icon

Nosenie podprsenky doma

6. júl 2025

Dobrý večer prajem.nosite podprsenky aj doma?ja teda nie,ale syn už ide do puberty a neviem či to nebude už divné.skusala som aj takú tu lambadu,ale aj to mi vadi

zuzana76
7. júl 2025
@minenkaa

@zuzana76 neviem aké výlučky myslis,áno sedíme normálne na gauči ,teda ja iba ležím,sedím len v aute

@minenkaa bezny vytok, zensky, nie chorobny, ale ved sliznica vaginy nie je sucha, ale produkuje vylucky. My mame latkovy gauc. Ake zaujimave, ze kazdy to mame inak. Ja mam dvoch chalanov v puberte, tak mne je neprijemne sa pred nimi producirovat.

aurora33
7. júl 2025
@doriiis

A inak ma fascinuje,že vy ako ženy máte záľubu v očumovani dekoltu inej ženy.Absolutne netuším,či kolegyne,susedy a známe nosia podprsenky,alebo nohavičky.Nepozeram sa na ich miesta a ani bradavky

@doriiis ale to vidno aj keď nechceš.

doriiis
7. júl 2025
@aurora33

@aurora33 ....skús sa ľuďom viac pozerať do očí miesto hrude a nebude.A keď jej vidno bradavky,tak akože čo? Každá ich máme.

doriiis
7. júl 2025
@aurora33

@aurora33 ...tak ja som možno slepá a nevnímava,ale fakt ma prsia inej ženy nezaujímajú.Ani keď by mi ich vycapila hole

mirage
7. júl 2025
@doriiis

@aurora33 ....skús sa ľuďom viac pozerať do očí miesto hrude a nebude.A keď jej vidno bradavky,tak akože čo? Každá ich máme.

@doriiis normalne si vsimam, zeny, muzov, oblecenie, vlasy, obuv.. to znamena ocumovanie? Ok, tak ocumujem.

zuzana76
7. júl 2025
@viestta

@sisska96 co je nehygienicke na tom, ze v lete zhodim v sprche nohavicky a obleciem si ciste domace "trenkoidne" kratasy? Vecer ich v sprche vyzleciem, obleciem (ciste!) pyzamo a gate dam prat. Byt 18 hodin v prepotenych nohavickach je podla teba hygienickejsie?

@viestta na tomto nic, uplne v pohode, aj ked mne vadia nohavicky, ktore sa zarezavaju, aj damske sortky to tak niektore maju, takze pret nosim stale nohavicky, najlepsie bavlnene a bezsvove.

doriiis
7. júl 2025
@mirage

@doriiis normalne si vsimam, zeny, muzov, oblecenie, vlasy, obuv.. to znamena ocumovanie? Ok, tak ocumujem.

@mirage ...a popri vlasoch,topánkach a oblečení si všimnes aj prsia a trčiace bradavky? Zaujimave

aurora33
7. júl 2025
@doriiis

@doriiis 😂😂😂😂 faaakt jezin to som nevedela. Ale dobre raz sa mi stalo, že som švagrinej potrebovala priniesť jeden balik. Otvorila mi dvere, predstav si, POZERALA SOM SA JEJ DO OČI, ale aj tak som nejako periférne videla že sa jej niečo hojdá na hrudi a pod hruďou. Veľmi nízko pod hruďou 😅😅😅😅 bolo to trapne

sisska96
7. júl 2025
@doriiis

@mirage ...a popri vlasoch,topánkach a oblečení si všimnes aj prsia a trčiace bradavky? Zaujimave

@doriiis čo nemáš periférne videnie ?

viestta
7. júl 2025
@doriiis

@doriiis ked chlapovi vytrcaju bradavky cez obtiahnute tricko, je to v poriadku. Zenske bradavky su asi hnus, treba ich skryvat... 🙄 Obzvlast v sukromi ich treba skryvat aby suseda co donesie vratit cukor nebola pohorsena

sisska96
7. júl 2025
@minenkaa

@zuzana76 neviem aké výlučky myslis,áno sedíme normálne na gauči ,teda ja iba ležím,sedím len v aute

@minenkaa no fuj. Chúďa návšteva....

viestta
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 myslis si, ze aj navsteva chodi s holou chachanou sadat na ich gauc?

minenkaa
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 a koli čomu akože

sisska96
7. júl 2025
@viestta

@doriiis ked chlapovi vytrcaju bradavky cez obtiahnute tricko, je to v poriadku. Zenske bradavky su asi hnus, treba ich skryvat... 🙄 Obzvlast v sukromi ich treba skryvat aby suseda co donesie vratit cukor nebola pohorsena

@viestta no s tvojou postavou by som nebehala bez podprsenky a nohavičiek, Nie si už ani mladá. Boha ty si riadne nechápavá. Prečo by mala mať návšteva holá....

minenkaa
7. júl 2025
@sisska96

@viestta no s tvojou postavou by som nebehala bez podprsenky a nohavičiek, Nie si už ani mladá. Boha ty si riadne nechápavá. Prečo by mala mať návšteva holá....

