Nosíte farebné kabelky?
Kabelky akých farieb nudíte? Ako ich zladíte k oblečeniu? Napr ja nosím väčšinou čierne,sivé,tmavomodré,hnedé veci...ešte kaki zelenú občas... A rada by som si kúpila nejakú výraznejšiu kabelku...aká je taká výraznejšia farba, ktorá ide ku všetkému? Nosila som doteraz len čierne, mám dve hnedé... Aku farbu nosíte vy?
Mám napríklad zlatú a rosegold, v lete sa pekne hodia k šatám a žabkám v rovnakých odtieňoch.
mám pestrofarebné desigual a nosím ich ku všetkému 🤷
Ja nemam...mam iba cierne a jeden hnedy elegantny kozeny batoh. Nieze by sa mi nepacili, ale tak mne stacia dve listove kabelky, dva ruksaky, jeden shopper bag a jedna elegantna a jedna sportova ladvinka. Nevidim dovod mat viacej kabeliek, takze volim kvalitne basic kusky, pri ktorych nemusim riesit ladenie s oblecenim 🙂. Raz som si kupila krasnu modru kabelku...no viacej mi stala v skrini, ako by som ju nosila, tak som ju predala. 🫣
No keď nosíš väčšinou čierne, hnedé a sivé veci bez vzorov, k tomu sa ti priam pýta nejaká pestrofarebná pastelová kabelka, ako jeden výrazný prvok...
Napríklad: https://modivo.sk/c/zeny/tasky-a-kabelky/kabelk...
Kúp si kvalitnu koženú viacfarebnu kabelku. Ťa ti oživí outfity. Mne taku sestra priniesla z Milana a nedám na ňu dopustiť.
Baby a v zime nosíte tiež farebné? Napr červenú žltú ..
Som v tomto velmi konzervativna, kabelka musi byt v neutralnej farbe, musi byt kozena a musi farebne ladit k topankam (kozenym)
V zime nosím všetky farby, mám aj farebné kabáty, bundy, čižmy atď. Nevidím dôvod sa obliekať do ponurych farieb len preto, že vonku je chladno a sychravo. Ale musím mať na to aj náladu.
V zime nosím všetky farby, mám aj farebné kabáty, bundy, čižmy atď. Nevidím dôvod sa obliekať do ponurych farieb len preto, že vonku je chladno a sychravo. Ale musím mať na to aj náladu.
@dankabg no veď práveže aj zimné bundy nám čierne ..a nejako sa mi začali žiadať farby...
@1ryba tiež som minimalistka, snažím sa aspoň...a tiež neznášam loga a vzory tiež moc nemám rada...Max ešte pásiky.
Aj ja mám rada farebné doplnky, napr. k čiernej bunde ružový šál, aj kabelku, alebo k tmavomodrej tak isto, ešte som mala aj zimné čižmy tmavomodrá s ružovými pásikmi.
Alebo mám svetlohnedú kabelku Guess, tak som nosila aj také svetlohnedé čižmy a dalo sa to nosiť k rôzným kabátom alebo bundám. V lete sa to dá ešte lepšie kombinovať.
Mám aj bielu kabelku, tmavomodrú, bronzovú, čiernu s kvetinovým vzorom.
Čítal som, že nosiť len čiernu a pod. tmavé farby zvyšuje depresívné nálady,
na mňa také príjemné farby pôsobia celkom povzbudzujúco.
Ja nosím len hnedú, lebo oblečenie mám farebné. A k tebe podľa mňa k tmavým farbám by išla nejaká smaragdová alebo oranžová tmavšia-kľudne odtieň do hnedej. Neviem aký chceš tvar, ale pre predstavu farieb niečo takéto https://www.mumax.sk/elegantna-kabelka-smaragdo... https://www.ammyla.sk/kozene-kabelky-lalisa-orange
Ja nosím farebné 😃
áno, mám niekoľko farieb a denne mením podľa oblečenia
tak ja rada nosim farebné kabelky , vačšinu veci mám hneda, šeda, zelená a modrá , tak ak mám jednu farbu oblečenia rozne stupne odtieňov nosim horčicovú, tyrkysovú a lososovú všetko kožené kvalitné kabelky 🙂 a jednu mix farebnú stači jeden odietien z kabelky v outfite a ladi to 🙂
Mam vela farebnych, nakupenych este pomaly v puberte.. zelenu, zltu, tmavomodru, bordovu, fialovu.. nosim casto, ale ked sa mi znicia, uz asi nekupim a zostanem pri nejakej hnedej, bezovej.. uvidime
mám púdrovo ružovú, magenta pink, šalviovo zelenú. Kľudne by som si kúpila aj kanárikovo žltú. Skladám outfity podľa toho, čo mi pristane, a tvorí pekný celok. Farieb sa netreba báť. Niekedy treba tú nudu "rozbiť" aj rebéliou 😉
Ja milujem farebne kabelky, mam zltu, svetloruzovu, bledomodru, oranzovu, fialovu…. vsetko take tie jemne pastelove odtiene v kvalitnej kozi.a oblecenie mam vacsinou neutralne farby (biela, bezova, cierna) takze sa mi zvacsa hoci hociktora. Paci sa mi aj miesanie farieb-napriklad ruzove saty a zlta kabelka, topanky neutralne. Alebo modra s ruzovou.Cierne kabelky nosim len v zime.
Aktuálne ružovo - žltú s oranžovými ušami.
Najfarebnejšiu mám asi vínovú. Potom také klasické farby ako čierna, koňaková, smotanová a jednu takú púdrovoružovú. Mala som ostrú červenú. Aj som ju nosila, ale posunula som ju ďalej.
Na jar leto mám béžovú a cyklámenovu, ale nosím aj tmavomodrú,striebornú mám strieborné slapky malu ciernu crossbody tmavé len v zime, lebo čižmy mám čierne.
To je super autorka, pestré farby samy o sebe zlepšujú náladu, ja napríklad, keď vidím na ulici ženu odetu do farieb a ešte aj pekne nakombinovanych, tak sa za ňou obzriem a hneď je deň krajší 🙂↕️
Ja mam tri kabelky, všetky z pravej koze - bezovu, bielu, čiernu. Klasika. Hodia sa k všetkému.
Kombinovat farby nie je jednoduche tak, aby to vyzeralo dobre a nie kolotocarsky. Ja na toto uplne cit nemam, takze nosim vacsinou len take decentne farby, ako je tmavomodra alebo pudrovo ruzova. Klasiku mam hnede, cierne, konakove, to sa hodi ku vsetkemu.
K tým farbám ktoré si spomenula že nosis, možno tak burgundy farba, aby to nebolo ako pes na oko a pritom nieco odlisnejsie než nosis. Ale na leto by som volila bledsie odtiene a farby.

Neriešim farbu kabelky s oblečením. Mám mom modrý mini ruksak kt nosím všade