Nosíte šperky alebo vám neprídu pekné?
Ahojte baby,
nosite sperky? Poslednú dobu nikde nevidím nič pekné, kde si kupujete šperky?
vyzerá podľa vás bižu fakt lacno?
Trochu mením šatník kvôli robote a nejako neviem, čo s tým...nikdy som na šperky nebola, ale vidím, že kolegyne majú pekné kúsky a už mi aj povedali, že však čo nič na sebe nemáš...
Je to nutnosť pre pekne oblečenú ženu?
Bizu mozem odporucit Swarowski, co sa kvality tyka. Aj po rokoch vyzeraju sperky ok.
Kedysi ano, aj velke prstene, teraz nic.
Nechce sa mi s tym zaoberat, zavadzia mi to.
A nemozem nosit nic kvoli profesii, obdivujem kolegyne, ktore si v praci daju vsetko dole a pri odchode zasa navesaju na seba 🙂
Náušnice, zlaté, strieborné, bez náušníc by som nemohla byť🙂
áno, nosím.... mám niekoľko kolekcií- historické kúsky, na bežné nosenie, na príležitosti .... samozrejme aj brošne či ozdoby do vlasov. sú to veci podedené, darované z lásky či kúpene len tak sebe pre radosť. nekupujem v klenotnictve ale handmade šperky- sashe či u konkrétneho zlatníka priamo na objednávku a mieru. preferujem striebro a čierne perly alebo čierne diamanty, na brošne či do vlasov- keramický základ, opál a striebro
Nosím iba hodinky.Aj to len kvôli v práci a iba v práci.Nic iné na sebe neznesiem
Jediné čo nosím sú tri prstene - jeden od mamy, dva od muža.. všetky tri na jednom prste, aj tam mi padajú stále a tak si ich niekedy dám dole.. náušnice som mala jedny a stratila som tak už nemám.. mne sa bižutéria páči, nemam pocit že to pôsobí zle, ale vadí mi mať čokoľvek na sebe, aj keby to bol rovno diamant 🤪
Ja mam aj z Aliexpresu🤷♀️, a vyzeraju fakt dobre
Nosím, náušnice a retiazku s príveskom stále, hodinky, náramok, zásnubný prsteň a svadobnú obrúčku nosím len keď idem von, doma prstene a hodinky nenosím, prekážajú mi pri každodennej práci.
Všetky šperky mám z chirurgickej ocele, obrúčku z wolfrámu.
Nosím náušnice, od manžela som na Vianoce dostala krásny náhrdelník, dokúpila som si náramok. Nosím zásnubný a snubný prsteň. Všetko zlaté, bižu nemôžem.
Nosim sperky stale, kazdy den. Ale iba kvalitne. Zlato a diamanty. Nic napadne. Mam 3 prstene, nausnice a tenku nenapadnu retiazku s diamantmi.
bezne do prace nosim prsten co som dostala na 20vyrocie sobasa, snubak a obrucku nedam na ruku. a nosim pandoru + hodinky+ nausnice+ retiazku zlatu. nepracujem f2f s ludmi.
ked ideme na poradu davam pandoru dole aby som nebuchala napr po stole s tym. na nahrdelniky nie som vadi mi to detto ako aj rolaky. Je mi vtedy na vracanie.
podla etikety max 5 doplnkov ma byt aj s hodinami sa to pocita, aby si nevyzeral ako kolotocar. niekedy fakt v jednoduhosti je krasa,
moja teta napr nosi nausine od petra toth vyrazne ale ona nosi iba nausnice a nemaluje sa, takze je to vyvazene
Ver ze dolezitejsie ako sperky napr pre mojho muza ked pride z banky ma pindy že tam mala zase ta uradnicka odrastene gelove nechty.
Nosila som striebro. Teraz iba nausnice.
Zlatu Obrucku a snubak.
A vlastne aj retiazku.
Chcem ale aj nejake nausnice len som pekne este nenasla. A padol mi do oka krasny prsten. Bizuteriu nenosim lebo ma hned vsetko svrbi.
Nosím striebro (náušnice, obrúčka) a pri tom bižutéria retiazka rovnakej farby. Nemyslím si že ťa bizu pri tom vyzerá lacno lebo to nie je ani poznať či ide o striebro, oceľ alebo nie. Vyzerá to úplne rovnako.
