Nosenie mini kraťasov
Aký máte názor na to keď ženy nosia šortky v ktorych im vidno zadok a čo na to muži? páči sa im to ? pýtam preto sa lebo bola som svedkom ako sa jeden pár kvôli tomu pohádal lebo jej partner v kuse pokukoval na rit tej baby
@anonym_05e2a8 mám úzky pas a veľkú rit, nemám si dávať šiť oblečenie na mieru, aby si bola spokojná? Keď sa v tom cítim pohodlne, tak sa asi netrepem do dvoch čísiel menších.. anonymko 😁
@nicoletta98 tak si kúp veľkosť oblečenia primeranú svojej veľkej rite a krajčírka to upraví. Veci sa dajú skrátiť, predĺžiť, zúžiť rozšíriť nie všetci ľudia majú predpisové postavy.
@nicoletta98 tak si kúp veľkosť oblečenia primeranú svojej veľkej rite a krajčírka to upraví. Veci sa dajú skrátiť, predĺžiť, zúžiť rozšíriť nie všetci ľudia majú predpisové postavy.
@anonym_05e2a8 ďakujem za radu, už od dnešného dňa rovno z obchodu utekám ku krajčírke, tak ma to štve 😔
@anonym_05e2a8 ďakujem za radu, už od dnešného dňa rovno z obchodu utekám ku krajčírke, tak ma to štve 😔
@nicoletta98 tak sa nesťažuj, že sa ti oblečenie vyťahuje a chlapi nemôžu od teba odtrhnúť oči... modelka 🙂
@wolf_ ak obhajuješ ženy, že môžu chodiť vyzývavo oblečené, tak isto môžu chlapi očumovať čo chcú.
@nicoletta98 tak sa nesťažuj, že sa ti oblečenie vyťahuje a chlapi nemôžu od teba odtrhnúť oči... modelka 🙂
@anonym_05e2a8 sťažujem sa, lebo to nie je o oblečení, ale o mužoch a ďakujem za kompliment, si milá
@anonym_05e2a8 mám úzky pas a veľkú rit, nemám si dávať šiť oblečenie na mieru, aby si bola spokojná? Keď sa v tom cítim pohodlne, tak sa asi netrepem do dvoch čísiel menších.. anonymko 😁
@nicoletta98 Ja mam tiez uzky pas a velku rit, ale volim oblecenie, pri ktorom neexistuje, ze by sa mi nieco "vyhrnulo". a vytrvalo 🤷. Len pre porovnanie, vid. foto. Do fitka sa da obliect slusne, pekne a pohodlne aj bez toho, ze by som vyzerala vulgarne a zbytocne putala pozornost. A zeny, ktore volia sety podobne tomu hnedemu na obrazku chcu putat pozornost, neverim, ze nie...kedze o pohodlnost tu urcite nejde 😮💨.
@nicoletta98 Ja mam tiez uzky pas a velku rit, ale volim oblecenie, pri ktorom neexistuje, ze by sa mi nieco "vyhrnulo". a vytrvalo 🤷. Len pre porovnanie, vid. foto. Do fitka sa da obliect slusne, pekne a pohodlne aj bez toho, ze by som vyzerala vulgarne a zbytocne putala pozornost. A zeny, ktore volia sety podobne tomu hnedemu na obrazku chcu putat pozornost, neverim, ze nie...kedze o pohodlnost tu urcite nejde 😮💨.
@oceanahory vidíš a ja chodím do ženského fitka alebo cvičím doma, tak akú pozornosť putam?
@oceanahory vidíš a ja chodím do ženského fitka alebo cvičím doma, tak akú pozornosť putam?
@nicoletta98 Netusim...to mi povedz ty, ktorej sa sukne a sortky vyhrnaju 😁🤦.
Boli časy,keď som také nosila. Alebo aj úzke dlhé rifle s dierami na zadku a tu som. Pokiaľ má na to baba nohy,prečo nie
@wolf_ keď máš s tým problém, tak sa opaľuj doma, alebo volaj políciu za obťažovanie.
@wolf_ nikto tu neobhajuje znásilnenie, tak to nehroť.
Mať dcéru co sa tak oblieka aká hanba, mať takú matku tak to je úplne ze hanba .. na co sa vobec obliekať v dnešnej dobe
A sranda vysvetľovať deťom prečo ludia sa obliekaju ked ajtak vidieť všetko aj to co ma ostať súkromné ale čo je súkromné vlastne že
@oceanahory v takych hnedych som.videla casnicku v kaviarni.a presne na toto sm narazala ze v to.to sa do obchodu nechodi ani niekam na verejnost. Ani do divadla nikoho nepustia v roztrhanych rifliach. Treba mat aspon nejaku slusnost.
@bubumia za mna ked maju postavu, tak nech nosia. Mne je skor nevkusne, ked zena s nadváhou si take nieco oblečie. Co sa tyka toho chlapa, tak nic moc aby sa takto lacno zapredal pred partnerkou a mlada este provokovala. Lebo zase si nemyslim, ze ho balila ale skor sa bavila 😉. Ale aspoň jeho partnerka vie, čo doma má.
@wolf_ Tu sa ale bavime o obleceni (za mna je uplne jedno, na akom pohlavi...), ktore si oblecie clovek na verejnosti. Mne je suma fuk, ak si doma niekto cvici aj holi 🤷. V podstate mi je jedno, ako sa aj iny oblecie na verejnosti, ale byt pohorseny z ocumovania pri volbe takehoto vyzyvaveho oblecenia? Ved to je smiesne...Som hetero zena a ked vidim, ako niekomu trci rit spod sortiek, tak sa mi tam neda nepozriet 🥴. Z akeho dovodu ludia volia taketo oblecenie, ak nie kvoli putaniu pozornosti? Aky je rozdiel v pohodlnosti mat na sebe vo fitku medzi ludmi napr. decentny crop top alebo braletku s mega vystrihom? Aky je rozdiel mat na sebe sortky nad kolena alebo sortky kratke, ako opasok s ktoreho mi trci rit, ked sa zohnem? 🤷
@nicoletta98 Netusim...to mi povedz ty, ktorej sa sukne a sortky vyhrnaju 😁🤦.
@oceanahory ja tiež netuším, ty si tu tá znalá
@wolf_ Tu sa ale bavime o obleceni (za mna je uplne jedno, na akom pohlavi...), ktore si oblecie clovek na verejnosti. Mne je suma fuk, ak si doma niekto cvici aj holi 🤷. V podstate mi je jedno, ako sa aj iny oblecie na verejnosti, ale byt pohorseny z ocumovania pri volbe takehoto vyzyvaveho oblecenia? Ved to je smiesne...Som hetero zena a ked vidim, ako niekomu trci rit spod sortiek, tak sa mi tam neda nepozriet 🥴. Z akeho dovodu ludia volia taketo oblecenie, ak nie kvoli putaniu pozornosti? Aky je rozdiel v pohodlnosti mat na sebe vo fitku medzi ludmi napr. decentny crop top alebo braletku s mega vystrihom? Aky je rozdiel mat na sebe sortky nad kolena alebo sortky kratke, ako opasok s ktoreho mi trci rit, ked sa zohnem? 🤷
@oceanahory do fitka je to ok tam nech tak chodia,aj na nudaplaz sa chodi nahy, ale tu ide o oblecenie na verejnosti ako pises.ked male dieta v zoo povie mame pozri aky ma ta tetaz holy zadok.

@nicoletta98 keď sa nacpeš do oblečenia o 2 čísla menšie, tak sa nečuduj , že sa ti všetko oblečenie "vyťahuje" pri chôdzi.