Nakupujte kvalitné legíny pre bacuľky
Ahojte baby,
idem si po radu. Som bacuľka, mám o dosť viac kíl ako by bol treba. Chcela by som si kúpiť nejaké poriadne legíny a legínové kratasy. Mate nejaké overené značky, ktoré robia aj väčšie čísla (od XL/XXL)? Také, ktoré aj trochu bruško stiahnutu, zadok spevnia a vydržia obtiaranie stehien? Viem ideálne schudnúť, ale na to nemám zatiaľ pevnú vôľu. Som ochotná si aj priplatiť, ale chcem naozaj kvalitu. Nie že sa do nich natrepem a je mi vidno spodné prádlo, také môžem nosiť len doma a také aj mám. Mate skúsenosť so značkou GoldBee? Pozerala som, že robia aj veľmi veľké čísla a rôzne druhy. Modely sa mi páčia, len osobná skúsenosť by pomohla.
Ďakujem.
Ja nosím legíny úplne všade nič pohodlnejšie zatiaľ pre mňa nevyrobili 😁 veľkosť mam 44
Zena je krasna v prvom rade v tom, v com sa sama citi dobre, v com si pripada krasna a k comu nosi hlavne usmev. Pozerat na zenu, ktora ma na sebe sice krasne saty, ale vyraz v tvari pri ktorom sa zlaknes, je horsie. Neviem ti poradit znacku, ale tiez nosim leginy na rozne miesta, nielen ked si idem zacvicit a som s tym uuuuplne v pohode. A ludia na ulici, ktorych stretnem mozno raz v zivote ma akurat tak mozu mat radi 🙂, ich nazor ma vobec netrapi. Kazdemu nevyhovies, takze si nevsimaj komentare, ktore by ta znechucovali, drzim ti palce, aby si si nasla pohodlnu variantu pre seba. A damy, ktorym je vam tak neprijemny pohlad na zenu v leginach mimo fitka - nezabudnite si obliect na seba obtiahnute rifle, ktore vam ledva drzia na bokoch, pod ne tangace a potom sa pekne vonku zohnite, alebo si cupnite k dietatu 🙂. Ja zase bezne vidim vonku tymto sposobom vytrcene polonahe zadky zien aj muzov a aj im je rovnako jedno, co si o tom myslim ja :D.
Jednoznacne decathlon.... dlho som hladala dobré leginy za rozumnu cenu a decathlon jednoznacne vyhral..... Bežne nosim oblecenie xl, leginy z decathlonu mi sedia velkost l. Mam ich uz viac ako 2 roky a stale su ako nove.... Kupujem si tie lesklé (nie tie uplne najlacnejsie, nie su bavlnene, ale elastan + polyester)... maju siroky pas a perfektne stiahnu brucho bez toho, aby tlacili. Inak aj bavlnene so sirokym pasom maju super, ale tie vydržia tak pol roka (co je tiez celkom fajn, kedze stoja tak 10 eur). Ak sa ti suchaju stehna, tak určite nekupuj lelosi... mne nevydrzali ani 2 mesiace, a ani dedoles, tie sa zase roluju dole a pudlo mas niekde pri kolenach 😂 este z hm boli celkom dobre, ale tie som uz dlhsie nemala, (kedze som kompletne presla na tie z decathlonu), takze neviem, cu sa nepokazili.
Oblečies si legíny, väčšina bude vzdychať,aký je to hnus.
Oblečies si tepláky,tak budú zase vzdychať,že sa nevieš elegantnejšie obliecť,opúšťas sa ,tepláky sú hnus,a aj muž musí byť v depresii z teba
Oblecies si sukňu, ktorá ťa bude ešte rozširovať....
Oblečies si elegantnejšie nohavice,opäť si čosi niekto nájde
Nikdy nikomu nevyhovies.a závisí od postavy.
Niekto má xl a nemá až také stehniska či silné nohy....
Nos to,v čom sa cítiš dobre a pohodlné.
Dobrý pocit niekedy viac očari.
Samozrejme,ak je vkusne.
Ak ale nosis na legíny nejaké šaty, predĺžené tricka,tak nie je čo riešiť....
Ale držím palce aby si našla tie svoje.
Viac neporadím
@lilka5566 Ja tiež dosť fičím na legínach. Proste sú mi pohodlné a nič ma v nich netlačí. Ale rada nosim aj nejake kvalitnejšie tepláky, keď ju už chladnejšie. Cez leto napr. na grilovacku nie je nic lepsie ako dať si trojštvrťove leginy, tielko a šľapky. Snažím sa neriešiť ostaných a obliecť si to v čom sa cítim dobre a čo sa mne páči (a moju priatelovi). Nechcem sa stále trápiť s tým, že mam trochu viac kíl.
@petracandle Ja sa v nich cítim pohodlne a asi to neplánujem meniť. Keď som si dala šaty, tak ma kamoška skritizovala, že prečo také padavé, že mi to príliš kopíruje postavu, boky a bruško (pripomína neboli to obsiahnuté šaty, len dlhé po zem). Keby som sa riadila všetkými "radami" neviem v com by som chodila oblečená 😅.
