Môžem si dovoliť šaty bez podprsenky?
Žienky, prosím o radu..
Keby ste mali podobnú postavu, ako modelka v šatách, vrátane dekoltu (menšie prsia), dali by ste si tieto šaty bez podprsenky?
Kvôli tomu odhalenému chrbtu riešim...
Sú čipkované, podšité.. takže nič by nemalo trčať :D
Ale stále mi to vŕta v hlave.
Ďakujem.

dala
Ja by som si podprsenku vzala. 😄 Mne to príde dosť divné chodiť bez podprsenky.
Osobne mi príde cez aj ten prešnúrkovany chrbát, ale tak čo už.. dnes je v móde lacná móda.
@lenkakravcova
Čo je zlé na čiastočne odhalenom chrbte? Veď to je rovnaká koža ako predlaktie alebo lýtko, nič vyzývavé, nie?
@lenkakravcova preco ti to pride divne chodit bez podprdy? Lebo to niekto niekedy urcil, ze zena ma nosit obalene prsia? Je to uplne prirodzene chosit bez, dokonca prirodzenejsie a ako bonus zdravsie.
Preco aj chlapi nenosia obaleny penis s vajciami v "podvajcovke"? Len preto, ze to tak niekto neurcil....
A teda odhaleny chrbat urcite nieje lacna moda 😉
@lenkakravcova aha, prave som si pozrela tvoj profil a uz chapem preco povazujes odhaleny chrbat za lacnu modu 😶
Ak podprsenku chces v takych satach nosit (teda predsa len chces trosku viac objemu na prsiach), tak si daku dobre padnucu kup, odstrihni boky a ramienka a zasi ju do prednej casti siat v styroch bodoch. Nech drzi a zaroven je volna na pohyb.
Alebo sa daju kupit iba tvarovane tenucke vypchavky do podprsenky, tak tie tam mozes uchytit v miestach, kde mas prsia.
Tretia moznost je upravit podprsenku tak, ze odstrihnes bocne casti, ramienka ponechas, a tie zasijes priamo na bok kosickov, takze vzniknu take akoby uska.
veľmi pekné, ak nemáš veľké, ovísajúce prsia,,,prečo nie...a ak si ich dáš, sú prelepovacie pásky, ktoré prsia nadvihnú, aby neovísali..
Ak máš menšie a pevné prsia, prečo nie. Lebo ináč je to nevkusné.
@minenkak neviem čo znamená podľa teba dobrá vzorka 🤦♀️ proste vzorka mužov korých poznám sa predo mnou nepretvaruje a vyzerá to tak že ani pred sebou nie… bavíme sa otvorene o bežných veciac, o všetkých oblastiach života a mne by ani nenapadlo ich nejako odsudzovať za ich názory keď sú ku mne úprimní…
@minenkak kedy to už konečne pochopíte, mužov ženské bradavky nepoburujú 🤦♀️ ale vzrušujú! Preto sa to tak rieši. Je to podobné ako keby si si dala ultra krátku sukňu z ktorej ti trčí zadok. Samozrejme, nikto cudzí nemá nárok na žene vyslovene slintať, ale je normálne, že je to trochu provokatívne
@petracandle áno, presne o tom píšem… vôbec ich tí chlapi nemusia obťažovať ani nič. ale slintať nad tým budú…
Mozes aj bez, aj s. Su aj take, podprsenky, co maju ramienka cez pas.

@minenkak neviem prečo by mal byť iní ako všetci s ktorými sa poznám… 😂 je to pudová záležitosť, pred chvíľou si písala niečo o prirodzenosti… toto k tej prirodzenosti tiež patrí ☺️