icon

Nosenie mini kraťasov

bubumia
8. aug 2025

Aký máte názor na to keď ženy nosia šortky v ktorych im vidno zadok a čo na to muži? páči sa im to ? pýtam preto sa lebo bola som svedkom ako sa jeden pár kvôli tomu pohádal lebo jej partner v kuse pokukoval na rit tej baby

nicoletta98
8. aug 2025
@anonym_05e2a8

@nicoletta98 keď sa nacpeš do oblečenia o 2 čísla menšie, tak sa nečuduj , že sa ti všetko oblečenie "vyťahuje" pri chôdzi.

@anonym_05e2a8 mám úzky pas a veľkú rit, nemám si dávať šiť oblečenie na mieru, aby si bola spokojná? Keď sa v tom cítim pohodlne, tak sa asi netrepem do dvoch čísiel menších.. anonymko 😁

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_05e2a8
8. aug 2025
@nicoletta98

@anonym_05e2a8 mám úzky pas a veľkú rit, nemám si dávať šiť oblečenie na mieru, aby si bola spokojná? Keď sa v tom cítim pohodlne, tak sa asi netrepem do dvoch čísiel menších.. anonymko 😁

@nicoletta98 tak si kúp veľkosť oblečenia primeranú svojej veľkej rite a krajčírka to upraví. Veci sa dajú skrátiť, predĺžiť, zúžiť rozšíriť nie všetci ľudia majú predpisové postavy.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nicoletta98
8. aug 2025
@anonym_05e2a8

@nicoletta98 tak si kúp veľkosť oblečenia primeranú svojej veľkej rite a krajčírka to upraví. Veci sa dajú skrátiť, predĺžiť, zúžiť rozšíriť nie všetci ľudia majú predpisové postavy.

@anonym_05e2a8 ďakujem za radu, už od dnešného dňa rovno z obchodu utekám ku krajčírke, tak ma to štve 😔

anonym_05e2a8
8. aug 2025
@nicoletta98

@anonym_05e2a8 ďakujem za radu, už od dnešného dňa rovno z obchodu utekám ku krajčírke, tak ma to štve 😔

@nicoletta98 tak sa nesťažuj, že sa ti oblečenie vyťahuje a chlapi nemôžu od teba odtrhnúť oči... modelka 🙂

anonym_05e2a8
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ ak obhajuješ ženy, že môžu chodiť vyzývavo oblečené, tak isto môžu chlapi očumovať čo chcú.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
nicoletta98
8. aug 2025
@anonym_05e2a8

@nicoletta98 tak sa nesťažuj, že sa ti oblečenie vyťahuje a chlapi nemôžu od teba odtrhnúť oči... modelka 🙂

@anonym_05e2a8 sťažujem sa, lebo to nie je o oblečení, ale o mužoch a ďakujem za kompliment, si milá

oceanahory
8. aug 2025
@nicoletta98

@nicoletta98 Ja mam tiez uzky pas a velku rit, ale volim oblecenie, pri ktorom neexistuje, ze by sa mi nieco "vyhrnulo". a vytrvalo 🤷. Len pre porovnanie, vid. foto. Do fitka sa da obliect slusne, pekne a pohodlne aj bez toho, ze by som vyzerala vulgarne a zbytocne putala pozornost. A zeny, ktore volia sety podobne tomu hnedemu na obrazku chcu putat pozornost, neverim, ze nie...kedze o pohodlnost tu urcite nejde 😮‍💨.

nicoletta98
8. aug 2025
@oceanahory

@nicoletta98 Ja mam tiez uzky pas a velku rit, ale volim oblecenie, pri ktorom neexistuje, ze by sa mi nieco "vyhrnulo". a vytrvalo 🤷. Len pre porovnanie, vid. foto. Do fitka sa da obliect slusne, pekne a pohodlne aj bez toho, ze by som vyzerala vulgarne a zbytocne putala pozornost. A zeny, ktore volia sety podobne tomu hnedemu na obrazku chcu putat pozornost, neverim, ze nie...kedze o pohodlnost tu urcite nejde 😮‍💨.

@oceanahory vidíš a ja chodím do ženského fitka alebo cvičím doma, tak akú pozornosť putam?

oceanahory
8. aug 2025
@nicoletta98

@oceanahory vidíš a ja chodím do ženského fitka alebo cvičím doma, tak akú pozornosť putam?