@slavomira236 Vyzerá, že robia len do veľkosti XL. Ale asi skúsim objednať ci by mi predsa nesadli, i keď asi mi budu tesné. Všetkým Vám, ktoré ste mi konštruktívne poradili zo srdca ďakujem. To ci legíny nosiť alebo nenosiť nebola téma diskusie, tak to možno nabudúce 😉🙂
@morusha Áno mam také akoby predĺžené tričká (pološaty) neviem ako to nazvať. Ako len šaty si ich obliecť nemôžem lebo sú na také nosenie krátke, tak to takto kombinujem. Nie nemasti, natriem si len vnútornú stranu stehien. Nepraktické je, ze to zasa nejako extrémne dlho nevydrží, tak ho nosím v kabelke a na toaletách alebo v aute si to opat natriem. Ale keby mam v tých šatách nazoja veľa, veľa chodiť, tak asi by to nebolo úplne praktické, ale na moje aktivity mi to super funguje.
@kastia na Shein je ich kopec
Chcela som ti napisat ako si teraz precitas rady na co a pre koho leginy su ale uz si sa docitala 🤣 to si sa mohla opytat aj ktory chodak je najlepsi 🤣🤣🤣
Teraz je to len tou módou . Voľakedy boli v móde tepláky a každá žena v nich behala. Teraz sú ženy čo tvrdia že legíny sú len na šport. Hovadina. Legíny sú len prilahlejsie tepláky a keď sa v nich cítiš pohodlne,kľudne si ich obleč kam chceš. To sa tu zas zišlo žien ,čo si myslia že sú módne ikony 🤣 hrôza čo tu píšete 🤣
Nos si čo chceš a čo sa tebe páči a áno aj ja sa cítim pohodlne v legínach a nosím ich stále ,aj keď je teplo 🤣 a je mi absolútne jedno čo si kto myslí ,lebo ich názor je podstatný asi ako laj*o na zemi 🤣 Bonprix alebo decathlon 😍 za mňa top. Tiež mám problém s odieraním stehien a ja mám väčšie brucho ,som jak pavúk. Nadváhu mám 22.kg . Takže ja nosím legíny so zvýšeným pásom ,cítim sa pohodlne a dobre 🤗 takže nos čo chceš ty a určite legíny kupuj tak aby sa dali aj bez problému vrátiť alebo vymeniť ,nie každé sadnú 🤗 ja som rada keď si ich môžem vyskúšať 🤗
Abraka mamba magic + pekne tvarujú a majú veľkosť XL
Ahoj určite ti odporúčam lelosi
problem s leginami je ten ze ak si oblecies synteticke tak sice material vydrzi ale potis sa v nich ako prasa a ak si das bavlnene tak sa trenim zodru hoci su pohodlne a vzdusne... ja mam cely zivot velke stehna ktore sa o seba tru a behavam takze ich zdieram pomerne dost a nenasla som este znacku ktora byi vyhovovala
@timea301196 Niekto tu písal, že Lelosi dlho v okolí stehien nevydržia, ak sa stehná o seba veľa trú. Mne sa stehna o seba dosť obtieraju, aj keď ma láka si niečo odtiaľ kúpiť lebo majú pomerne veľký výber aj v mojej veľkosti. 🙂
@purple_wolf Skúsim najskôr nejaké syntetické... ja v nich predsa nebudem nejako extrémne športovať a uvidím ci mi budu vyhovovat. Ale ďakujem za into 🙂
@hrasocek12 Ďakujem za Tvoj komentár. 😍Presne aj pre mňa sú legíny kúsok, v ktorom ma nič netlačí a cítim sa v nich super. Ja mam zasa trochu väčšiu nadváhu ako ty a mam väčšie stehná a zadok, skôr postava presypacích hodín. Najideálnejšie by bolo schudnúť to viem, ale....
@kastia skús ja som veľmi spokojná kedysi som mala dosť nadváhu.. tie leginy vydržia dlho… nosím ich už 5 rokov.. dokonca aj v tehu 🙂
@kastia ja mám veľké brucho 😅 a nemáš začo ,mne je absolútne jedno či na mňa niekto pozerá alebo nie. Ja nie som vec vo výlohe. Ja som človek a mám právo si kúpiť a nosiť čo chcem 😅 takže nenechaj sa rozladiť ani z tých prihlúplych rečí,žeby si mala schudnúť a nie si kupovať legíny alebo väčšie a podobne 😅 ani jedna z týchto žien čo také niečo napíšu,nechodia v tvojich topánkach ,nežijú tvoj život ,ale predsalen majú potrebu si rýpnuť ,lebo samy so sebou nie sú spokojné 😅 ja mám nadváhu a cítim sa relatívne dobre 😅 pripadám si sexy a je mi jedno či si to niekto myslí alebo nie 😅😍 každá žena je pekná len to v sebe musí nájsť. Takže nos čo chceš a čo sa ti páči. Život nie je o tom nejesť nič a napchať sa do riflí z veku 10 rokov ,ale o tom ,že ženské telo sa mení vekom ,pôrodmi a podobne a naučiť sa tie zmeny prijať a milovať samú seba 😍 ja rifle nenosím od 18tich a nikdy v živote si už na seba takú tvrdú látku nemienim dať ,cítila som sa nepríjemne ,pohyb mi pripadal neprirodzený 😅 legíny sú top a k hocičomu na hocakú príležitosť ,hlavne to pohodlie 😍 tiež mám rada keď mi obtiahnú zadok 😍

@kastia nič v zlom, ale ak máš veľkosť XXL tak legíny by si mimo športu alebo na doma nemala nosiť vôbec....skús poprosiť kamošku nech ťa natočí a garantujem ti, že si ich už v živote na seba nedáš 🤣 v legínach vyzerajú dobre len štíhle vyšportované baby, to je skrátka realita.