@sisska96 no ty si pekne mimo,toto milujem keď sa niekto začne naviazať do toho akú ma kto postavu,ti už fakt nemám čo iné napísať
Či ma vek s tým chodiť bez spodného pradla a ešte doma

doriiis
7. júl 2025
@sisska96

@aurora33
@sisska96 ....dievčatá,videnie mám v poriadku.Len jednoducho ma cecky iných žien nezaujímajú.Nech sa jej hojdaju,sú jej,nie moje.Co vás to trápi? Máte také isté ako ona.Aj spodok máte taky istý.
Pracujem s ľuďmi,keby som si mala všímať cecky každej ženskej,ktoru cez deň stretnem tak dovidenia.Mate divne zaluby

aurora33
7. júl 2025
@doriiis

@aurora33
@sisska96 ....dievčatá,videnie mám v poriadku.Len jednoducho ma cecky iných žien nezaujímajú.Nech sa jej hojdaju,sú jej,nie moje.Co vás to trápi? Máte také isté ako ona.Aj spodok máte taky istý.
Pracujem s ľuďmi,keby som si mala všímať cecky každej ženskej,ktoru cez deň stretnem tak dovidenia.Mate divne zaluby

@doriiis ani mňa nezaujímajú cecky iných žien, preto ma zaskočilo keď mi tie od švagrinej lietali popred nos.

doriiis
7. júl 2025
@sisska96

@aurora33
@sisska96 ....aj s vodovahou porovnávate,či ich má v cajhu? Zarovno? Alebo to už máte v očiach?

aurora33
7. júl 2025
@doriiis

@aurora33

@doriiis a nemusíš tu z nás robiť uchylacky alebo o co sa to snazis. Tiež pracujem s ľuďmi, chvalabohu ku mne do prace chodia ľudia normalne oblečení.

sisska96
7. júl 2025
@aurora33

@doriiis a nemusíš tu z nás robiť uchylacky alebo o co sa to snazis. Tiež pracujem s ľuďmi, chvalabohu ku mne do prace chodia ľudia normalne oblečení.

@aurora33 Však to

minenkaa
7. júl 2025

Fakt čo je na ovisnutych prsiac,oviisa aj tvar a cele telo,to teraz teba chodiť cely zahalený

doriiis
7. júl 2025
@viestta

@viestta .....väčšinou si takéto veci všímajú ženy,ktoré sami so sebou maju nejaky problém a veľmi málo sebavedomia.
Doma má každý chodiť tak,ako chce a ako sa cíti dobre.Ale veď nech ich nosia aj 24/7.Ich telo.

zuzana76
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 ani ja nie som mladá a postavu mám niekdy lepšiu ako mladé.

doriiis
7. júl 2025
@aurora33

@aurora33 ...no vidíš.A ja pracujem s ľuďmi,ktori sú aj spotení,špinaví občas.😀Poburujúce.

zuzana76
7. júl 2025

Každý nech chodi doma ako je mu príjemne. Mňa upútalo, že ako to máme každý inak a kým jeden sa cíti komfortne celý vyzlečený, druhy musí mať všetko na sebe.

carolynka
7. júl 2025

@author nosim tie seam -free, a su velmi pohodlne

viestta
7. júl 2025
@sisska96

@sisska96 😀

anonym_b4b211
7. júl 2025

Tento kôň je neuveriteľný 🤣
Ženy ktoré nenosia podprsenky sú uchylacky.
Ženy ktorým vadia prsia sú uchylacky a zazeraju
Zwny ktoré nenosia spodné prádlo doma sú uchylacky a deti budú mať traumu
Ženy ktoré nosia spodné prádlo doma sú puritanky
Zeny ktoré sa bavia o nahote a menštruácii so svojimi deťmi sú uchylacky ktoré naháňajú decko s vložkou (nezabudnuteľná téma)
Ženy ktoré sa o tom s deťmi nebavia nepripravuju svoje deti na menštruáciu zlyhávajú ako rodičia.
Ani tak ani tak 🤣

doriiis
7. júl 2025
@viestta

@sisska96 myslis si, ze aj navsteva chodi s holou chachanou sadat na ich gauc?

@viestta ...no vidíš.A sme sa dozvedeli,že od istého veku a kg by si mala chodiť zahalená a v korzete,lebo nejaka Zuzka má super postavu ale nejaké tie komplexiky a problémy s faldikmi a vekom 🤷🏻‍♀️

lucia13022023
7. júl 2025
@anonym_b4b211

Tento kôň je neuveriteľný 🤣
Ženy ktoré nenosia podprsenky sú uchylacky.
Ženy ktorým vadia prsia sú uchylacky a zazeraju
Zwny ktoré nenosia spodné prádlo doma sú uchylacky a deti budú mať traumu
Ženy ktoré nosia spodné prádlo doma sú puritanky
Zeny ktoré sa bavia o nahote a menštruácii so svojimi deťmi sú uchylacky ktoré naháňajú decko s vložkou (nezabudnuteľná téma)
Ženy ktoré sa o tom s deťmi nebavia nepripravuju svoje deti na menštruáciu zlyhávajú ako rodičia.
Ani tak ani tak 🤣

@anonym_b4b211 moja odpoveď, len som chcela skúsiť novinku (asi) na koňovi 🤣