icon

Nosili by ste tieto šaty?

16. máj 2025

Damy, kupila som si tieto saty,ale mam dilemu, aj sa mi pacia aj nepacia :D, tak neviem ci si ich nechat, ci vratit.
Vam sa také saty pacia? Nosili by ste ich?

snowflakenel
16. máj 2025

Zalezi od farby vlasov, tónu pleti a celkoveho vyzoru...k opalenej pokozke na dovolenku mozu byt. K tomu espadrilky a ides.....

cecilia29
16. máj 2025

Jasne v pohode na horúci letný deň len tak na zmrzku 🙂

trisha_r
16. máj 2025

Jasné, pekne sú

hsara99
16. máj 2025

Tu podľa mňa väčšinou bývajú všelijaké módne “zážitky” ale tieto saty sú veselé, príjemne, na leto ideálne 🙂

domiklik
16. máj 2025

Nie, na mňa dosť infantilne. Ale videla som tu v poslednej dobe väčšie príšery.

ivik4
16. máj 2025

Inak mne priserne vadia v lete rukavy, aj kratke. Nedokazem v tom vydrzat ani chvilu 😨

nelka93
16. máj 2025

Ja nie. Mne sa nepacia

evcagabi
16. máj 2025

Nie, je tam vsetkeho vela - ruzovej, srdiecok a este aj pruzky? 😁 Ale malej 9m by som take kludne kupila 😅

evcagabi
16. máj 2025
@domiklik

Nie, na mňa dosť infantilne. Ale videla som tu v poslednej dobe väčšie príšery.

@domiklik myslis tie, co zhanala na ne kabatik? 😅

asocial
16. máj 2025

mam 40+ a pacia sa mi velmi. ale ja by som si ich nemohla obliect, nemam prsia😀

alexanderkovacs
16. máj 2025

Ked na to mas telesne proporcie tak urcite vyzeraju dobre

olimuc
16. máj 2025

Ja nie, pretoze by sa mi nehodili. Na tebe mozu vyzerat super … zalezi na type zeny a postavy.

anavixy
16. máj 2025
@asocial

mam 40+ a pacia sa mi velmi. ale ja by som si ich nemohla obliect, nemam prsia😀

@asocial tak prave ty by si si ich mohla obliect.. na malych prsiach vyzeraju hlboke vystrihy ovela menej vulgarne ako na velkych, mne sa to velmi paci (majitelka bujneho poprsia🙋🏻‍♀️)

nadchovnik
16. máj 2025

Podľa mňa krásne.Kludne si ich v lete obleč.K letu takéto farby patria.Veselé,svieže

simsalabim
16. máj 2025

Mne sa pacia, len ruzova mi nejde ku vlasom. V inej farbe kludne.

domiklik
16. máj 2025
@evcagabi

@domiklik myslis tie, co zhanala na ne kabatik? 😅

@evcagabi tak to neviem 😃

ivka2717
16. máj 2025

Keď som ich zbadala,tak prvé čo mi napadlo.... nočná košeľa....ja by som ich von nenosila.

dvanastka
16. máj 2025

Mne sa na nich nepáči vôbec nič. Keby boli biele vyzerajú úplne ako nočná košeľa erárna v nemocnici.

svokrinjazykmonika
16. máj 2025

Sú nádherné

zobaka
16. máj 2025

su mile, niekde na dovolenke, ale maju vysoko prestrihnuty pas takze s najvacsou pravdepodnostou deformuju postavu, takze asi to by mi vadilo, mozno nejaky opasok a stiahnut nizsie

lalilla
16. máj 2025

Ja by som ich urcite nosila. Su krasne

lesiiaoldi
16. máj 2025

Pekné 😉

lulu0123
16. máj 2025

Ja by som ich vratila,ked tak nad nimi pochybujes.Ja sa poznam,ze by som ich potom nenosila.

nikaeli
16. máj 2025

Pridávam sa k pyžamkovej skupine - z podobnej látky má dcéra pyžamo. Možno by som ich skrátila tak po kolená alebo tesne nad. Takto mi pripomínajú nočnú košeľu.

lubina
16. máj 2025

Asi skor nie, podla mna su fakt ako nocna kosela. Ale ak mas super postav a mas rada ruzovu farbu a infantilne vzory, tak preco nie. Kazdy si ma obliect v com sa citi dobre!

lesiiaoldi
16. máj 2025

Keby vyzerali na tebe ako nočná košeľa, by som ich nosila aspoň v lete na dvor alebo na pláž alebo tak.... Keď si ich dá nejaká 47 Kuková žienka a vysi to na nej, jasné, že to bude pôsobiť ako košeľa nočná, záleží fakt akú máš postavu a ako.fo sadnú. Ale sú pekné a to ani ružový nemám nejak extra rada, ale páčia sa mi.

lesiiaoldi
16. máj 2025

Píšem ako tatar, 🫤

viktoriaandrascik
16. máj 2025

Ja by som si ich neobliekla, nie je to moja šálka kávy :D ale na inej osobe by ma nijako nepohoršili

autor
16. máj 2025

No, mne sa pacia velmi,ale asi nie na mne 😄ked ich vidim na zemi pacia sa mi, a ked oblecem, tak nie. Lepsiu postavu by to chcelo do nich.

autor
16. máj 2025
@ariannazara

Keď ich nechceš nosiť, ja sa ich ujmem😂

@petracandle
@ariannazara asi mi to zmazu,ale ak ma niektora z vas zaujem,tak predam, ak nie,tak ich vratim :D uz vidim ako to dopadne, polozim do skrine a budem ich obdivovat ,ale nenosit.