bude počasie vtedy. Ale teda teplo bolo to posledné, čo ma v deň štátnic trápilo.

ibrunova
29. apr 2025

Dcéra mala jednoduché šaty

lila246
29. apr 2025

hocijake saty, ktore zakryvaju ramena a su aspon po kolena.

michaela329
29. apr 2025

Tak ja som statnicovala v júni a mala som klasickú čiernu sukňu po kolená a košeľovú blúzku s jemným pásikom, samozrejme silonky a lodičky. Sako nebolo treba. Hlavne aby to bolo decentné a aby si sa v tom dobre cítila, my sme tam mali babu v leopardej priesvitnej blúzke a teda predseda komisie si neodpustil komentár na nevhodné oblečenie.

abcabcada
29. apr 2025

Ja som mala šaty midi dĺžky, jednofarebné, bez vulgárneho výstrihu a s rukávom po lakte 🙂 nie úplne také letné, aké taký "lepší" materiál, proste šaty čo by si si dala aj na nejakú oficiálnu oslavu... Kupovala som ich v Takku dva dni pred štátnicami, takže nič špeci

jaskolka
4. máj 2025

Ja som mala jednoduché puzdrové šaty po kolená,so širokými ramienkami,bolo k nim aj krátke bolerko ,keď som šla dnu, bolerko som si obliekla. Klasické nízke lodičky,silonky. Neboj sa, neroztopís sa za tú chvíľu

lenkakravcova
4. máj 2025

Skoro všetky outfity čo nájdeš na štátnice sú na daný čas. A neboj tých pár hodín ťa nezabije (žeby si sa uvarila). Muži chodia aj v oblekoch, takže slušne sa obliecť je na mieste.