icon

Nosenie mini kraťasov

bubumia
8. aug 2025

Aký máte názor na to keď ženy nosia šortky v ktorych im vidno zadok a čo na to muži? páči sa im to ? pýtam preto sa lebo bola som svedkom ako sa jeden pár kvôli tomu pohádal lebo jej partner v kuse pokukoval na rit tej baby

Strana
z4
janulka1802
8. aug 2025

@bubumia Je to podľa mňa kus odevu na pláž a pod. Určite nie do mesta, avšak vidím, že to ženy nosia aj do mesta. U mladších slečien ešte ako tak chápem, ale u žien 40+ neviem, proste do mesta vôbec nie bez ohľadu na postavu. Ja sa chlapom nečudujem, že sa pozrú, lebo ozaj ten zadok z toho kričí. Je to až vulgárne...

oceanahory
8. aug 2025

@bubumia Mne osobne take nohavice (bezohladu na postavu, ci vek...) pridu vulgarne. Neviem si predstavit nosit nohavice, z ktorych mi trci rit 🤷, samozrejme, ze to puta pozornost. Kazdeho ale osobna vec, ak sa to niekomu paci, tak nech to nosi...

bubumia
autor
8. aug 2025
@janulka1802

@bubumia Je to podľa mňa kus odevu na pláž a pod. Určite nie do mesta, avšak vidím, že to ženy nosia aj do mesta. U mladších slečien ešte ako tak chápem, ale u žien 40+ neviem, proste do mesta vôbec nie bez ohľadu na postavu. Ja sa chlapom nečudujem, že sa pozrú, lebo ozaj ten zadok z toho kričí. Je to až vulgárne...

@janulka1802 však to máš pravdu to bola mladá baba a mala dobrú postavu ta žena toho muža bola pri tele ale o to tu nejde a tá slečna keď si všimla že po nej chlap kuka tak začala provokovať a naschvál sa zohinala a tak krútila si vlasy na prste a proste bolo vidno že ho bali

januska12323
8. aug 2025

Ženy? Ja som tak videla len násť ročné slečny, ktoré ešte nevedia čo je vkusné. Keď už má holú riť asi by som aj ja pozerala a rozmýšľala prečo sa tak potrebuje prezentovať.

bubumia
autor
8. aug 2025
@oceanahory

@bubumia Mne osobne take nohavice (bezohladu na postavu, ci vek...) pridu vulgarne. Neviem si predstavit nosit nohavice, z ktorych mi trci rit 🤷, samozrejme, ze to puta pozornost. Kazdeho ale osobna vec, ak sa to niekomu paci, tak nech to nosi...

@oceanahory moja reč

bielasovicka
8. aug 2025

Ja keď také vidím, tak... jdu blejt... 😄

lenka.25
8. aug 2025

Veď aj tu vidíš niektoré matky , ktoré si myslia , že keď majú dobrú postavu , môžu chodiť pomaly nahé … ako môžu , jasne , ale pôsobí to vulgárne a nevkusne . Mne by moje dcéry hneď povedali či som kompletná a nikam by so mnou v takých “nohaviciach “ nešli . Ani dcéry by si ich neobliekli a to majú postavičky ako lusk , ale majú aj vkus

oceanahory
8. aug 2025
@januska12323

Ženy? Ja som tak videla len násť ročné slečny, ktoré ešte nevedia čo je vkusné. Keď už má holú riť asi by som aj ja pozerala a rozmýšľala prečo sa tak potrebuje prezentovať.

