icon

Nosili by ste tieto šaty?

16. máj 2025

Damy, kupila som si tieto saty,ale mam dilemu, aj sa mi pacia aj nepacia :D, tak neviem ci si ich nechat, ci vratit.
Vam sa také saty pacia? Nosili by ste ich?

Strana
z3
autor
16. máj 2025
really8
16. máj 2025

Nno ono je asi najdolezitejsie ako vyzeraju na tebe nie na zemi. Ruzova nie je moja salka kavy ale to neznamenaze ze tebe nepristanu.

petracandle
16. máj 2025

Ja úplne v pohode. S mojou dievčenskou tvárou a veľkými 🐐🐐 by vyzerali výborne. Aj sa mi páčia a mám chuť sa spýtať kde si ich kúpila 😃
Ale zároveň na 100% viem, že väčšine ľudí sa nebudú páčiť. Dámy povedia, že sú infantilné (čo sú) a vyzerajú ako pyžamo, ale mne by to bolo ukradnuté

mullerova46
16. máj 2025

Určite nosila sú zlaté 😁

oriesocek
16. máj 2025

pokial mas na ne postavu... viem si predstavit, ze na niektorých by vyzerali dobre...

anavixy
16. máj 2025

Ano! 🤭

glorikarebeka
16. máj 2025

Možno tak pri mori,ale je to zlaté
Ono musíš to dať na seba

angeli121212
16. máj 2025
@petracandle

Ja úplne v pohode. S mojou dievčenskou tvárou a veľkými 🐐🐐 by vyzerali výborne. Aj sa mi páčia a mám chuť sa spýtať kde si ich kúpila 😃
Ale zároveň na 100% viem, že väčšine ľudí sa nebudú páčiť. Dámy povedia, že sú infantilné (čo sú) a vyzerajú ako pyžamo, ale mne by to bolo ukradnuté

@petracandle mne sa tiež vidia sú rozkošné ☺️

larinka552
16. máj 2025

Saty sami o sebe su ok na leto, pekne 🙂 Dnes sa uz nosi kadeco a ked sa v tom budes citit dobre a nebudes vyzerat ako obrovsky cukrik, preco nie 😉🙂

ivik4
16. máj 2025

Nie 😆

maryetta
16. máj 2025

Ja nie. Ale co vsetko vidim okolo seba tak toto je este uplne ok.

beataxxx
16. máj 2025

Mozno ako domace….prilis ruzove za mna….

unicornlady
16. máj 2025

Závisí od postavy.
Ak by som mala 20+ (aj keď tí v tejto dobe nosia hlavne čierne, roztrhané..), tak v pohode, avšak keď vidím 50tničky, ktoré majú Mickey Mousa na tričku, tak už fakt sa asi nosí hocičo.

ariannazara
16. máj 2025

Keď ich nechceš nosiť, ja sa ich ujmem😂

sense
16. máj 2025

Záležalo by ako vyzerajú na postave

martul
16. máj 2025

Podľa mňa si nenapísala dve podstatné veci:
tvoj vek
príležitosť

Keď by som mala do 30 tak by som si ich obliekla na zmrzku, cez víkend na prechádzku s deťmi...
Ale napr 45+ by som si ich nedala, ani do kostola, ani na rodinnú oslavu...

slavomira236
16. máj 2025

Mam 47 a ano nosila ruzovu mam rada aj bodkovane saty kvetinkovane velke kvety male kvety , sukne..ns leto pekne

autor
16. máj 2025
@slavomira236

Mam 47 a ano nosila ruzovu mam rada aj bodkovane saty kvetinkovane velke kvety male kvety , sukne..ns leto pekne

@really8
@petracandle
@mullerova46
@oriesocek
@glorikarebeka
@angeli121212
@larinka552
@maryetta
@beataxxx
@unicornlady
@ariannazara
@sense
@martul
@slavomira236
Vdaka baby za komentare :D no,su mierne pyzamoidne, kupila som ich na andzela.sk ( mohli by mi zaplatit za reklamu 😄😄😄).
Mam 31 a prilezitost - nosenie na prechádzky v lete, ziadna špeciálna prilezitost,do prace by som si ich tiez nedavala a na domace zodratie by mi to prisla skoda.

galganka
16. máj 2025

Mám podobné na ramienka 🤷‍♀️🙂🌷

autor
16. máj 2025
@galganka

Mám podobné na ramienka 🤷‍♀️🙂🌷

@galganka mas foto? 😃

galganka
16. máj 2025

Tak to veru netuším, skúsim prebehnúť pár fotiek. P.s. mám 35. 😂

martul
16. máj 2025

no tak ich kľudne nos🙂

natalka13
16. máj 2025

Presne taky som mala spodok pyzama🙂
Do prace by som v nich nesla.

zuzanka.zuzu
16. máj 2025

ja som si v jednom obchode kúpila nočnú košeľu a v rovnakých šatách len v inej farbe som videla ísť v lete jednu babu po vonku 😂😂 museli byť kúpené v inom obchode keďže v mojom bola len 1 farba, v tom druhom ich možno predávali ako šaty 🤷 no a keďže sú veľmi príjemné a vzdušné, začala som to aj ja nosiť ako šaty na von 😁 ale aspoň sa z znosia keďže ja spím nahá

leveta
16. máj 2025

Mne sa tiež páčia 😂 keby mám prsia do nich kľudne by som si ich dala.
A ja si v nich viem predstaviť aj vysokú plnšiu dámu kľudne takto na prechádzku na zmrzku nie len štíhlu

galganka
16. máj 2025

... moju fotku som nenašla, ale printscreen keď som ich posielala kamoške mám 😂🫣 takže, na foto nie som ja, ale majiteľka obchodu.

tiezjedna
16. máj 2025

ja by som ich nenosila, prídu mi infantilné a ako nočná košeľa... Ale to neznamená, že tebe by nepristali🙏🏻👍

thereisabear
16. máj 2025

Osobne by som ich nenosila, ale na iných by sa mi páčili.

1ryba
Odpoveď bola odstránená
simcas75
16. máj 2025

Podľa mňa úplne ideálne na pekný letný deň. Ja by som si ich dala aj keď mám 50.

Strana
z3