icon

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?

14. sep 2024

Tepláky a sako? Mňa len zaujíma kam sa to nosí? Do práce? Na rande? 😳 Asi som už stará. 😳

Nosí sa kombinácia saka a teplákov?
Strana
z4
aandrea9
14. sep 2024

Kam sa to nosí? Veď všade. Tepláky sú IN...k lekárovi, do kina, na úrad, do fitka...proste univerzál 🤷‍♀️ zvláštnu dobu žijeme.

trema
14. sep 2024

takto, ako sa teraz pohorsujete nad teplakmi, sa urcite ludia pohorsovali aj nad riflami 🙂 a vidite, teraz ich nosi skoro kazdy a skoro vsade

bosorkabb
14. sep 2024

@katrin21 no neviem tepláky sa už dlho nosia bežne. Takže tak skoro to neprejde.

biba_18
14. sep 2024

je to tvoj subjektívny názor, že šaty robia čoveka… nerobia…

biba_18
14. sep 2024

@mojemenonikto boli to tramky. to p sa stratilo dávno v čase…

ariannazara
15. sep 2024

Kľudne by som si to obliekla, nemam s tým problém a reči okoloidúcich ma vôbec netrápia. Nosím to v com sa citim dobre a kľudne aj tepláky a sako❣️

mk1111111111
15. sep 2024

Ja tieto komba nenosim, ale, nevadi mi, ak si to volnocasovo niekto da. Ano, da sa to aj zladit, ale, muselo by to byt aspon kvalitne, tieto nekvaline a este aj pokrcene veci z obrazku paradu teda nenarobili. Ja tiez sem tam udrem vystrelok, ale v top kvalite. Toto mi pride, ze to u nejakej lepsej insfl videla, len financne ju nedokazala dobehnut, tak prezentuje aspon pepco. No, neposobi to teda chrumkavo

annm81
15. sep 2024

Čooo? To sa asi nosí, keď medzi dvoma rokovaniami máš ešte 30 minútovú pauzu na fitko, nie? Alebo keď hneď po pracovnom pohovore musíš bežať domov nakŕmiť hydinu. No, sedlačina dnes vládne svetu.

konikmodry111
15. sep 2024

Ja zijem asi v inom svete ale u nás sa nosia tepláky výhradne na šport či na doma. Určite nie do prace 😂 neviem si predstaviť recepčnú v teplákoch a v saku. Hádam ma každý podnik svoj dress code. A toto je u mna teda no go do roboty. Vo voľnom čase nech si nosí kto čo chce

gab1sol
15. sep 2024

Autorka, to je také krásne, hodiť tu niekoho fotku a pekne ho nechať ohovárať a zhadzovať. Ale svoje outfity neukážeš, lebo ty nechceš zanechať digitálnu stopu. 😂 Pokojne si sa mohla vyjadriť pod jej video.

Mimochodom, nechápem tvoju spojitosť outfitu s divadlom. Baba je v kabínke, kde si skúša a prezentuje kúsky z pepca. Presnejšie tieto tepláky v dvoch farbách ako totálny hit. Dokonca s hashtagom pepcohome. Ja keď si skúšam nohavice, tiež si nechám na sebe od pása hore svoje oblečenie.

zuzanockamt
15. sep 2024

@gab1sol Typické pre toto konské fórum. Bavím sa 😂

autor
15. sep 2024

@gab1sol ta poznámka s digitálnou stopou bola zámerna, aby som si otestovala tvoje IQ. Celkom sa mi to podarilo, kedže ti to nedošlo.

gab1sol
15. sep 2024

😂😂😂 Teraz si ma ešte viac pobavila ako tou tvojou poznámkou o digitálnej stope. V tom prípade tvoje IQ nebude vysoké. Ja som sa nevyjadrovala k digitálnej stope. Ja som sa zasmiala nad tou výhovorkou samotnou… 😂😂😂

katka5161
15. sep 2024

Anonym áno si stará a k tomu ešte aj hašterivá.. mate záplavy nemozes vychádzať z domu tak sa nudíš v nedeľu alebo co? Ci to kvoli zatvoreným obchodom? 😝 mat tvoje problémiky

tiezjedna
15. sep 2024

@sisaka bola tam recepčná v starých džínach a tričku. Security pri vstupe mal čierne džíny a triko, jednoznačne sa nehrali ani dress code ani na štábnu kultúru. Mimochodom, bolo to tiež na Manhattane, ulicu od Times Square. Keby tam bola mladá švihanda v teplákoch a saku, ako je na obrázku, nijako by ma to nepohoršilo. Ako som písala - rozhodne podľa oblečenia personálu nesúdim kvalitu hotela, pretože proste tento detail nevypovedá vôbec nič. Aj v tých nafrnených stretávam "naleštenú biedu", naposledy pred 2 týždňami v Londýne, kde som musela v 5* hoteli slavného mena s nekresťanskými cenami meniť izbu napriek tomu, že celá suita bola nahodená v uniformách. Takže tak.

katrin21
15. sep 2024

Ale ona nehovori v tom videu, ze to mas nosit so sakom..ako teplaky ok, do prace nie

margotka17
26. sep 2024

@barborachors ja som občas v práci fakt v pekných teplákoch, pretože občas mi na daný deň vyhovujú, inak nosím kraťasy, tramky, tričko, sukňu, šaticky, blúzky,rifle, balerínky botasky,čo kedy. Nikto, kto ku mne v priebehu dňa do firmy príde nikdy nehodnotil, čo mám oblečené, väčšinou mi vždy povedia že vyzerám veľmi dobre. Aaaa, stalo sa, bol pri mne pán v obleku, ale veľmi nepríjemný, ten mi doteraz ostal v hlave. Nie je všetko o obleceni. Inak, všetci sú milý, občas im ak majú čas aj ☕ uvarím.

Strana
z4