@januska12323 Tak to si mala stastie 😅. Manzelova sesternica (37 rocna fitnes modelka, ktora ma sice genialnu postavu), nam v takych kratasoch bola zablahozelat aj po svadbe na urade 🫣. Milujem jej reci a "stazovanie" typu: "Vo fitku uz ani neviem tak cvicit, ze by sa na mna niekto stale nepozeral..." 😁👍

malinovka333
8. aug 2025
@bubumia

@janulka1802 však to máš pravdu to bola mladá baba a mala dobrú postavu ta žena toho muža bola pri tele ale o to tu nejde a tá slečna keď si všimla že po nej chlap kuka tak začala provokovať a naschvál sa zohinala a tak krútila si vlasy na prste a proste bolo vidno že ho bali

@bubumia tak co vidim niektore sa vobec nevedia obliect uz ani len na nakup ked idu a ja sa necudujem ze kazdy po nich pozera ci zena ci muz, hlavne tie leginy ako keby idu behat alebo z behu, vytiahnute ich maju pomaly az na usiach, cely zadok im vidno do toho si daju crop top ci ako sa to vola, aj dnes som jednu taku videla ako ja by som sa vobec necudovala keby ju tam niekto pretiahne lebo nech sa nehneva toto sa do mesta nenosi, stala sama na zastavke, kolkoktrat aj napr v zoo co mali niektore oblecene ze ani do fitka by som tak neisla, viem ze nemyslis leginy ale sortky ale to tie leginy su tiez kapitola sama o sebe

candii
8. aug 2025

Úprimne .. ja tiež čumím keď vidím pekný zadok haha 🤣🤣 čo je na tom? Minule sme boli v banke a taká mladá baba prišla v sukni kde jej bolo vidno polku zadku, prisahám a ešte som drgala do muža nech sa pozrie 🤣🤣 akože mne to nevadí, keď má žena peknú rit a evidentne je na ňu hrdá nech si oblečie aj tangace a v nich chodí 🤣 ale nech počíta s úchylnymi poznamkami a čumením lebo sa každý pozrie 🤣 aj ženy

domkakvet
8. aug 2025

@bubumia je to uplne nevkusne.

malinovka333
8. aug 2025
@candii

Úprimne .. ja tiež čumím keď vidím pekný zadok haha 🤣🤣 čo je na tom? Minule sme boli v banke a taká mladá baba prišla v sukni kde jej bolo vidno polku zadku, prisahám a ešte som drgala do muža nech sa pozrie 🤣🤣 akože mne to nevadí, keď má žena peknú rit a evidentne je na ňu hrdá nech si oblečie aj tangace a v nich chodí 🤣 ale nech počíta s úchylnymi poznamkami a čumením lebo sa každý pozrie 🤣 aj ženy

@candii ako uprimne mne je jedno kto co nosi ale napr do obchpdu alebo do zoo chodia rozni ludia, aj male deti a tie sa pozru tiez ze tete vidno zadok, a veru pozrie sa kazdy ved nato mame oci ale toto sa proste nehodi ani do obchodu

simca06022011
8. aug 2025

popravde je mi to jedno, nech si to nosi hocikto s hocijakou postavou. Jedine co mi bolo posledne ked som to videla divne a neviem ako mohlo byt slecne prijemne.. bolo cestou v autobuse, ked si tou holou ritou sadla na sedadla... a ako pohodlne stala na zastavke, tak v "pohodicke" oplonahej, neustale nieco si za ten zadok davala - tasku, mikinu co mala v ruke.. (nuz radsej si ju mala dat pod zadok ked si isla sadnut) :D mimochodom bola s kamaratom (priatelom, kto vie).
Inak mi je to fakt uplne jedno.. :D

januska12323
8. aug 2025
@oceanahory

@januska12323 Tak to si mala stastie 😅. Manzelova sesternica (37 rocna fitnes modelka, ktora ma sice genialnu postavu), nam v takych kratasoch bola zablahozelat aj po svadbe na urade 🫣. Milujem jej reci a "stazovanie" typu: "Vo fitku uz ani neviem tak cvicit, ze by sa na mna niekto stale nepozeral..." 😁👍

@oceanahory krajšej od nej niet 😎

zuzanita1609
8. aug 2025

Už nie sú poburujúce legíny až ,,tam" ? 🤭 Ja neviem, nosím šortky a ešte sa nik nepežehnaval a nevyhánal zo mňa diabla 🤭😁.

