Mám dať vyčistiť žlté šaty kúpené cez bazár?
Ahojte, prišli dnes saty , kupované z 2.ruky cez appku...z Poľska.
Mali byt biele, no sifón je zazltnuty. Myslíte, že ak to skúsim vyčistiť pôjde to dole? Alebo rovno poslať späť?

Okamzite by som to vratila. Uz len preto, ze Ti dotycna predala nepouzitelne saty. Toto sa proste podla mna nepredava, v tomto stave.
@anonym_autor okej ďakujem. Vrátim veru, len sú to zas komplikácie a potrebujem rýchlo saty 😔
@anonym_autor ak si to kupovala cez V, tak postovne budes platit ty, oplati sa ti to?
@anonym_autor okej ďakujem. Vrátim veru, len sú to zas komplikácie a potrebujem rýchlo saty 😔
@anonym_autor ak by sa ti to neoplatilo vrátiť, tak skús na to naliať Savo na bielenie a vyprať to s ním.
@anonym_autor ak by sa ti to neoplatilo vrátiť, tak skús na to naliať Savo na bielenie a vyprať to s ním.
@lenkakravcova A co ked jej to vytiahne aj farbu z tych ciernych kvetov?
Ja by som skôr skúsila namočiť do perkarbonátu sodného na deň mne vybral dosť veľa škvŕn z detských vecí.. to ak by si ich nechcela vracať
@anonym_autor skús oprať vanischom, ak nepôjde, zabehni do požičovne, alebo požičaj od kamošky, sestry, kolegyne, susedky.....My si tak vieme požičať, ak niečo vybehne nečakane.
Len nedávaj žiadne savo... zničis ich...
Ja by som s nimi nerobila nic, rovno by som ich vratila ako nepouzitelne. Lebo za mna toto fakt nie, predavat saty v takomto stave. A ano, predavajuca to musela vidiet, ze to je cele zazltnute. Od coho nevieme,ci od potu, spinave alebo proste len biele zazltlo.
@alica110 som myslela, že čierne to prežije. Vďaka za radu. Aj ja budem vedieť a nebudem to skúšať ak by som niečo také mala 😄 (zatiaľ som ho dávala len na biele a to bolo bielsie).
Ja by som s nimi nerobila nic, rovno by som ich vratila ako nepouzitelne. Lebo za mna toto fakt nie, predavat saty v takomto stave. A ano, predavajuca to musela vidiet, ze to je cele zazltnute. Od coho nevieme,ci od potu, spinave alebo proste len biele zazltlo.
@muchotrafka298 súhlasím, ale žiaľ V**t aj keď je chyba jednoznačne na strane predávajúceho, nechá poštovné platiť autorku, a do Poľska to vyjde celkom dosť. Mne jedna poslala kozmetiku, ktorá mala byť neotvorená, otvorenú a evidentne pokazenú, a aj tak som musela platiť poštovné ja
@muchotrafka298 súhlasím, ale žiaľ V**t aj keď je chyba jednoznačne na strane predávajúceho, nechá poštovné platiť autorku, a do Poľska to vyjde celkom dosť. Mne jedna poslala kozmetiku, ktorá mala byť neotvorená, otvorenú a evidentne pokazenú, a aj tak som musela platiť poštovné ja
@petracandle fuha, tak toto je sila. Vies, podla mna sa maju predavat len 100 percentne veci, len v dnesnej dobe podvodnikov sa uz neda na nic spolahnut.
len nie ziadne savo, to ich mozes potom rovno vyhodit. ked uz to nejde vratit tak by som skusila vanish, mne tak z bieleho tricka vytiahol zafarbenie z farebneho límca. ak potrebujes rychlo šaty, nie je nic jednoduchsie ako si ist kupit, obchody su plne handier. ak nemas tu moznost, tak skus objednat z e-shopov kde je dodavka do 2-3 dni a kde to mozes aj vratit. neviem ako rychlo ich potrebujes.
@petracandle fuha, tak toto je sila. Vies, podla mna sa maju predavat len 100 percentne veci, len v dnesnej dobe podvodnikov sa uz neda na nic spolahnut.
@muchotrafka298 ja som tam dovtedy urobila asi 50 nákupov a žiadny problém, ale odvtedy tam skoro nič nekupujem 😃 lebo však človek si doslova pripláca za ochranu kupujúceho cez tlačidlo kúpiť, tak som si myslela, že keď je evidentne chyba na druhej strane, tak poškodená strana nebude ešte stratovejšia. Ale žiaľ, nie je to tak. Odvtedy už nakupujem minimálne keď viem, že nemám istotu spravodlivosti. Tam sa iná ako nová, neotvorená kozmetika nesmie predávať, a mne kľudne poslala starú smradlavú. Ženská to ešte aj priznala, a aj tak som na to doplatila ja, lebo mi vrátili peniaze len za samotný produkt, ale 2x poštovné som bola v strate (čo nebolo málo).
@muchotrafka298 ja som tam dovtedy urobila asi 50 nákupov a žiadny problém, ale odvtedy tam skoro nič nekupujem 😃 lebo však človek si doslova pripláca za ochranu kupujúceho cez tlačidlo kúpiť, tak som si myslela, že keď je evidentne chyba na druhej strane, tak poškodená strana nebude ešte stratovejšia. Ale žiaľ, nie je to tak. Odvtedy už nakupujem minimálne keď viem, že nemám istotu spravodlivosti. Tam sa iná ako nová, neotvorená kozmetika nesmie predávať, a mne kľudne poslala starú smradlavú. Ženská to ešte aj priznala, a aj tak som na to doplatila ja, lebo mi vrátili peniaze len za samotný produkt, ale 2x poštovné som bola v strate (čo nebolo málo).
@petracandle preto ja takto nic nepredavam ani si nekupujem. Cez iny bazar som si raz kupila od kocky nepouzite lancome serum, ktore bolo este v ochrannej folii a to bolo OK. Ale dneska uz by som nikomu neverila. Lebo ked vezmes, ze by mas ochranu kupujuceho a ked sa neico stane, tak aj tak na tom financne tratis, tak sa to uz ani neoplati. Platis naspat postovne, platis postovne pri kupe a nakoniec nemas nic.
@lenkakravcova veď je tam čierna krajka preboha? To ich môže rovno vyhodiť, toto jej neraď
@lenkakravcova veď je tam čierna krajka preboha? To ich môže rovno vyhodiť, toto jej neraď
@martul už mi jedna pani poradila, že na farbne nie 😄 ja som to skúšala len s bielym, nenapadlo mi že to vybieliť aj farebné časti.
Savo sa moze davat len na biele veci, ktore su povedzme nie v najlepsej kondicii. Lebo akukolvek farbu to vyzerie.

vrátila by som to obratom