@nicoletta98 Netusim...to mi povedz ty, ktorej sa sukne a sortky vyhrnaju 😁🤦.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
tetapetra
8. aug 2025

Boli časy,keď som také nosila. Alebo aj úzke dlhé rifle s dierami na zadku a tu som. Pokiaľ má na to baba nohy,prečo nie

anonym_05e2a8
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ keď máš s tým problém, tak sa opaľuj doma, alebo volaj políciu za obťažovanie.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_05e2a8
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ nikto tu neobhajuje znásilnenie, tak to nehroť.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_bcb29b
8. aug 2025

Mať dcéru co sa tak oblieka aká hanba, mať takú matku tak to je úplne ze hanba .. na co sa vobec obliekať v dnešnej dobe

anonym_bcb29b
8. aug 2025

A sranda vysvetľovať deťom prečo ludia sa obliekaju ked ajtak vidieť všetko aj to co ma ostať súkromné ale čo je súkromné vlastne že

vakatko
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ keď ti trčí pol rite z kraťasov, tak sa nečuduj, že ťa všetci očumujú muži aj ženy.

malinovka333
8. aug 2025
@oceanahory

@oceanahory v takych hnedych som.videla casnicku v kaviarni.a presne na toto sm narazala ze v to.to sa do obchodu nechodi ani niekam na verejnost. Ani do divadla nikoho nepustia v roztrhanych rifliach. Treba mat aspon nejaku slusnost.

betulinka1
8. aug 2025

@bubumia za mna ked maju postavu, tak nech nosia. Mne je skor nevkusne, ked zena s nadváhou si take nieco oblečie. Co sa tyka toho chlapa, tak nic moc aby sa takto lacno zapredal pred partnerkou a mlada este provokovala. Lebo zase si nemyslim, ze ho balila ale skor sa bavila 😉. Ale aspoň jeho partnerka vie, čo doma má.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
oceanahory
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ Tu sa ale bavime o obleceni (za mna je uplne jedno, na akom pohlavi...), ktore si oblecie clovek na verejnosti. Mne je suma fuk, ak si doma niekto cvici aj holi 🤷. V podstate mi je jedno, ako sa aj iny oblecie na verejnosti, ale byt pohorseny z ocumovania pri volbe takehoto vyzyvaveho oblecenia? Ved to je smiesne...Som hetero zena a ked vidim, ako niekomu trci rit spod sortiek, tak sa mi tam neda nepozriet 🥴. Z akeho dovodu ludia volia taketo oblecenie, ak nie kvoli putaniu pozornosti? Aky je rozdiel v pohodlnosti mat na sebe vo fitku medzi ludmi napr. decentny crop top alebo braletku s mega vystrihom? Aky je rozdiel mat na sebe sortky nad kolena alebo sortky kratke, ako opasok s ktoreho mi trci rit, ked sa zohnem? 🤷

nicoletta98
8. aug 2025
@oceanahory

@nicoletta98 Netusim...to mi povedz ty, ktorej sa sukne a sortky vyhrnaju 😁🤦.

@oceanahory ja tiež netuším, ty si tu tá znalá

malinovka333
8. aug 2025
@oceanahory

@wolf_ Tu sa ale bavime o obleceni (za mna je uplne jedno, na akom pohlavi...), ktore si oblecie clovek na verejnosti. Mne je suma fuk, ak si doma niekto cvici aj holi 🤷. V podstate mi je jedno, ako sa aj iny oblecie na verejnosti, ale byt pohorseny z ocumovania pri volbe takehoto vyzyvaveho oblecenia? Ved to je smiesne...Som hetero zena a ked vidim, ako niekomu trci rit spod sortiek, tak sa mi tam neda nepozriet 🥴. Z akeho dovodu ludia volia taketo oblecenie, ak nie kvoli putaniu pozornosti? Aky je rozdiel v pohodlnosti mat na sebe vo fitku medzi ludmi napr. decentny crop top alebo braletku s mega vystrihom? Aky je rozdiel mat na sebe sortky nad kolena alebo sortky kratke, ako opasok s ktoreho mi trci rit, ked sa zohnem? 🤷

@oceanahory do fitka je to ok tam nech tak chodia,aj na nudaplaz sa chodi nahy, ale tu ide o oblecenie na verejnosti ako pises.ked male dieta v zoo povie mame pozri aky ma ta tetaz holy zadok.

vakatko
8. aug 2025
@wolf_
Odpoveď bola zmazaná

@wolf_ všade obhajuješ sporo oblečené ženy, samozrejme, že pútajú pozornosť a ľudia si ich viac všímajú.

wolf_
Autor odpoveď zmazal
wolf_
Autor odpoveď zmazal