marca12
8. aug 2025

@bubumia Vo volnom case,ked nosi niekto,nevadi. Aj ja si obliekam kratke sortky. Ale nedavno som v praci na obede videla babu-casnicku,ktorej trcal zadok zo sortiek a este aj tielko mala s odhalenym chrbtom. Pekny outfit,ale urcite nie do prace. Jasne,ze chlapi boli vo vytrzeni.

simca06022011
8. aug 2025
@marca12

@bubumia Vo volnom case,ked nosi niekto,nevadi. Aj ja si obliekam kratke sortky. Ale nedavno som v praci na obede videla babu-casnicku,ktorej trcal zadok zo sortiek a este aj tielko mala s odhalenym chrbtom. Pekny outfit,ale urcite nie do prace. Jasne,ze chlapi boli vo vytrzeni.

@marca12 inak toto v restikach sledujem trend, doslova neslusneho obliekania sa. Zvrhlo sa tu u nas aj v drahsich restikach ze casnicky v zarezanych leginach, a mini tricockach a teniskach.. ako sorry :DDD nemyslim, ze si to niekto s chlapov uz vsimal ako som pozrela, moj chlap to vtedy okomentoval svojsky (samozrejme len medzi nami).. proste v teplakoch ist ludi obsluhovat lebo pohodicka.. a to je jedno aku ma postavu. OD tohto som uz nadsena viac, len ked vidim kucharky polonahe s holymi pazuchami a v kratasoch ako sa mecú v kuchyni nad jedlom :DDD ale to je nejaky moj vnutorny blok asi.. ale mam dost ked to vidim

lenka.25
8. aug 2025
@zuzanita1609

Už nie sú poburujúce legíny až ,,tam" ? 🤭 Ja neviem, nosím šortky a ešte sa nik nepežehnaval a nevyhánal zo mňa diabla 🤭😁.

@zuzanita1609 každá z nás nosí šortky … ale to o com sa tu bavíme , by som nazvala skôr opaskom ako šortkami . Minule tu bola tiež jedna v takých odfotens s deťmi a za mna je to teda úplne mojho chápania

zuzanita1609
8. aug 2025
@lenka.25

@zuzanita1609 každá z nás nosí šortky … ale to o com sa tu bavíme , by som nazvala skôr opaskom ako šortkami . Minule tu bola tiež jedna v takých odfotens s deťmi a za mna je to teda úplne mojho chápania

@lenka.25 povedzme si úprimne, pekná postava v "opasku". Minule som tiež videla reportáž, vybehnú nahý v lese a iba s kuklou na xichte,to sa akosi nik nedušoval 🤭🤣

candii
8. aug 2025
@malinovka333

@candii ako uprimne mne je jedno kto co nosi ale napr do obchpdu alebo do zoo chodia rozni ludia, aj male deti a tie sa pozru tiez ze tete vidno zadok, a veru pozrie sa kazdy ved nato mame oci ale toto sa proste nehodi ani do obchodu

@malinovka333 tak no, jasné že sa to nehodí .. ale žiaľ, každý si môže obliecť čo chce v dnešnej dobe čo chce. Moji chalani sa na tom kvalitne zabávajú keď vidia "hole riťky" 😁

lenka.25
8. aug 2025
@zuzanita1609

@lenka.25 povedzme si úprimne, pekná postava v "opasku". Minule som tiež videla reportáž, vybehnú nahý v lese a iba s kuklou na xichte,to sa akosi nik nedušoval 🤭🤣

@zuzanita1609 to som nevidela , takze sa neviem vyjadrit . Ale keď je to tak, určite nebude mat človek nahatý s kuklou na hlave všetkých päť po hromade .
Ani so super postavou , nevidím dôvod sa obliekať “lacno “

denkabemommy
8. aug 2025

Je to nevkusné, neobliekla by som si to ale nijak sa nad tým nepozastavujem, keď to vidím, keď si niekto myslí, že je to pekné a sexy, tak nech 🤷🏼‍♀️

zuzanita1609
8. aug 2025
@lenka.25

@zuzanita1609 to som nevidela , takze sa neviem vyjadrit . Ale keď je to tak, určite nebude mat človek nahatý s kuklou na hlave všetkých päť po hromade .
Ani so super postavou , nevidím dôvod sa obliekať “lacno “

