Módne kúsky, ktoré vždy zlepšia náladu
Mne nejaké pekné tričko alebo bavlnené šatky a pekným nápisom guess, lagerfield.....
to je pre mňa najtrápnejšia vec, kúpiť si značkové oblečenie s nápisom. To je že ,,aháááá, na na to mám".
Mám rada príjemný hrejivý materiál, mne je totiž stále zima.
Skutocne kvalitny material,nadcasovy chic strih,rafinovany minimalizmus.Nechcem vysielat signal "mam na to",ale ze mam styl.Znacka cez prsia je pre mna uz bohuzial trapas a vacsinou to robia ti,co na ne najmenej maju.
Poznam jednu mamicku, ktora a zaroven cela jej rodina, su od hlavy po paty v takychto svetovych znackach,netusim ci su prave ci fejk lebo to nie je podstatne. Oni to maju ozaj vsade umiestnene na kazdom kusku tak obrovsky,ze to vyzera ako zufale volanie po oceneni.Strasne je to smiesne ked stretnete takuto rodinku na sidlisku pri pieskovisku.
Aj mne také zlepšia náladu keď ich vidím, lebo je to komické 😁
Chapem, Lagerfield je skutocne noblesny ulovok. Ja milujem nosit veci s krasnym enormnym napisom Abibas. 💶💰
Ziadne veci s napismi pre mna nie su modne kusky. Celkovo potlač značky je u mna vec nevkusu. Potesia ma basic veci kvalitneho materialu, strihom vyhovujucim mojej postave. Bez potlačí, vzorov ci vystrihov. Mozno je to pre niekoho nuda, no pre mna nevyhnutnost. Radsej zaujat doplnkom ked uz.
Vo mne to evokuje sedláckosť a 90.roky. Moje detstvo. To bolo in si dokazovať status , že aha-nemám tričko z čínskeho obchodu ,ani z trhoviska. Tí chudobnejší aspoň fejk , hlavne aby značka bola vidno.
A k tvojej otázke: Naposledy mi urobilo náladu, že som v Reserved našla lacné bavlnené tričká bez potlače normálneho strihu pre mňa- čiže nie krátke a široké. Pobehala som veľa obchodov, kým som našla to, v čom sa necítim ako v spranej širokej handre.
Pre mňa je niekedy také tričko s nápisom (áno, aj značkovým) práve ten malý detail, čo mi zlepší náladu – lebo sa mi prosto páči, lebo si ho spojím s niečím, čo ma teší alebo mi pripomenie pekný moment. Nie je to o tom „ukazovať, že na to mám“, ale o tom, čo mi to oblečenie vyvolá vo vnútri. Niekto si náladu zdvihne sviečkou, niekto hrnčekom, ja niekedy tričkom. Chápem, že to nie je štýl každého – a presne preto je móda skvelá, že si z nej každý vyberie to svoje. 😊 A @andrejka2424 – tie tričká z Reserved znejú super, asi tam tiež skočím omrknúť 😍
sice tiez na mna posobia tricka s napisom gycovo, ale ocenujem ako dobre si vzala tu kritiku a ako si stojis za svojim bez urazania sa 🙂
ciste zufalstvo, tieto fejkove temy
ano, kamienkovy napis GUESS mi vzdy zlepsi naladu, tricko musi byt pink a vypasovane...k tomu platinove blond vlasy aspon do pol chrbta a hlavne - full make up, aj spodne vyrazne linky na ociach, vzdy, aj na bezny den !
Definitivne pochop ze napisy znaciek nemaju nic spolocne s vkusom ci stylom.Mozno v nejakom zapadakove sa na teba pozru ale tam to presne patri.Zeny na urivni sa takto neobliekaju.Mozno maju na sebe Dior ale majubto na stitku tak decentne,ze si to nikdy nevsimnes.Ale je fakt,se mat vkus nie je samozrejmost,je to vysada.
@nyusika Je to úplne obyčajná a úprimná otázka od niekoho, koho baví móda a malé veci, ktoré dokážu zlepšiť náladu – a v mojom prípade je to niekedy práve aj tričko s nápisom.Každý máme iný vkus, iný zmysel pre humor aj štýl – niekomu sa páči minimalizmus, niekto má rád výstrednosť, niekto potlače. Neodsudzujem nikoho, len som sa chcela podeliť o to, čo funguje u mňa – a vypočuť, čo funguje u iných.
no...a moja odpoved bola tiez uprimna.
pokial by ta bavila moda, nemozu ta bavit kamienkove napisy, vyrazne, znaciek...
teba bavia kamienky a kolotocarske blystave veci - to je uplne v poriadku, tvoja vec, co sa ti apcvi a co ti robi radost
Pekne tricko s napisom Guess je oxymoron 😂
Tie nápisy sú otrasné gýče a je mi jedno či to stálo 5 alebo 50 eur.
Aj mne zlepsi naladu ked vidim niekoho s "peknym" trickom a exkluzivnym napisom. Ale aby som ti odpovedala, mne zlepsuju naladu topanky. Najradsej mam rozne sandalky na podpatkoch, kedze som na materskej skoro vobec ich nenosim ale ked mam prilezitost, tak som happy jak dva grepy a nosim sa jak pavica.
Páčilo by sa ti to tričko či šatky, aj keby tam bolo napísané ANČA alebo NOVÁK ?? Nápisy a veľké logá sú "stoka'
Keď sa môjho syna spýtam, že čo mu v šatníku chýbať, čo mu mám kúpiť (nemá rád nakupovanie), tak mi povie - len nech na tom preboha nie je nikto podpísaný. Čo som nejaký billboard?? .
Páčilo by sa ti to tričko či šatky, aj keby tam bolo napísané ANČA alebo NOVÁK ?? Nápisy a veľké logá sú "stoka'
@kengurica pripomenula si mi čas mojej (dávnej) mladosti, takmer detstva, kedy frčali lyžiarske čiapky - vtedy sa ešte nenosili helmy - so všelijakými nápismi a na svahu som stretla chalana v ručne pletenej čiapke s "vyštrikovaným" nápisom ČIAPKA... To bol jediný nápis, ktorý som ocenila

Co je prosim pekne na tych napisoch? 😁 Nerypem, len ma to naozaj zaujima...