Ako riešiť manželov zvláštny štýl obliekania?
Ahojte, potrebujem pomoc. Môj manžel je o 5 rokov starší a má zvláštny štýl obliekania, čo mi prekáža. Keď mu kúpim niečo nové, nosí to, ale nie tak často ako svoje oblečenie, ktoré sa mi nepáči. Ja sa obliekam podľa mňa pekne – vždy sa snažím, aby mi ladila kabelka s topánkami alebo vrch so spodkom, ako napríklad džínsy s riflovkou, bielym alebo čiernym rolákom a čiernymi topánkami. Vždy chodím upravená.
Mám ho rada, je milý a pozorný, ale jeho obliekanie je ako z doby kamennej, aj keď nosí úzke rifle. Vadí to niekomu inému, ako sa manžel oblieka, alebo mám na to kašľať? Už som mu to stokrát povedala, on sa zasmeje a povie, že veď to je pekné, ale nie, nie je.
A keď ste spolu chodili tak sa obliekal inak?
Ved zrus co sa ti nepaci a kupte spolu co sa vam obom zda ok. Ked je mu to jedno, tak oblecie co mu das. A jednoznacne aj v obleceni musi byt nejaka zhoda, pretoze jeden tak a druhy ledabolo, to snad ani na ulicu nepasuje🤣 ale zas mozno on fajn a ty prehanas. Daj foto potom.
Skôr by ma zaujímalo, že či ti to vadilo aj predtým alebo či sa predtým obliekal inak. A keď by si ho s tým konfrontovala tak čo by ti na to povedal?My to máme napríklad tak že sa s nažíme k sebe nejako zladiť keď niekam ideme spolu.
Ja by som to neriešila je to jeho štýl je ,, originál,, darmo keď jemu sa to páči. Aj ja mám muža a veru štýl v obliekaní máme diametrálne rozdielny.
Mala som ex, ten sa obliekal príšerne. Fakt ze hrozne, aj som sa hanbila keď sme niekde išli spolu. Ale nikdy by mi nenapadlo mu vyhodiť veci🤣 podpapucnik nebol a ja som tiež pricetna🤣 ale snažila som sa mu dat návrh, či si nejdeme niečo kúpiť spolu, ze mu pomôžem vybrať atď... Nepomohlo, hold sa mu páčili rifle z roku 1250.
@zojazoja
@unicornlady Aký gay, dievčatá? Za starých čias to bol proste buzerant. 😂
Ty by si mu v prvom rade mala ruky nohy bozkavat a bohu vdakovat ze mas doma normalneho chlapa co ti nenadava, neda ti cez papulu, nepodvadza ta ci nechodi kade tade po krcmach a podobne a nie riesit co on nosi....ked sa v tom citi dobre tak nech ale snazit sa ho pretvorit stylom na svoj obraz ked ty si jak vycackana panicka tak to uz je moc
No tie obrázky čo si sem hodila.. to by si ani môj muž neobliekol a to sa oblieka úplne normálne
Omg, ta vesta a bunda co si mu vybrala - cista katastrofa 😅 keby v tom pride moj chlap az vtedy by som riesila, ze sa strasne oblieka 😅 a tvoje zladene topanky s kabelkou tiez ziadna vyhra - to frcalo tak 20r dozadu 😅😅
A topanky z deichnanu, rly? 😅😅 ty si okolo vkusu zjavne ani nesla. Som zvedava na tu bundu, co nosi ten tvoj - ale uz teraz tusim, ze to bude 100x lepsie ako tie tvoje trapne veci
Pockat a ty ladis dzinsy s riflovkou a niekomu kecas do vkusu? 😅😅😅 boze, spamataj sa 😅😅😅
Je tvoj manzel dospely a svojpravny? Ak ano a este chodi obleceny cisto, tak nechaj vyber oblecenia na nom. Kazdy by mal nosit to co sa mu paci a v com sa citi dobre.
ha ha pobavilo.
No schválne koľko má?
Čo tak akceptovať svoju polovičku? Čo si jeho matka, že ho chceš obliekať?
No mne keby partner začal diktovať čo si mám obliecť a ako je proti tomu čo mám oblečené pošlem ho kade ľahšie.