@lenka.25 a práve preto je to každého vec,kým nebehá naozaj nahý. Chcela by som vidieť,ako páni policajti riešia pohoršenú pani, ktorá oznámila,že vedľa nej prešla slečna von s polkou zadku. Ešteže nemáme more a pláže,to by bolo fakt "na mordor" u nás s našou snahou všetko okolo riešiť.

lucia13022023
8. aug 2025

Je to lacne a škaredé. Ale neriešim to, nech si každý oblieka co cche.

anonym_8ca281
8. aug 2025

Je to lacné nevkusné a nevhodné. Ale áno pozriem sa na peknú riť aj keď som správne orientovaná žena 😂

lenka.25
8. aug 2025

@zuzanita1609 nepreháňaj . Nikto ju samozrejme riešiť nebude . To ale nič na tom nemení , že dotyčná vyzera ako lacná stetka , bez ohľadu na postavu . S peknou postavou sa vies obliecť aj vkusne a tiež na seba strhnes mnoho pohľadov , ale trosku iných ako na výpadovke

zuzanita1609
8. aug 2025
@lenka.25

@zuzanita1609 nepreháňaj . Nikto ju samozrejme riešiť nebude . To ale nič na tom nemení , že dotyčná vyzera ako lacná stetka , bez ohľadu na postavu . S peknou postavou sa vies obliecť aj vkusne a tiež na seba strhnes mnoho pohľadov , ale trosku iných ako na výpadovke

@lenka.25 ale áno,len vravím,že toto isté sa riešilo aj s legínami 😆. Ja sa naopak obziem,keď vidím tetu, ktorá sa ovieva všetkým možným,ide do mdlob z tepla,ale nevyzlečie ten pulóver 😏.

senta_sofia
8. aug 2025

@bubumia asi taky isty, ako ked nosia leginy, idealne tie push up, tam sice rit netrci, ale kazdy si domysli, aka by trcala

malinovka333
8. aug 2025
@simca06022011

@marca12 inak toto v restikach sledujem trend, doslova neslusneho obliekania sa. Zvrhlo sa tu u nas aj v drahsich restikach ze casnicky v zarezanych leginach, a mini tricockach a teniskach.. ako sorry :DDD nemyslim, ze si to niekto s chlapov uz vsimal ako som pozrela, moj chlap to vtedy okomentoval svojsky (samozrejme len medzi nami).. proste v teplakoch ist ludi obsluhovat lebo pohodicka.. a to je jedno aku ma postavu. OD tohto som uz nadsena viac, len ked vidim kucharky polonahe s holymi pazuchami a v kratasoch ako sa mecú v kuchyni nad jedlom :DDD ale to je nejaky moj vnutorny blok asi.. ale mam dost ked to vidim

@simca06022011 ano aj v restikach som toto videla ako pises leginy a tricko pod prsia, zadok jej bolo vidno obrysovany, a niektore nosia tie leginy ze im presvitaju ale oni to asi nevedia ze im to presvita, tu ide proste len o to ze nie vsade sa hodia take kratase do pol zadku alebo leginy vytiahnute az na usi,chapem ze ma peknu postavu a moze si obliect co chce, ale nie vsade napr niekam medzi ludi sa toto nehodi

rozculena
8. aug 2025

šak čašníčka asi vie,prečo tak chodí oblečená....tringelty....
mňa to nijako nepohoršuje,tiež si rada pozriem pekný zadok.
Na kupku a na pláži chodia oblečené v takých plavkách,že tam vidíš doslova celú riť holú a prsia detto.....to akože tam sa nebudete pohoršovať??😂 či na kúpalisku holá riť nevadí,ale na ulici vadí? Aký je v tom rozdiel?

Strana
z4