Majú obchody Sinsay zľavy na Vianoce?
Ahojte nakupujete niekto v tomto obchode? Pozeram a majú krásne vianočné veci budu ich mať lacnejšie? Alebo cena sa bude meniť az po vianociach?
Ďakujem

Nakupujem u nich. Podľa mojej skúsenosti sa im takmer všetko vždy vypredá ešte pred Vianocami. Možno nejaké vianočné oblečenie niekedy zostane, to dajú potom do zľavy. Ale takéto veci do domácnosti väčšinou už nie sú, aspoň podľa mňa čo sledujem...
@vemi23 určite už lacnejšie nebudú, avšak odporúčam si stiahnuť appku, kde máš takmer každý deň zľavu typu “kúp 3 veci z kategórie home, a budeš mať zľavu 15%”, a sledovať to. Dekorácie sezónne sa zvyknú naozaj rýchlo vypredať, nakupujem často
Myslím, že ceny sú už teraz dosť lacné. Ale napr minule sme boli v pepcu a tam majú veľké zľavy na halloweenske veci, aj ked halloween ešte len bude. Myslím si, že tak po Vianociach budú zľavy.
podla mna su tie ceny dost dobre. ak budu zlacnovat, tak fakt tesne pred vianocami, ale skor si myslim, ze az po. ono halloween je take kratke obdobie, vianocne veci sa predavaju dlhsie, tak tie nemaju preco zlacnovat hned.
Minulý týždeň bola zlava, tuším -15€ pri nákupe nad 60. Objednala som iba vianočné veci. Dnes očakávam balík, nečakám kým sa najlepšie veci vypredaju.

Ved už sú lacne, koľko by nali stat?😃