icon

Máte veľa oblečenia?

22. aug 2025

Ja mám dosť malo, pretože sa mi v obchodoch skoro nič nepáči a dokopy nikam nechodím, problém vždy nastáva, ak idem na nejakú udalosť. Občas mám obdobia, že kúpim viac, snažím sa kúpiť kvalitnejšie nadčasové kusy a nosím ich dlho. Pracujem v kúpeľníctve, kedy pacienti prídu na 3-4-týždňový pobyt a som s nimi v úzkom každodennom kontakte. Samozrejme sú aj takí, ktorí prišli s 1 igelitkou, ale väčšina z nich ma na sebe stále niečo iné. A to oblečenie na terapie/cvicenie aj na večery, topánky na voľný čas, do fitka, na túry/nordic walking. Ja ak by som mala ist do kúpeľov, tak musím ist v prvom rade na veľké nákupy.

Strana
z2
minenkaa
22. aug 2025

@anonym_autor plne dve skrine

denkabemommy
22. aug 2025

Nemám ho veľa ale ani málo. Keďže čo nenosím ide z domu a súčasne dokupujem (úmerne) nové kúsky 🙂

muchotrafka298
22. aug 2025

Ja si myslim, ze tiez ako pise kocka vyssie, mam ho primerane. Dokonca som prestala kupovat letne tricka, lebo ich mam dost a nevynosim ich. Pretoze akonahle zacne byt dost teplo, tak nosim iba saty alebo overaly, takze to nemam kedy ponosit. V zime moc saty nenosim a tych mam dost, tak uvazujem ,ze co dam prec. Lebo mi to netreba. Nekupujem kazdu vec co vidim a paci sa mi, viac rozmyslam, ze s cim to budem nosit alebo ci to vobec vynosim. Kedze si nekupujem uplne najlacnejsie veci, tak nech to potom zbytocne v skrini nestoji.

ivik4
22. aug 2025

Mam svoju celu vstavanu skrinu plnu,takze ano . A to pravidelne vela veci co uz dlho nenosim, dam prec.Topanky a kabelky nemam skoro ziadne,tie nakupovat neznasam.

anonym_b0c5a9
22. aug 2025

@anonym_autor mam malo a aj z toho mala mam po 3-4 ks rovnaké 😄 netrápi ma, že niekto sa prezlieka aj 4x za deň. My sme boli na 2 týždne pri mori, kamarátka mala 2 kufre a zvlášť pre muža a dieťa. My sme mali jeden kufor spolu 3 osoby, aj to väčšinu kufra zaberali osušky a dcére somariny ako okuliare, snorchel atď 🫢

muchotrafka298
22. aug 2025
@anonym_b0c5a9

@anonym_autor mam malo a aj z toho mala mam po 3-4 ks rovnaké 😄 netrápi ma, že niekto sa prezlieka aj 4x za deň. My sme boli na 2 týždne pri mori, kamarátka mala 2 kufre a zvlášť pre muža a dieťa. My sme mali jeden kufor spolu 3 osoby, aj to väčšinu kufra zaberali osušky a dcére somariny ako okuliare, snorchel atď 🫢

@anonym_b0c5a9 toto s tebou suhlasim, mna tiez netrapi, ked ma niekto 5 outfitov na den. Moja kamoska je taka ista jak pises, idu na 8 dni na dovolenku, beries si 5 triciek, kratasy, sukne (toto po 2), 3 plavky, 5 letnych siat plus samozrejme automaticky spodne pradlo. Realne budu v destinacii 6 dni. Kukam ze nie je toho vela? A ona ze nie, akurat, lebo ona chce mat vyber a prezlecie sa niekolkokrat denne.

seahorse27
22. aug 2025

Mam dost oblecenia na kazdu prilezitost. Myslim, ze ma
nic nezaskoci - od turistickych, bezeckych, cyklistickych veci cez casual az po koktejlky a plesove saty. Mam dost kabatov na vsetky prilezitosti (praca, kostol, pohreb, ples), takze ano….mam toho fakt vela 🙊

sense
22. aug 2025

Mam dost. Ale rozhodne nepotrebujem kazdy den a n'a kazdu aktivitu ine

anonym_b0c5a9
22. aug 2025

Ale mam aj na každú príležitosť pár vecí, čierne sukne, nohavice, bielu blúzku, kvetovanu blúzku, pár svetrov. Treba na svadbu, mam, na pohreb mam, na pohovor ci nejakú poradu mam. Ale nemám toho veľa, nepotrebujem

anonym_86d60f
22. aug 2025
@muchotrafka298

@anonym_b0c5a9 toto s tebou suhlasim, mna tiez netrapi, ked ma niekto 5 outfitov na den. Moja kamoska je taka ista jak pises, idu na 8 dni na dovolenku, beries si 5 triciek, kratasy, sukne (toto po 2), 3 plavky, 5 letnych siat plus samozrejme automaticky spodne pradlo. Realne budu v destinacii 6 dni. Kukam ze nie je toho vela? A ona ze nie, akurat, lebo ona chce mat vyber a prezlecie sa niekolkokrat denne.

