icon

Nosíte klobúky?

pusinka263
12. okt 2025

Ahoj. V poslednej dobe ma zaujali klobúky. Žiadny nemám,ale na iných sa mi to paci. Nosievate klobúky? Mne sa to paci,je to také štýlové,ale zatiaľ nemám odvahu. Tieto štýly klobúkov ma najviac zaujali. Co si o klobúkoch na bežné nosenie myslíte vy?
Foto požičané z internetu.

Nosíte klobúky?Nosíte klobúky?
ukgirls
12. okt 2025

nenosim-moja hlava je prilis mala 😀

tenerifka
12. okt 2025

Nie

biba_18
12. okt 2025

ako kedy

ivik4
12. okt 2025

Nie

bielasovicka
12. okt 2025

Áno, keď sa v lete kúpem v bazéne mam klobúčik, taky ten co je pre deti, kvetinkový 🤣

really8
12. okt 2025

Ano nosim. Aj v lete slamene aj na jesen v zime vlnene. Milujem to. Hlavne ked mam mastne vlasy. Je to super vec hlavne na jarmokoch kde ta lahko najdu. Ja sa v nich citim prijemne. Stale je to na slovensku originalny kusok

minenkaa
12. okt 2025

Ano nosím,hlavne keď prší
Moj muz tiež ,v práci aj v súkromí,slamené,vlnene a ma aj kožený

cyberk
12. okt 2025

Nie, neviem to nosit. Ale na inych sa mi to paci 🙂

buberova
12. okt 2025

Vôbec nenosím

danica2711
12. okt 2025

aj mne sa klobúky páčia, len bohužiaľ mi strašne, ale fakt strašne neslušia. Takže vám všetkým, ktorým slušia, potichu závidím...

levantinka
12. okt 2025

Ano nosim take elegantne a boho hlavne v lete a na jesen.

jaroe
12. okt 2025

@pusinka263 na mňa je to príliš extravagantné. Takže nie. Nosím len bavlnené klobúky proti slnku v lete.

domkakvet
12. okt 2025

@pusinka263 nenosim.

anonym_b4344c
12. okt 2025

Nenosím. Nič otrasnejšie si ani neviem predstaviť. Teda viem. Baretky.

kobz
12. okt 2025

Milujem klobúky, ale v meste kde bývam je to príliš extravagantné a ja neznášam byť stredobodom pozornosti, takže len zriedkavo. V lete bežne, ale takýto jesenný či zimný len občas 😊

lllaila
12. okt 2025

@pusinka263 nie, nenosím, ale rozmýšľam, že jeden si na Halloween nasadím 😃 (foto z internetu)

zuzubb007
12. okt 2025

Nie nenosím, a keď to aj dakomu vidím na hlave vždy si poviem, že otras, za mňa toto je tá časť ktorú by nemal nikdo nosit

ketrint
12. okt 2025

@pusinka263 ja nenosím (len v lete), ale tiež ma to už viackrát na ulici zaujalo, vidím ich damam ku kabátom nosiť…

luciaruz
12. okt 2025

Milujem klobuky, nosim aj v lete, aj v zime.

ivanakal
12. okt 2025

Nenosim ani ciapku, tak klobuk uz vobec nie 😄

marianarem
12. okt 2025

@pusinka263 Mne klobuky velmi nepristanu, ale uz som nejake v zivote mala a nosila. Moj muz nosi pravidelne.

mimi852021
12. okt 2025

@pusinka263 mam dva a baretiek vela, len uz byvam na dedine a vsetci sa mna pozeraju tak teraz pomenej😀 a s detmi na ihrisku by som asi vyzerala.divne

prasiatko30
12. okt 2025

V lete ked ideme niekam na cely den a viem, ze budeme lozit po slnku tak mam vzdy hodeny slameny klobuk v aute. Cez zimu ciapky - ked sa konecne ochladi

pusinka263
autor
13. okt 2025
@really8

Ano nosim. Aj v lete slamene aj na jesen v zime vlnene. Milujem to. Hlavne ked mam mastne vlasy. Je to super vec hlavne na jarmokoch kde ta lahko najdu. Ja sa v nich citim prijemne. Stale je to na slovensku originalny kusok

@really8 a kde ich zvyknete kupovať?

really8
13. okt 2025
@pusinka263

@really8 a kde ich zvyknete kupovať?

@pusinka263 hocikde. Ked sa mi paci farba a tvar. Mam aj z netu aj z reserved

anonym_b0c4d4
14. okt 2025

Samozrejme, kvalitne vlnene klobúky aj baretky nosím na zimu a na jesen/ jar. V lete slamene klobúky rôznych tvarov. Je to veľmi stylove a šik. Treba ich však vedieť nosiť, k elegantným outfitom to pôsobí priam noblesne. Nie je to ale pre kazdeho 🙂. K dámam z lepšej spolocnosti klobúky vzdy patrili. 🙂 Takže dámy urcite naberte odvahu, v uliciach chyba elegancia!

minenkaa
14. okt 2025
@anonym_b0c4d4

Samozrejme, kvalitne vlnene klobúky aj baretky nosím na zimu a na jesen/ jar. V lete slamene klobúky rôznych tvarov. Je to veľmi stylove a šik. Treba ich však vedieť nosiť, k elegantným outfitom to pôsobí priam noblesne. Nie je to ale pre kazdeho 🙂. K dámam z lepšej spolocnosti klobúky vzdy patrili. 🙂 Takže dámy urcite naberte odvahu, v uliciach chyba elegancia!

@anonym_b0c4d4 práveže klobúky si pre kazdeho a hodia sa nielen k elegantnému obleceniu