icon

Môžem tieto šaty nosiť ako business casual?

6. mar 2024

Viem si to predstaviť s nejakým opaskom a sakom. Postavu do toho mám, len si nie som istá tým rozparkom či to nie je vulgárne. Rozparok mi.konci pri kolene

Môžem tieto šaty nosiť ako business casual?
autor
6. mar 2024

Prípadne ak máte nejaké tipy na outfity, budem rada za každú inšpiráciu.

buberova
6. mar 2024

Podľa mňa s elegantnými topánkami je to úplne ok ;)

monillia
6. mar 2024

Ak nie sú z teplakoviny tak kľudne môžeš

katka700
6. mar 2024

Neviem nakoľko je to pravda ale pri busines casual by si vraj nemala mať obtiahnute oblečenie ale medzi telom a látkou by mal byť 1-2cm priestoru. Rozparok ku kolenu je v poriadku. Na šatách na fotke je skôr problém šetrenie látkou a strih neprisposobeny postave. Pri dobrom strihu by sa nemali robiť tie "vlnky" v oblasti bokov. Ak si útla možno by stačilo objednať šaty o číslo väčšie než bežne nosíš, len tam je riziko že ti budú veľké na ramenách 🤔

nika23t
6. mar 2024

Kľudne, ale k tomu lodičky.

lakebabe
6. mar 2024

Záleží aj materiál aby nebol taký teplakovy inak k lodickam a saku super

moonlight1210
6. mar 2024

Nemala by si nosit bodycon veci. Teda tesne obtiahnute saty napriklad. Nemali by kopirovat telo tak, ze vyrazne ukazuju/naznacuju jeho casti.

Mozu byt volne obtiahnute. Napriklad pletene saty z hrubej pleteniny. Lebo tie zvycajne nekopiruju zazery gatiek, podprsenky, je tazko si v nich domysliet, ako mas vyformovane obliny sedacich poliek, atd.
Proste su jemne obtiahnute, ale zaroven krivky zmiernuju a skryvaju. Ukazes postavu, ale bezpecne.

Saty z tensich materialov sa preto siju trochu volnejsie pre business. (Obcas aj podsite podsivkou).

Tieto inak, ak ti budu trosku volnejsie, alebo aspon nie uplne priliehave, natiahnute, obtiahnute, by mohli kludne byt. Mozno doplnit opasok, vyraznejsi nahrdelnik, aby to pritiahlo opticky pozornost od zvysku tela.

kiki68
6. mar 2024

Zalezi od postavy ako sadnu, nemali by byt prilis upnute na Tele. Napr kolegyna je chuducka a ma taketo saty len bezove, mala to so sakom a velmi elegantne. Lenze jej nepriehali tak velmi. Cize sa tam ten centimeter od tela nasiel

la_dolce_vita
6. mar 2024

Tiez si to viem predstavit so sakom, lodickami a elegantnou kabelkou.

sylvie
14. mar 2024

Ja len doplnim, ze saty business casual by mali byt po kolena, tieto su prilis dlhe.