Nosili by ste takéto topánky?
Nemyslím dizajn, oni sú pekné a hodia sa mi ku všetkému, ale skôr tá kvalita. Ulakomila som sa, že stáli 10€ 😳 Inak sa snažím kupovať kvalitné kúsky a toto mi príde ako shit na prvý pohľad 😅 Či v pohode?

@janaolas332 kožené a dobre tvarované na nohu.
Keby boli čierne a pohodlné tak prečo nie? Veď dnes už neplatí, že čo je drahé, to je automaticky kvalitne. Nerieš a nos ich ak sa ti páčia.
Je to otvorené, noha ti z nich neupadne, a neviem čo iné okrem toho že sa možno za chvíľu rozpadnú by ti ten materiál mal urobiť.
@deti95060810 tieto sandále nemajú opätok, lebo okolo päty majú len remienok a nie výstuhu. Vy pravdepodobne myslíte podpätok - čiže to čo je POD pätou.
Opätok je okolo päty (napr pevná výstuha v pätovej časti v teniske, mokasínach a pod).
@valiant krásne si mi to vysvetlila, len tu na Mk si TYKÁME.... tak prosím tykaj mi. 😉
Nie je to môj štýl, ale vidím bežne nosiť takéto sandále. Kľudne k sukni, alebo k nohaviciam. A že sú umelé?? Ukážte mi topánky, ktoré nie sú umelé. Ešte aj značkové Adidas, alebo Nike koľkokrát vidím, že sú ako gumáky a okolo kože to ani nešlo. A tie odpudivé Croksy?? Tie sú akože čo??? Živá antikoncepcia. Kúsok hnusnej smradľavej gumy a koľko desiatok EUR to stojí. A tieto sandále veru nie sú horšie od toho.
Denne sa tu chvália zeny, že niečo nakúpili v Deichmann a CCC. To sú akože kvalitné topánky?
@mirage Ďakujem za opravu 😅 chyba sa pritrafí
Asi by mi prekážala ta slabá kvalita, dizajnovo sa mi tiež nepáčia, možno na pláž by som si och dala a po lete vyhodila.
Normálne letné sandále. Jednoduché,v pohode k šatám aj nohaviciam. Možno nič "extra" ale vždy lepšie ako variť si nohu v tých hrozostrasnych hrubých botaskach, ako teraz často vidím mladých ľudí. 35 stupňov, chudulinka, letné ľahučké šaty a nohy zadusenev hrubiznych baganciach.. Toto je podla mňa hrôza, nie normálne letné sandalky
bojis sa,ze niektora ma na ociach skener a hned bude vediet kolko stali? velmi nebezpecne,tomu podliehat...ked su nohy opuchnute z tepla a clovek je rad,ze ledva chodi,tak rozhodne neriesim kolko to stalo...ani na druhych ludoch...ked sa ti v nich dobre chodi a ked to spravne nakombinujes-tak nie je o com...
Sama si si tu odpovedala ,sú ľahké , pohodlne , lacné,nemáš 50rokov nechápem načo táto diskusia? Nos ich alebo aj nie...mne je jedno kto si čo myslí , oblečiem si a obujem čo chcem
@klip0 moji boli barefoot 🦶🏻 a to Myslim doslova nie tie topanky 😂aj su pol roka v roku naboso vonku. Ale videla som na inych babatkach a na fotkach, Ja len davam Moj pocit z tychto kedze sa kočka pyta. Ale Keby sa mi pacili take boty co su akoze ryba tak idem Aj v tom kaslem na to co si myslia druhi. A to radim aj jej . Je mi Jasne ze by si kazdy nedal co Ja a ja zas nie co kazdy .. 😊 Ja mam napriklad skaredsie slapky ako toto tu na foto a nosim ich okolo domu Lebo su pohodlne ale von medzi ludi by som si ich nedala lebo .. nepacia sa mi 😊
strasne… ani sama nemozes verit tomu, ze kupujes kvalitne kusky…
@pallacinka29 čo je podľa teba kvalitné?
@miadi tie ryby a podobné výstrelky by som si neobula ani keby sa mi páčili najviac na svete. Zas treba mať aj trochu cudnosti 🙈
Hogl a im podobne, nie cinsky umely sunt…

nie, zo Sinsay by som nenosila ani keby sa mi páčili.