@muchotrafka298 noo, este jej tam chyba svetrik na vecer keby bolo chladno, nohavice, mikina, leginy, oblecko na behanie ci bycikel, lahka bunda keby prsalo a bolo 21 stupnov jak teraz na konci jula, tenisky, sandalky, slapky atd 😂 takze malo mala podla mna 😀

muchotrafka298
22. aug 2025
@anonym_86d60f

@muchotrafka298 noo, este jej tam chyba svetrik na vecer keby bolo chladno, nohavice, mikina, leginy, oblecko na behanie ci bycikel, lahka bunda keby prsalo a bolo 21 stupnov jak teraz na konci jula, tenisky, sandalky, slapky atd 😂 takze malo mala podla mna 😀

@anonym_86d60f ona nesportuje, takze toto sa vsetko skrta 😂

abbey1
22. aug 2025

@anonym_autor Oblečenia i topánok máme veľa. Niektoré kúsky mam už doslova desaťročia a stále sú top.

lucia13022023
22. aug 2025

Už chvalobohu nie 🙏 viem sa obliecť na každu príležitosť, ale nemám doma desať totožných bielych tričiek ako kedysi napríklad.

evcagabi
22. aug 2025

Vela ale teraz na RD vyuzivam tak 1/10.

netti87
22. aug 2025

@anonym_autor ano 3 skrine mam plno - vsetko, kabaty aspon 25 ks, tricko aspon 60 ks....topanky 1 miestnost, aspon 50 ks, su aj take kt.som ani nenosila,cizmy...kupovala som postuone kazdy mesiac, no teraz ma uz vobec nezaujima

zobaka
22. aug 2025

strasne vela, naposledy som vyhodila 8 obrovskych vriec, muz ma uz donutil 😂 a stale mam toho vela

evcagabi
22. aug 2025
@zobaka

strasne vela, naposledy som vyhodila 8 obrovskych vriec, muz ma uz donutil 😂 a stale mam toho vela

@zobaka aj mna 😭😅

zobaka
22. aug 2025
@evcagabi

@zobaka aj mna 😭😅

@evcagabi zrusil mi vstavanu skrinu, lebo sme prerabali, takze som vela moznosti nemala 😂 ale na druhej strane sa mi ulavilo v byte mat tolko oblecenia

dismonika
22. aug 2025

Nie, nemám veľa oblečenia. Možno tak pol skrine. Všetko viem so všetkým kombinovať. Teraz v lete som veľa vecí vytriedila a plánujem si trochu obmeniť šatník.

No moje deti majú veľa 🤣🤣🤣.

simsalabim
22. aug 2025

Mam vela, ale to suvisi aj s povolanim. Napr niekto, kto robi v Lidli, si vystaci s volnocasovym oblecenim, zatialco uradnik nie. Rovnako zaluby mozu znamenat dalsie oblecenie…

lalilla
22. aug 2025

Mam vela a aj tak nosim to iste dokola. A ked mam niekam kst aj tak si poviem ze nemam co na seba a kupim si nieco nove. Snazim sa to obmedzovat

lintu
22. aug 2025

Aj tí, čo majú plné šatníky, chodievajú pred udalosťami neraz nakupovať, lebo do toho, čo majú doma sa nezmestia, je to okukané, nevhodné a pod. 😀 A rovnako to predpokladám robí aj nemalá časť vašich hostí.
Vôbec sa netráp tým, ako to máš.

anonym_b63cad
22. aug 2025

@anonym_autor ja mám málo naozaj nenávidím nakupovanie a veľmi často si nemám čo obliecť😄 ale tak ja väčšinou nosím stále to isté dokola kým to nezničim veľa veci mám aj že 10 rokov od 14stich a stále sú fajn😄 dakedy mi prepne a kúpim si niečo pekné ale ja potrebujem to svoje pohodlné isté padnúce stále dokolecka

anonym_b63cad
22. aug 2025

@anonym_autor mam fakt brutálne kvalitné bundy napríklad ručne šité na mieru mojou mamou a mám ich od zakladky niekedy sa na tom smeje aj kamoška že nechápe že to tak dlho vydržalo a vyzerá ako nové

anonym_824521
22. aug 2025

@anonym_autor Áno mám toho nehorázne veľa. Ale zase musím povedať ze nie som vyhadzovač, keď to vyjde z módy. Minule som si upratovala trička a veľa z nich som nosila ešte na strednej škole, ale zas prečo by som to mala vyhodiť, keď tomu nic nie je? Ale áno, aj roky som ich na seba nemala a len ich tam mam..

biba_18
22. aug 2025

ja ho mám neprimerane, ale snažím sa redukovať… a mám ho veľa lebo nevyhadzujem, nie preto že priveľa kupujem 🤷‍♀️

biba_18
22. aug 2025

@anonym_b63cad tiež mám také kúsky - čo som si sama šila pred 30 rokmi - a stále ich nosim ☺️

biba_18
22. aug 2025

@zobaka a kam si ich vyhodila?

ninusa221
22. aug 2025

@anonym_autor Ano mám toho veľa. Ale keby že mi zavolas pod na svadbu v momente si mám čo obliecť obuť doplnky, na pohreb detto, spoločenská udalosť. Klasika saka nohavice kombinujem ( ako kostym).

lasona
23. aug 2025

Mam jednu menšiu skriňu. Cca do 80 ks všetkého. Športové, elegantné. Mam na všetky príležitosti. Momentálne nič nekupujem. Kabelku mi akurát treba, pútko sa mi trhá. Kabeliek mam všetkých asi 6 ks(vrátane elegantnych)...

Strana
z2