icon

Názor na legíny počas behu

lenrol001
5. júl 2023

Ahojte. Čo si myslíte o nosení legín počas behu....Je to vhodné pre ženu 50+ s veľkosťou L? Alebo je to už nechutné . Postavu sa snažím spevniť. Začala som s behom ráno.... chodí menej ľudí....

Strana
z2
kacena4
5. júl 2023

brhaj v čom chces - v com sa citis prijemne. nechutne to nie je. vcera to videla asi 120kg zenu v leginach za mna odvaha ale nic nechutne...

luccija
5. júl 2023

@lenrol001 pravdaže si ich daj.Nikto nemá právo Ta súdiť.Co iné tepláky, kraťasy?nosím L a bežne tak idem na bicykel nerob si zbytočne starosti

anjelicek26
5. júl 2023

Tak na vyber na beh mas len teplaky alebo leginy, nic medzi tym nie je... mikina alebo dlhe tricko cez to a ides, sluchadla a teda asi by som nesla beh - ale najprv rychla chodza, ked mas skutocne vacsiu nadvahu... ale L nie je zas ziadna drama, normalne chod a uzij si leto vonku... my ked chodime rano zo synom behat, tiez stretavame kade koho, co ma na sebe neriesim absolutne...

gejb
5. júl 2023

@lenrol001 jasne, oblec si co chceš a v čom ti je pohodlné. Ak sa cítiš neprijemne daj si dlhšie tričko pod zadok a vybavene 😉

martinkatinka
5. júl 2023

Tak behat v spoločenských satach a lebo rifliach asi nebude prilis pohodlne 😉

babulkomale
5. júl 2023

@lenrol001 ked si myslis ze by to mohlo byt nechutne, daj si teplaky. Za mna - leginy sa nemaju nosit s "holym zadkom'. Ja mam fajn postavu, ale cez leginy vzdy dlhsi top, aby bol zakryty zadok.
To je moj nazor, nikomu ho nevnucujem.
Ked si da 200 kilova zena leginy M a crop top, nic s tym nespravim 🤷 kazdy ma iny vkus a niekto aj nema.

lenrol001
autor
5. júl 2023

Ďakujem žienky za názor. Trošku ma zneistila kolegyňa, ktorej som sa chcela pochváliť ,že som sa konečne dokopala k behu...poslala som foto a ona mi odoslala link na článok... že štýlová žena nikdy legíny nenosí.

banalu
5. júl 2023

Ja chodim behat s velkostou xl a absolutne mi je jedno kto si co mysli, akurat leginy musia prejst testom priesvitnosti, nerada by som bola kebyze mi presvitaju spodare 😂 inak teraz v teple odporucam sortky, mne najviac vyhovuju 2v1 take leginy nasite pod sortkami.

martinka17
5. júl 2023

Mrkni si legíny na beh s "kraťaskami" -https://www.lidl.sk/p/crivit-damske-funkcne-sor... tieto na leto sú perfektné. A jasné, existujú aj v dlhej verzii 🙂

lenrol001
autor
5. júl 2023

Mám 65 kg.. výška 168...postava "presýpacie hodiny"... troška uvoľnené stehenné svaly.....

banalu
5. júl 2023

@lenrol001 takto nejako by zena mala behat podla kolegyne? 😂😂😂

lenrol001
autor
5. júl 2023

@banalu 😁

lenrol001
autor
5. júl 2023

@martinka17 vďaka pozriem sa

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
kate_cs
5. júl 2023

@lenrol001 zvol nejaké jednofarebné bez výrazných vzorov a nos ich aj keď bude okolo viac ľudí. Keby si aj niekto niečo pomyslel, je to len v jeho hlave. Ty rob tak, aby si bola spokojná.
Veľa nabehaných km želám 💪🏻

aeruginosa
5. júl 2023

Ja behavam v sportovych leginach a nic zle na tom nevidim.😄 A ani neriesim, ak nahodou ide okolo osoba, ktora ma viac kg navyse a leginy na sebe. Max. si pomyslim, ze s takou nadvahou by bolo pre jej klby lepsie plavanie a nie beh.
Zaklad je, ze sa citis pohodlne.

maggiba
5. júl 2023

@lenrol001 Rozosmiala ma ta tvoja kolegyna. Ona beha? Cvici? V com? Nech nam teda vsetkym da tip, v com STYLOVO behat (a cvicit). 😀🙈

