Nosili by ste tieto šaty?
Damy, kupila som si tieto saty,ale mam dilemu, aj sa mi pacia aj nepacia :D, tak neviem ci si ich nechat, ci vratit.
Vam sa také saty pacia? Nosili by ste ich?

Nno ono je asi najdolezitejsie ako vyzeraju na tebe nie na zemi. Ruzova nie je moja salka kavy ale to neznamenaze ze tebe nepristanu.
Ja úplne v pohode. S mojou dievčenskou tvárou a veľkými 🐐🐐 by vyzerali výborne. Aj sa mi páčia a mám chuť sa spýtať kde si ich kúpila 😃
Ale zároveň na 100% viem, že väčšine ľudí sa nebudú páčiť. Dámy povedia, že sú infantilné (čo sú) a vyzerajú ako pyžamo, ale mne by to bolo ukradnuté
Určite nosila sú zlaté 😁
pokial mas na ne postavu... viem si predstavit, ze na niektorých by vyzerali dobre...
Ano! 🤭
Možno tak pri mori,ale je to zlaté
Ono musíš to dať na seba
Ja úplne v pohode. S mojou dievčenskou tvárou a veľkými 🐐🐐 by vyzerali výborne. Aj sa mi páčia a mám chuť sa spýtať kde si ich kúpila 😃
Ale zároveň na 100% viem, že väčšine ľudí sa nebudú páčiť. Dámy povedia, že sú infantilné (čo sú) a vyzerajú ako pyžamo, ale mne by to bolo ukradnuté
@petracandle mne sa tiež vidia sú rozkošné ☺️
Saty sami o sebe su ok na leto, pekne 🙂 Dnes sa uz nosi kadeco a ked sa v tom budes citit dobre a nebudes vyzerat ako obrovsky cukrik, preco nie 😉🙂
Nie 😆
Ja nie. Ale co vsetko vidim okolo seba tak toto je este uplne ok.
Mozno ako domace….prilis ruzove za mna….
Závisí od postavy.
Ak by som mala 20+ (aj keď tí v tejto dobe nosia hlavne čierne, roztrhané..), tak v pohode, avšak keď vidím 50tničky, ktoré majú Mickey Mousa na tričku, tak už fakt sa asi nosí hocičo.
Keď ich nechceš nosiť, ja sa ich ujmem😂
Záležalo by ako vyzerajú na postave
Podľa mňa si nenapísala dve podstatné veci:
tvoj vek
príležitosť
Keď by som mala do 30 tak by som si ich obliekla na zmrzku, cez víkend na prechádzku s deťmi...
Ale napr 45+ by som si ich nedala, ani do kostola, ani na rodinnú oslavu...
Mam 47 a ano nosila ruzovu mam rada aj bodkovane saty kvetinkovane velke kvety male kvety , sukne..ns leto pekne
Mam 47 a ano nosila ruzovu mam rada aj bodkovane saty kvetinkovane velke kvety male kvety , sukne..ns leto pekne
@really8
@petracandle
@mullerova46
@oriesocek
@glorikarebeka
@angeli121212
@larinka552
@maryetta
@beataxxx
@unicornlady
@ariannazara
@sense
@martul
@slavomira236
Vdaka baby za komentare :D no,su mierne pyzamoidne, kupila som ich na andzela.sk ( mohli by mi zaplatit za reklamu 😄😄😄).
Mam 31 a prilezitost - nosenie na prechádzky v lete, ziadna špeciálna prilezitost,do prace by som si ich tiez nedavala a na domace zodratie by mi to prisla skoda.
Mám podobné na ramienka 🤷♀️🙂🌷
Tak to veru netuším, skúsim prebehnúť pár fotiek. P.s. mám 35. 😂
no tak ich kľudne nos🙂
Presne taky som mala spodok pyzama🙂
Do prace by som v nich nesla.
ja som si v jednom obchode kúpila nočnú košeľu a v rovnakých šatách len v inej farbe som videla ísť v lete jednu babu po vonku 😂😂 museli byť kúpené v inom obchode keďže v mojom bola len 1 farba, v tom druhom ich možno predávali ako šaty 🤷 no a keďže sú veľmi príjemné a vzdušné, začala som to aj ja nosiť ako šaty na von 😁 ale aspoň sa z znosia keďže ja spím nahá
Mne sa tiež páčia 😂 keby mám prsia do nich kľudne by som si ich dala.
A ja si v nich viem predstaviť aj vysokú plnšiu dámu kľudne takto na prechádzku na zmrzku nie len štíhlu
ja by som ich nenosila, prídu mi infantilné a ako nočná košeľa... Ale to neznamená, že tebe by nepristali🙏🏻👍
Osobne by som ich nenosila, ale na iných by sa mi páčili.
Podľa mňa úplne ideálne na pekný letný deň. Ja by som si ich dala aj keď mám 50.