Nepremokavá dámska obuv na jeseň
Ahojte, čo nosíte obute keď takto leje ako z krhly ako napr teraz u nás...? Do práce chodím 2 km peši a nerada by som prišla s totálne premocenymi nohami... Aku obuv? Prosím ak máte aj konkrétne názvy...
tiež nosím gumáky
Aj vyslovene leje a je mokro tak gumaky 🙂
Tu sa pripnem.. a čo obuť, ak mám tučné členky? Mám to geneticky, žiadne gumáky neobujem 😓
Kozene conversy
Tiez gumaky 🙈 take nizsie cierne zo sportissima coqui a su teda velmi pohodlne
Inak bezne vlhko znesu aj take obyc kozene nizke snurovacie poltopanky, tusim tamaris mam
Kožené mám froddo barefoot a premokaju pri dazdi
tiež nosím gumáky 🤷♀️
Hocico goretexove. Maju xy modelov a noha v tom dycha a vydrzi to roky. Addidas terex napr, nizke vyzeraju ako sportove tenisky. V zime som nosila vysoke normalne aj do snehu.
Tu sa pripnem.. a čo obuť, ak mám tučné členky? Mám to geneticky, žiadne gumáky neobujem 😓
@anonym_6a4645 boty s gore tex membránou,ja gumáky nemám
@anonym_autor Gumaky. Ja nosim aj saty,takze ziadne goratexove topanky sa mi nehodia.
@anonym_6a4645 boty s gore tex membránou,ja gumáky nemám
@minenkaa ďakujem, skúsim sa po nich pozrieť.. 🙏🏻
Kožené mám froddo barefoot a premokaju pri dazdi
@anonym_autor aj ich nejako impregnujes, ci kremujes?
@anonym_autor aj ich nejako impregnujes, ci kremujes?
@anonym_54e932 áno, takým prírodným krémom s vcelim voskom... Ale oni sú šité, nie lepené, minule tu niekto písal, že lepené nepremokaju... Ináč sú super pohodlné...
Ak velmi prsi, tAk nizke gumaky z Lidla. Za mna su fajn, len su dost uzke. Mam take modre, co tam maju skoro furt v akcii v letaku.
Mňa tie gumaky z Lidla tlačili úplne všade. Bola som v pracovných odevoch a kúpila som si Demar gumaky, farebné, veselé.
Mňa tie gumaky z Lidla tlačili úplne všade. Bola som v pracovných odevoch a kúpila som si Demar gumaky, farebné, veselé.
@letfenixa uplnu pravdu mas. Podla to je najmenej pohodlna bota, co som kedy mala obutu. Este aj lodicky spicate su pohodlnejsie ako tie Lidlove gumaky.

Ja mam gumáky z lidlu😁