icon

Má stahovacie prádlo skutočný účinok?

18. feb 2024

ahojte. son v procese chudnutia po porode. este mi chyba aspon 5kil aby som sa citila k svetu. ale za chvilu nas caka jedna oslava kde chcem mat saty. po druhom porode je to telo.. no. nikdy predtym som neskusala stahivacie pradlo. ma to vyznam? aku mate skusenost? pripadne link ze ktore?

anjelicek26
18. feb 2024

Tak samozrejme pod šaty je to super vec.. nosím pod obtiahnuté šaty casto aj keď nadváhu nemam😅🤣Proste nemám vyšportovaná brucho a vyzerá to také jednoliate lepšie.

kiki68
18. feb 2024

Urcite to ma vyznam ked treba dopomoct napr brusku pod satami. Za mna investuj trosku do nejakeho lepsieho, najdes urcite napr na zalando

daniela2202
18. feb 2024

Áno, stiahne tvoju peňaženku 😂😁😂

candii
18. feb 2024

Faldíky zakryje ale väčšie bruško nestiahne ..

koniarova
18. feb 2024

Je to blbosť, pri väčšom bruchu. A ešte k tomu aj veľmi nepohodlné. Kto chce len vyformovať v šatách a má dobrú postavu, tam áno.

nevenka
18. feb 2024

@koniarova presne, tiez si myslim.
A este, ked som sa najedla, tak ma zdulo ako kozu, co sa tie creva tam nehybu. Som to davala dole hned, skoda penazi, navyse bolo vtedy horuco. Nikdy viac.

luciaruz
18. feb 2024

Samozrejme že to ma význam. Ale treba si vedieť vybrať intenzitu stahovania. Rozni vyrobcovia uvadzaju rôznu intenzitu. Najlepšieho keď si dakto kupi slabú intenzitu a potom sa čuduje, ze to negunguje 😆 astratex ma rozne intenzity ale drahé. Široký výber za rozumné ceny má Zalando.

muchotrafka298
18. feb 2024

Ja ho nosim na nejake vyformovanie, ze aby som mala aku taku siluetu smiernym stahovanim v lete pod saty denne. Ziadne zazrakyto neurobi, ani pri maximalnom stahovacom efekte ti to z velkeho brucha neurobi ploche.

eeffka
18. feb 2024

Ja mam stahovacie silonky z dm, dostala som ako darcek 🤣 kus zle sa obliekaju ale pod saty super. Spevnen su okolo zadku a brucha, spravia peknu siluetu a normalne sa v nich da zit. Mam ich uz 2roky co ma dost sokuje kedze vacsinou silonky mi vydrzia tak 2nosenia. Ale zasa ich nosim prilezitostne.

eeffka
18. feb 2024

Este doplnam, treba ich vytiahnut co najvyssie k prsiam nie len po pupok

vanilkovazmrzka
18. feb 2024

Aby bolo jasne, velkost xl na s-ko nespravi ziadne pradlo 🙂 ale ano, zele na tele pekne spevni a postava vyzera lepsie a pevnejsie 🙂

muchotrafka298
18. feb 2024

@vanilkovazmrzka toto je velmi dolezita pripomienka, lebo bohuzial vela zien si to mysli. Ze to nestiahne o 5 konfekcnych velkosti, ze zrazu zo 44 bude napriklad 36.

petamich
18. feb 2024

pomoze to dotvarovat postavu ale zazrak nespravi 🙂

monillia
21. feb 2024

@nevenka rovnaká skúsenosť, mala som ako hosť na svadbe,po prvom jedle som vyzliekla,lebo mi bolo brutálne ťažko

moonlight1210
22. feb 2024

Musis si vybrat spravnu velkost so spravnou intenzitou, ako ti uz pisali. Takze objednat a skusat. Najskor netrafis na prvy raz.

A ano, zahladi to faldiky, no ak mas este stale velke brucho, tak ho nestiahne tak, ze ho budes mat krasne ploche. To nie.
Ak mas navyse vacsiu diastazu, tak ho sice pekne postahuje zo stran, ale este viac vypuci dopredu (kedze prednu stenu uz vtedy netvoria svaly). Takze vyzeras dobre, pevne, pri pohlade spredu ti vytvori siluetu pasu, no pri pohlade z boku zrazu vyzeras trebars ako v siestom mesiaci.
Mohol by v takom pripade pomoct este korzet s kosticami.

Dalsia vec je, co vsetko je na tebe uvolnene. Podla toho treba volit bud len pas okolo bokov, stahovacie nohavicky s vysokym pasom, alebo rovno body na ramienka.
Lebo zakonite, co niekde stiahnes, inde to vytlacis. Takze mozes mat pekny vytvarovany pas, no na chrbte nad okrajom stahovacieho pradla moze previsat vytlacene sadielko (ako ked mas velmi zarezanu podprsenku).

Takze len skusat, skusat, kym nenajdes ten spravny typ pre seba.