icon

Nosíte šperky alebo vám neprídu pekné?

6. feb 2024

Ahojte baby,

nosite sperky? Poslednú dobu nikde nevidím nič pekné, kde si kupujete šperky?

vyzerá podľa vás bižu fakt lacno?

Trochu mením šatník kvôli robote a nejako neviem, čo s tým...nikdy som na šperky nebola, ale vidím, že kolegyne majú pekné kúsky a už mi aj povedali, že však čo nič na sebe nemáš...

Je to nutnosť pre pekne oblečenú ženu?

Strana
z3
hendikep
8. feb 2024

@valise ja musim povedat, ze som roky nemohla nosit nausnice lebo ma z nich boleli usi … a teraz mam asi milion parov, vsetky z aliexpress a ani neviem ze ich mam .. ali je super

maja22
8. feb 2024

Nosim vsetko, od zlata cez bizuteriu z kiku za euro. Hocico, co sa mi zapaci. Svokra mi raz povedala, ze preco si na svadbu (isli sme ako hostia) davam z usi zlate nausnice prec a davam lacnu bizu. Ze prave tam si mam dat zlato... No lebo sa mi ta lacna bizu viac paci 😄Viac lesku, co ja milujem na plesoch a podobnych zabavach. Zlato nosim casto, lebo to jedine znesiem dlhodobo, vo dne aj v noci, bizu max 12 hodin, lebo ma z nej bolia usi, ale mam toho plno.

888elizabeth
8. feb 2024

Ja nosím z goodvibes.sk , taký minimalizmus a zároveň unikátne aj z liečivých minerálov

a_da99
8. feb 2024

Nie, nosim len jedny mini zlate náušnice s kamienkom ktoré nedávam dole. Retiazky som nikdy nenosila pretože mi to vadi kvôli znamienkam na krku, prstene sú mi nepríjemne. Do prace som nosievali hodinky, ale v lete mi vadia aj tie, poti sa mi pod remienkom ruka 🤷🏻‍♀️ ono niekto je na to zvyknutý a chodí ovešaný deň/noc a druhy neznesie na sebe nic ani 5minut 😂 mne stačí si zložiť náušnice na jeden deň s druhy deň už si ich nemôžem dať lebo mi ide ucho zhorieť (a to myslím normlane zlate, bizuteria je pre mna úplne tabu)

lily8
8. feb 2024

Nosim sperky od Petry Toth

ouwecka
8. feb 2024

Nenosim nic lebo podla mna mam adhd a len ma to vytáča 🤣

lacibo
8. feb 2024

Ja nenosim nic..ani obrucku..vadi mi to..ale keby vidim pekne..tak aspon nausnice by som si dala sem tam..problem je ze sa mi nic nehodi..mam zle prepichnute dierky na usiach od babatka..co uz

andreatytler
8. feb 2024

Sperky mam rada ale nenosim. Od tehotenstva na sebe nic neznesiem. Ak len na par hodin pri specialnej prilezitosti. Nastastie zijem v krajine kde ludia ovela menej riesia vzhlad tych druhych a tak sa nestretavam s takym nazorom ze sperky su nutnost pre pekne oblecenu zenu.
Tiez nazor ze bizuteria posobi lacno, je podla mna snobsky a maju ho ludia co su bohati a mozu si dovolit drahe kovy, alebo ludia co sa tvaria ze su bohati a ohrnaju nos nad bizuteriou aby posobili dolezito.

dominikamacakova
8. feb 2024

Bižutériu absolútne nenosím

alzbet24
8. feb 2024

Doma nenosim vôbec, aby som si nič z toho neznicila kedže vždy niečo robím. Do prace, alebo ked niekde idem vždy nosim obrucku so snubnym prsteňom plus na prostredníku taky jemny prstienok, hodinky, jemné náušnice a zlatu retiazku si obcas obmieňam s pandorou náramkom. Niekedy som nosila aj extravagantnejšie náhrdelníky, náušnice ale už som prestala. 🙂

lacibo
11. feb 2024

@888elizabeth poradila si mi..ja nenosim roky nic..lebo mi vadi vsetko..ale kukla som na tuto stranku a jedny nausnice s perlo sa mi zapacili..minimalisticke..tak dufam ze budem spokojna..coskoro dorazia..tiez sa uz niekedy hanbim ze nemam nic na sebe v praci okrem oblecenia samozrejme..ja ani hodinky neznesiem, ani obrúčku..😅

lacibo
11. feb 2024

@lily8 dik za tip..pokukam😉

isis234
11. feb 2024

Nosím zlato. Bižuteriu nie.
Kup si čo sa tebe páči
Veľmi dávno som kupila synovcovi pozlátenú retiazku. Stále vyzerá ako pravé zlato

Strana
z3