Normalne beham a cvicim v leginach, sportovom obleceni, v skupinkach s dalsimi zenami, taktiez v leginach. Byvaju pevnejsie alebo menej pevne materialy. Obcas sa necitim dobre v jednych, lebo sa mi vsetko subjektivne trasie, obcas je to fajn. Kratke, dlhe, stredne dlhe, suknoleginy - vsetko je, staci si vybrat. 😊

babulkomale
5. júl 2023

@lenrol001 dost drza kolegyna myslim. Asi nemate taky srdecny vztah ako si myslis ty. Taketo poucovanie je trosku cez ciaru.
Stacilo popriat vydrz a uspech. Nevie sa ocividne spravat kolegyna.

maca1984
5. júl 2023

Odovzdaj kolegynke moje ospravedlnenie, že behám v legínach a nie vo večerných šatách.
Sa mi zdajú na túto činnosť nie moc vhodné. Ale keď bude mať kolegyňa chuť, pozývam ju ku nám a môže mi ten beh napr. v šatách ukázať. Na takú štýlovú ženu v behu cez les sa pozriem a určite to bude zaujímať aj susedov 😂

michaela329
5. júl 2023

Behaj a nerieš kolegyňu - pekná trúba. Ja behavam roky a ako bežec si ostatných nevšímam, kupuj funkčné oblečenie podľa svojej chuti a celkom fajn na sebavedomie sú kompresne veci (nie v lete, umrela by si v tom 😀).

lienka.7
5. júl 2023

@lenrol001 asi nebehas v bielych leginach a crop tope, ze? Teraz mas uz super komplety aj na behanie, rôzne farby a pod. Ubor aj za 100€. Za mna uplne v pohode, pokial nemas priesvitné leginy a nevidno ti "pomarančovú kožu" na zadku a pod. Netvrdím, že leginy majú nosit len veľkosti s a xs, ale trosku sudnosti by niektorým ženám nezaškodilo. A nielen ženám, ale ak dievčatám. Lebo aj plus size zena sa vie obliect šik a sexy.
PS. Pozdravujem kolegyňu a držím palce 😉✊

lenrol001
autor
5. júl 2023

Ďakujem, ste zlaté žienky....sebavedomie mi opäť narástlo 😁,takže zajtra vybehnem v legínach a pre istotu pre tie kritické duše si dám cez zadok mikinu.

ivangeline
5. júl 2023

Ja som nosievala predlzene tricko. Ide aj o moj komfort a dobry pocit..

maca1984
5. júl 2023

Prosím ťa, je teplo. Žiadnu mikinu cez zadok si nedávaj.
Normálny človek nemá potrebu okukávať niekoho pri behu. Ja keď behám- čumím pred seba alebo si pozerám pod nohy aby som sa nezdrúzgala dakde, sluchátka do uší a môžu mi všetci vieš čo..

januska12323
5. júl 2023

Mikinu cez zadok? Veď je teplo, max dlhšie tričko a ideš.

maggiba
5. júl 2023

@lenrol001 Len neviem, kde behas, ake teplo je, aby ti ta mikina nevadila tym, ze ti sposobi teplotny diskomfort. (Ja napr v lete a teple neznesiem nic naviac, hned to citim na "ne"vykone.)

Naozaj sa NIKTO nebude na teba pozerat. Ja mam na lytkach brutal ekzem. Kvoli tomu nemam oholene nohy. Nikto si to ani len nevsimol. Priklad. 😉 Kazdy sa sustredi na seba, svoje telo, tempo, vykony, (dis)komfort. Naozaj.

lenrol001
autor
Autor odpoveď zmazal
maca1984
5. júl 2023

Vyzeráš úplne normálne a tú mikinu cez zadok naozaj nerieš.

zuzinka888
5. júl 2023

Nie nie je. Je to uplne ok. Ta kolegyna sa asi nevie dokopat k cviceniu,tak chce odradit aj teba. Ved hrozi,ze budes mat lepsiu postavu ako ona a to nesmie dopustit. A leginy su urcene na cvicenie, beh. Ale ak sa buekti rozhodne, ze si ich oblecie do kina, na nakup ci do mesta je to len jeho vec. Aj vtedy aj zena ma postavu viac ako xxs. Komu sa nepaci,nech necumi- moj nazor.

lenrol001
autor
5. júl 2023

@zuzinka888 Ďakujem ,za povzbudivé komentáre..práve to som potrebovala...ja viem mám svoje roky, a uvoľnené svaly -zadok , stehná -ale spevniť to ináč nejde len pohybom.

Strana
z2