Modelingová kariéra s výškou 155 cm
Obyčajne hľadajú s výškou nad 170cm.
Obyčajne hľadajú s výškou nad 170cm.
@petronelag su asj take, kde vezmu nizsie...nie na predvadzanie, ale fotomodeling...ale tak, ked chce byt modelka, preco sa hanbi za vzhlad a zaklada anonymny prispevok bez fotografoe ?
nikde, maximalne ta nechaju zaplatit si kurz , troška ta daju na lokalnu prehliadku a to bude celé, zacvakaš kurz, fotky a dost
musela by si byt extremne zaujímavy typ aby si bola fotomodelka , tie cm prost na tom mole fotkách chybaju
No mozno len do takej kde budes fotit tvar 😀 Ak nie nieco ine 😀
Medzi hobitmi budeš hviezdou.
Fuha tak to asi nikde. Teda aspoň o tom neviem. Kamarátka čo chodila na tieto konkurzy tak chceli min.172cm, niekde stačilo 170. Určite nie menej. A na krase v tvári tam až tak nezáleží. Hlavne ta výška a veľmi stihla postava.
jedine ak si fotogenická tak tvár, známej dcéra takto fotila v IT tiež je malá
@viestta Ja nechápem to vysmievanie za vzhľad. Vzhľad si nikto nevyberá/ak nerátam plastické kreatúry/. A teda za svoju výšku fakt nemôže nikto. Úplne primitívne sa smiať z niečoho, čo človek nemal a nemá ako ovplyvniť.
@enmery to je tu bežné. Stačilo mi prečítať par komentárov v jednej téme kde dal muž svoje fotky... Tak sa tam do neho zeny pustilo ze mi až zle prišlo. Žial, niekto si svoje sebavedomie buduje na urážanie druhých a mysli si, ze je vtipný. A to nemierim len na autora tohto výroku
No do modelingovej asi nikde. To by si musela mať min 170cm ale aj to je pre nich malo to by si musela byť fakt niečím veľmi zaujímavá. Od 175 CM hore majú väčšinou modelky. Ak foto modelka že len dačo také tak to asi hocikde
@viestta Ja nechápem to vysmievanie za vzhľad. Vzhľad si nikto nevyberá/ak nerátam plastické kreatúry/. A teda za svoju výšku fakt nemôže nikto. Úplne primitívne sa smiať z niečoho, čo človek nemal a nemá ako ovplyvniť.
@enmery ale ja som sa nevysmieval, ja som to myslel v tom najpozitívnejšom zmysle slova, že napriek tomu, že keď je nízka, to neznamená, že je odpísaná vždy a všade. Možno som to podal trochu expresívne, ale tak som to nemyslel.
Nikde. Ale ak si pekná/zaujímavá tak fotomodeling.
do ziadnej
Pred 25 rokmi som mala schudnúť zo 60 na 50 kg, moja výška 181 CM ..
Mama to zatrhla a dobre urobila
Asi iba foto modelka tvar, ruky, nohy … s tou vyskou modelka asi nie pokial nie je tvoja mama/ tatko uz v show biznise a nejak Ti urobia cestu.pamatam si na castingy ked chodili vyberat baby … najlepsie 180 cm, 45 kg aj s botami a neotvarat velmi usta … (ale to boli 90te roky)
@petronelag su asj take, kde vezmu nizsie...nie na predvadzanie, ale fotomodeling...ale tak, ked chce byt modelka, preco sa hanbi za vzhlad a zaklada anonymny prispevok bez fotografoe ?
@nyusika kto povedal že sa hanbím za vzhľad? Nebudem sem pridávať fotku, nepotrebujem aby ste ma vy hodnotili ale otázka znela úplne inak
Nechápem akože vôbec tieto neziaduce poznámky na moju výšku typu hobit, že môžem robiť tak OF alebo že sa hanbím a preto som "nepridala fotku". Vy prečo nepridávajte fotku do každej diskusie nech vidíme s kým máme tú česť? Opýtala som sa úplne normálnu otázku, viem o ľuďoch ktorý majú takúto výšku a pracujú v tomto odvetví avšak som bola zvedavá či niekto nevie odkiaľ začať. Prečo by som hneď mala robiť OF keď som nízka? Počúvate sa niektorí čo píšete za hluposti?
Ďakujem ostatným za milé rady <3

OF 😀 😀
TikTok models