Nosíte čiapky, šály a rukavice cez zimu?
Ano jasne, vzdy ked je zima sa poriadne obleciem a rukavice doslova musim, inak by sa mi uplne znicili ruky
Rukavice občas, keď som vonku dlho. Śál a čiapku vôbec, ani v skrini ich nemám
Z vymenovaneho nosím všetko okrem šálu, ten len zriedka.
Jednoznacne, tensia ciapka/celenka od jesene uz
Nosim vsetko. Sal/satku od jesene, rukavice ked sa schladi viac. Ak nahodou nemam do sebou ciapku, kapuca to isti.
Ano, ale nemam rada saly, nosim nakrcniky
Okrem spomenutého aj čelenky. Za mňa krásny doplnok zimných outfitov 🙏 aspoň mením farby doplnkov, keď sa nedá tak vyhrať s oblečením ako jar-jeseň
@anonym_autor ciapky neznasam, nenosim, nosim len celenku+kapucnu, sal a rukavice. Idem rano peso 4 km do prace, tak aby som neodmrzla.
Ciapku som mala naposledy na hlave v roku 1984
Mna pod ciapkou svrbi hlava 🙂 tak vacsinou nosim celenku a tiez sal a rukavice
Ano ale musí byt fakt zima ,kapucňu mám na bundách ,väčšinou si dám tu a keď prší alebo husto sneží nosím klobúk a čo mám aj v aute sú natepniky ,tie mám rada
@anonym_autor nosím čiapky, šiltovky, šatky, všetko možné na hlave. Šiltovky mi chránia zrak, čiapky ohrejú hlavu. Aj šál a rukavice sú funkčne, na krk, ruky vyrobené. To ako keby si sa mňa spýtala, či nosím v zime čižmy…. Nosím. Nechodím v šľapkách.
nosim vsetko. neznasam zimu. za mlada som samozrejme frajerila bez vsetkeho. uces neuces teraz capica musi byt. uz som si zvykla aj na sal a rukavice.
Šál alebo nákrčník a čelenka skoro vždy. Čiapka občas. Rukavice minimálne.
áno nosím
Sal nikdy rukavuce capicu ked je minimum-15C. A viac
ani jedno z toho čo si napísala. ale ja všade chodím autom. napr. ešte stále chodím v prechodnej vetrovke a v prech. topánkach.
Rukavice jedine na lyžovačku.
Nosim vsetko, sal mam taky tensi latkovy, rukavice, ciapky, teraz som si kupila merino celenku krasnu bordovu 🤩, este aj navleky na nohy ci ako sa to vola nosim 🙂
nosím všetko aj keď sa všade vozím autom...myslím, že to je u mňa vekom😁 kedysi som nosila maximálne len rukavice...
Nie, chodim v kratasoch a v tricku 🤷♀️
To co je za otazka.
@anonym_autor keď som bola mlada nie. Teraz bez čiapky neopustím dom, rukavice sú základ inak mám ruky strašne suché a popraskané. Šál len ak som chorá.
@anonym_autor sal/šatku hneď keď sa ochladilo, ciapku keď mrzne, rukavice skoro vobec
Samozrejme, nechcem aby mi bolo zima.
Áno, aj legíny pod teplakami keď venčím psa, aj rukavice len vtedy lebo mimo venčenia alebo prechádzok zo psom veľmi peši nechodím
ano , mam niekolko farebných a materialovych kombinácii
@anonym_autor samozrejme. Na to su.
Áno, a všetko z toho milujem 😂 najviac čiapky ale. Šály nosím vacsinou, čo som dostala strikovane do daru, alebo potom tie také salové šatky čo prekladas. A rukavice musia byť
Ja len rukavice a sal, ale pre mam kapucnu na bunde a kabate, keby bolo najhorsie. Mne ciapky vobec nepasuju.
Čiapku si nedam ani pri -20 ,šál detto. Rukavice len ked odhrnam sneh. Neznasam zimu, lebo sa musim vela obliekat a aj tak mi je väčšinou zima.
Áno nosím. V zime mi je zima, neznášam zimu.

áno, rukavice hneď, ako sa ochladí - robí sa mi ekzém zo zimy. Čapicu podľa pocitu, teraz už nosím. Šál podľa toho, čo mám oblečené, väčšinou až vo veľkých mrazoch