@karolina2121 ježiš,aj mňa to napadlo,že či nechce bundu aj s tým chlapom rovno😂
Ja som kedysi davno tiez chcela zmenit manzelov vkus, lebo jemu zalezi len na pohodli nenavidi rigle a nosi len teplaky. Verim, ze vacsina zien by z toho skolabovala 😀 aj ja som najskor z toho bola hotova, ze ideme napr do kina a on teplaky a mikina 😅 najskor sme sa kvoli tomu hadali ale potom mi doslo, ze mi je to vlastne jedno. Mne by sa tiez nepacilo, keby mi chcel diktovat co mam nosit. Takze uz sa s nim hadam len vtedy, ked chce nosit nieco dotrhane
Prepac ale to co si poslala ,ta vesta a biele obtiahnuté rofle s tričkom je otrasne.Mozno mas skor ty problem s vkusom?Pretoze topanky ladiace ku kbeoke sa uz tiez nenosi,dokonca aj tie kbeoky vysli z módy
A naozaj bunda pre chlapa za 25€?
co keby chlap povedal, ze nepacia sa mu tie tvoje riflovocky, bundicky a rolacky, co si nedas nieco z tejto doby? a zacne ti diktovat, ze mas nosit nieco ine?
ja keby mojmu ukazem, ze tuto tieto uzucke gature si das, a k tomu obtiahnute tricko, a vesticku, co ledva zapnes ale budes cool dizajnovy, tak si poklepe po cele a vezme si svoje nohavice a koselu a mozem si piskat :DDD
Ak sa oblieka primerane na kazdu prilezitost, ma v satniku tak oblek, ako aj nohavice menej formalne a vrchy k tomu od vymyslu sveta, tak neriesim co si nosi kolko.. nechapem kto ma cas tolko riesit, co si obliect...
Tvoj muž je predpokladám dospelý a svojpravny.
Nie si jeho matka ani stylista aby si sa mu kafrala do obliekania pokiaľ doslova od teba nepýta radu čo si obliecť či kúpiť
pošlem ti môjho 🙂 ten je schopný nosiť obľúbené nohavice a košeľu kým ich nezoderie, alebo má 5 košieľ rovnakej farby, až si v robote myslia, že mu doma neperiem, ale on keď sa v niečom cíti dobre tak si kúpi viac kusov a tie nosí dookola
a k tym znackam to myslim, ze je zart... moj chlap nosi dlhe roky nohavice, rifle od alain delon, topanky si kupi znackove a drahe a k tomu aj bundy, co aj vydrzia... a nema potrebu kazdu chvilu nakupovat, moda je to viac menej nadcasova. Kupujeme spotrebny tovar ako tricka, spodne pradlo a pod castejsie. Ak by sme na to aj nemali, tak nepotrebujem ho navliekat do tesnych lacnych veci, je dost pravdepodobne, ze sa aj velmi rychlo rozpadnu...
Tak úzke rifle je asi najhoršia vec čo si môže chlap obliect, vyzerá každý v tom otrasne a vlastne ešte tielko keď ma chlap v lete tak mi je až zle 🤣
No a mne by to vadilo tiez, keby sa oblieka otrasne. S chlapom si mame rozumiet samozrejme duchovne, ale ma byt medzi nami aj chemia a ta by ma teda hned presla, keby si da nahodou ponozky do sandal. To bol len taky priklad 🤣
Ked som spoznala muza, tak nosil metalisticke tricka, potrhane jeansy a dlhe vlasy. Uputal ma charakterom, povahou a zrelymi nazormi, tak som si povedala, ze kaslem na oblecenie, to je v zivote najmenej dilezite. Dnes uz takto obleceny okrem koncertov nechodi nikam, samo ho to preslo. Vsetko je vec priorit v zivote. Ci je to povrch a pozlatko alebo vnutro cloveka
Daj foto, co nosí, nemusíš vôbec na postave jeho, len na ilustráciu niečo z oblečenia. Lebo rifle a tričko si neviem predstaviť, aby vyzerali zle, proste je to len rifle a tričko. Zároveň keď sú úzke a až rezu telo, tak to vyzerá hrozne.
Ta vesta,co si dala, nechapem, aký by mala účel, a určite by si to nedal ani môj muž, ci brat. Bunda tirz mi nepripadá nejako extra moderná, proste bunda.
Určite viete nájsť kompromis v tom čo sa páči obom.. len musíte obaja chcieť 🙂

Muži až tak nepremýšľajú nad oblečením, dokonca si radšej kúpia niečo pohodlné, konzervatívnejšie, čo sa dá nosiť na viacero príležitosti. Ani mne sa také úzke rifle nepáčia. Ani vesty nie sú veľmi praktické a hlavne hrubšie , mne je v tom zima na ruky.