Ja mam striebro z Lotsi, ale treba tam poriadne pohľadať, niektore kusky su krasne niektore za mna prilis prekombinovane
Ja nenosim nic, ani nausnice. Vadi mi to…. A zlte zlato sa mi vyslovene hnusi….
Nosím obrúčku a náušnice v jednom uchu ...
Nosim pravidelne iba snubny a obrucku. Do prace si dam nausnice, naramky uz nie, nejako mi zacali vadit a retiazku tiez len obcasne.
Ked mam na sebe aj nausnice aj retiazku tak si pripadam byt prezdobena😊.
Dotvára to outfit to je pravda majú pekne bijou aj v zare aj mangu dá sa vybrať lacno ale ja mam cely život extrémne alergie na všetky kovy aj so striebrom mam problém tak nosím len kvalitné zlate náušnice retiazku hrubsiu a výrazne hodinky a prstene, iné nič, lebo to na sebe neznesiem ani hodinu , ale pokiaľ nie si alergik dá sa to pekne zladiť lacno len musí sa ti to hodiť k oblečeniu
Ja nosim, ale teke co nedavam dole, to jest zlate retiazky na krku a oboch rukach, zlate prstene ale tie si sem tam skladam a nausnice mam bud zlate co nemenim alebo striedam z bizutkou
Nosím, ale niekedy mám dni, že mi stačí len obrúčka. Páčia sa mi decentné, ale niekedy i výrazné kúsky. Všetko záleží od konkrétnej nositeľky, oblečenia, príležitosti. Bižu sa mi páči, ale taká kvalitnejšia. Najčastejšie nosím perlové náušnice a prsteň.
Nikdy som nejako extra šperky nenosila , čo mám stale na sebe a nedávam to dole ,tak je pandora náramok s príveskami, snubný prsteň a obrúčka a iwatch so strieborným ramienkom .. náušnice tiež nenosím i keď by som chcela, zatiaľ som nenašla žiadne ,ktoré by mi nespôsobili opuch a zápal,, keď som bola mladšia mi náušnice nevadili ,teraz mám s nimi problém , preto žiadne nenosím .. keď ideme na nejakú udalosť dám si max náhrdelník a náušnice ,ale potom trpim na zapálene uši 🤦🏻♀️
Ja nosím pravidelne.
Nakupujem na eshopoch Answear, Zalando a potom z dovoleniek si nosím nejaké originálne kúsky. 💍
Ja nenosim, len zlate nausnice, ktore nedavam dole. V praci aj tak nemozem mat, tam len obrucku, aj zasnubny sme vyberali tak, aby bol kamen taky viac "zapusteny', aby mi netrhal rukavice... A co sa znaciek tyka, tak bud ta Sofia na striebro, alebo je velmi oblubena aj https://www.petratoth.sk/e-shop/nahrdelniky je to sice bizuteria, co sa materialov tyka, ale robi podla slovenskych ludovych vzorov, tak ak chces "ohurit" kolegyne, ze mas nieco originalne, co ma hlbsiu myslienku (a aby Ti dali pokoj), tak by som isla do toho 🙂
Jasne. Mam kvantum kvalitnej bižutérie aj zlata.
Petra Toth sperky, ceny su prijatelne, je to vyrazne, krasne, s napadom.
Mam tri pary zlatych nausnic, ktore si obcas dam, ked niekam idem. Zvykla som do roboty nosit aj prstene, obcas hodinky, co som dostala pred sto rokmi od manzela. Ale teraz nenosim ani obrucku ani snubak, vsetko mi vadi na rukach. Pacia sa mi reriazky, ale mam tucny kratky krk, nevyzera to dobre
Nosím teraz len jemné náušnice - strieborné,
náramok taký obľúbený jemný a hodinky .
Na jar, v lete občas retiazku, striebornú
Viac náramkov, aj bižutériu . 🙂
Ja mám rada hand made šperky, kožené a medené náramky..nosím prsteň jeden výrazný s jaspisom..náušnice nenosím už niekoľko rokov

Nosim nausnice z bieleho zlata, ktore som dostala na 18. Mam aj ine, obcas prestriedam, a retiazku s perlou, to do divadla a tak. Prstene, naramky mi vadia