icon

Nosili by ste oblečenie len pre radosť partnera?

19. nov 2023

Vysvetlím. Napríklad ja mám rada do rovna vyfúkane vlasy, uhladené,proste upravené a jemu sa páčia vlasy take že veľký objem, vlasy všade, do toho nejaké vlny. Na mne to podľa mňa vyzerá neupravene. Alebo šaty. Ja mám rada šaty, sukne, blúzky a on mi kupuje mikiny, ktore si nikdy v živote neobleciem ani sa v tom necítim dobre. On je toho názoru, že by som sa mala predsa obliekat tak ako sa páči jemu, lebo pre koho iného chcem byt pekná. Nie je z toho nejaký konflikt, ale zaujímalo by ma či by ste svojim mužom boli ochotne ustúpiť v takejto veci aby ste im urobili radosť aj na úkor toho, že vy by ste si pripadali neatraktívne. On ma taky typicky názor, že ženy sa obliekajú pekne aby sa páčili okoliu, a neverí, že to niekto robí pre svoje vlastne sebavedomie a radosť.

Strana
z2
lujza123
19. nov 2023

Jasne ze by som si obcas obliekla niečo co sa mužovi páči, ale z vlastnej vôle ked chcem byt pre neho pekná.
Ale teda situácia ktorú popisuješ ty s tým nemá nic spoločne. To sú snahy o manipuláciu od jedného šibnuteho žiarlivca. On ti tie mikiny nekupuje preto lebo sa mu páčia, ale preto lebo chce odradiť iných chlapov. Zachvíľku ti donesie hidžáb ako moslimke.

Ved mu povedz nech si nájde nejakú lesanu v teplákoch ked sa mu nepáči tvoj štýl. Chlap ktorému sa nepáčis taká aká si a akú ta spoznal ta nemiluje. Chce ta len vlastniť a ovládať

kathhii
19. nov 2023

No, môj manžel mi tiež niekedy kybicuje do obliekania... Akože vie mi vybrať pekné vecí, aj sa mi hodia, len sú nepraktické, napr. mini letné šaty. Keď 90 percent času chodím s malými deťmi ku ktorým sa treba krcit, tak ich nevyuzijem... Takže jedine niekde keď ideme sami a to je zriedkavo. Takže vtedy si tie veci kúpim, keď majú dobrú farbu, strih, štylovo sa mi hodia a je tam predpoklad využitia...
V tvojom prípade si tie mikiny nos doma a do lesa, tam sa hodia. A kľudne mu kúp ako baby písali vyššie niečo čo by si v živote neobliekol....

cimage
19. nov 2023

Mam par ks oblecenia v skrini, ktore sa pacili mojmu muzovi viac ako mne, ale po pravde cakaju na rozhodnutie, ze pojdu z domu, lebo ich nenosim. A co sa tyka ucesu, tak by chcel aby som mala dlhe vlasy, ale ja mam tazke, huste vlasy a mam radsej polodlhy uces. Vzdy ked idem od kadernicky, tak mam pocit, ze som o 5kg lahsia.

domkakvet
19. nov 2023

Nie neobliekla by som si to, keby sa mi to nepaci.

sinusoida
23. nov 2023

To si ťa chce pretvoriť na svoj obraz, toto robí väčšina mužov. Nech je žena taká, akú ju chce mať on....ja sa obliekam tak, ako ja sa cítim dobre. Je pravdou, že nie vždy sa mu to páči, ale to rešpektuje. Ak sa mu niečo páči, tak to pochváli. Raz som sa obliekla tak, že som si myslela, že sa mu toto páči. Vtedy povedal, to nie si ty 😀.

bobacik88
28. apr 2025

no,ja by som to nemenil,rovnako sa obliekame pozeram a nos to,co sa paci tebe.

Strana
z2