Nosili by ste tieto šaty?
Damy, kupila som si tieto saty,ale mam dilemu, aj sa mi pacia aj nepacia :D, tak neviem ci si ich nechat, ci vratit.
Vam sa také saty pacia? Nosili by ste ich?
Veru nie. Cítila by som sa ako cukrová vata. Aj keď ružovú farbu mám rada.
Teraz sa už nosí kadečo a na krásny letný deň na zmrzku sú ako stvorené 👍.
Ako nocna kosela a vulgarny vystrih 😖
Videla som, ze uz ich predavas 😁
Nosila, sú krásne. A len rada nabudúce, nepýtaj sa cudzích ľudí čo nosiť, nos čo sa ti páči 😊
No tak zalezi aj od veku, postavy a tak🙂ja uz mam po 30ke ja by som si ich neobliekla keby mam 18 tak ano😂
Podľa mňa si nenapísala dve podstatné veci:
tvoj vek
príležitosť
Keď by som mala do 30 tak by som si ich obliekla na zmrzku, cez víkend na prechádzku s deťmi...
Ale napr 45+ by som si ich nedala, ani do kostola, ani na rodinnú oslavu...
@martul Dnes je vek len číslo a kto sa nato cíti na dovolenku v lete ako stvorené.
Závisí od postavy.
Ak by som mala 20+ (aj keď tí v tejto dobe nosia hlavne čierne, roztrhané..), tak v pohode, avšak keď vidím 50tničky, ktoré majú Mickey Mousa na tričku, tak už fakt sa asi nosí hocičo.
@unicornlady radšej mikimauza ako tie ružové šaty
šaty som mala naposledy oblečené na stužkovej,takže nie 😀
@unicornlady radšej mikimauza ako tie ružové šaty
@rozculena aj mikimousove mam 😄ale uz si ich na seba nedam
Ano,ale zena mi nedovoli😉
Ako nocna kosela a vulgarny vystrih 😖
@princezpuss ale na mensich prsiach vobec nevyzeraju vulgarne 🙂
Veru nie. Cítila by som sa ako cukrová vata. Aj keď ružovú farbu mám rada.
@martinadomianova ja som sa necitila ako cukrova vata :D mam rada takuto ruzovu akurat no,keby mam o 5 az 10kil menej,tak by lepsie ukazali
Tiez nemam velke prsia,len jej by vadilo ze by gule vyseli zospodu🙄 vsimne si hned kazdy detail😃
Ano krásne🙂. Tiež mám, zaujem ak ich nechceš
Nosila.
Nepáčia sa mi vôbec
Kde sa na Slovensku dajú kúpené šaty vrátiť? 🧐
Ja nie, ale Ty kľudne nos, ak sa v nich dobre cítiš.
Juj autorka ja by som ti ich hneď sprivatizovala. Veľmi sa mi páči aj strih aj farba aj tie srdiečka.
sú pekné, ružová je moja obľúbena, nosila by som keby mam do nich postavu, za mňa ten výstrih je priveľký
Ja konkrétne nie, lebo ja neznášam byť výrazná, mám rada tmavé farby, najradšej čiernu a moje farebné maxima sú tmavomodrá a tmavo zelená, ak niečo svetle tak biele či béžové.. ja som proste nudná osoba 😅 ale veľmi sa mi páči keď sa niekto vie farebné a výrazne obliecť, páči sa mi keď ženy majú na sebe aj takéto šaty.. takže kľudne si ich obleč, podľa mňa na peknej postave s peknými vlasmi musia vyzerať fajn.. ale ja osobne by som si ich obliecť nevedela..

Sú pekné také dievčenské. Ak máš dobrú postavu, teda ak sa v nich dobre cítiš tak smelo ich nos.