icon

Oblečenie do práce v štátnej správe

21. mar 2025

Je vhodné do práce v štátnej správe chodiť v legínach a crosstopoch, vykrojenych kraťasoch, vzorovaných pančuchách, vkuse obtiahnutých tričkách?

Strana
z3
bonboniera
21. mar 2025

@nika11103 všetky sme zelene závisťou k nevkusným sedlaniam o ktorých si celý office určite mysli svoje. Mas pravdu ty attention seeker.

autor
22. mar 2025

@nika11103 nieje to o závisti. I ja si môžem obliecť čo chcem, výška 164, váha 57, postavu mám oproti spomínanej fajn, niesom pri sebe a mám i všetko čo treba mať. Ide tu o nejaké mantinely, a súdnosť čo sa kde sluší, hodí. Kde si aké oblečenie, môžem dovoliť.

libusak
22. mar 2025

Ja nechapem, preco ta trapi co nosi kolegyna. Ak si spravi svoju pracu, nech je aj v teplakoch

muchotrafka298
22. mar 2025

Ja som v jednej byvalej praci musela podpisat "smernicu" o tom, co mozem/nemozem nosit oblecene do prace. Resp. mohla som prist v comkolvek, ale na svojej pracovnej pozicii pocas daneho pracovneho dna som musela mat oblecene iba "povolene" oblecenie. Niektore kolegyne a kolegovia to riesili prezliekanim sa rano v praci. Jednalo sa o kancelarsku pracu, kde bol aj styk s klientom.

ysseba
22. mar 2025

A čo s tým budeš robiť? Pošleš jej link na túto tému?

dominikamacakova
22. mar 2025

Prosím ťa čo je to crosstop 😂

margotka17
22. mar 2025

Určite nie, neviem si predstaviť, aby moja sestra bola išla v legínach do práce, tam sa to vobec nehodi. Nehovorím, že je tam nejaké striktne predpísané oblečenie, ale určite chodí elegantné upravená a odetá 👍

trisha_r
24. mar 2025

Nie je to pekné, ani sexi. Do štátnej správy by som šla do elegancie. Ale dnešný ľudia, ženy ani muži, nemajú súdnosť. Keď im povieš, že vyzeráš zle, ty si tá zlá a vôbec, prečo to vlastne hovoríš, nemáš právo to riešiť atď atď. Proste prvoplánová reakcia keď nevedia čo povedať je nahnevane ťa odbiť.Ja mám tiež veci čo sú pohodlné, ale jednoducho by som v nich nevyšla na verejnosť, lebo proste čo ja viem? 😂 Súdnosť mi nedovolí. Ani na smiech nechcem byť. Iní súdnosť nemajú, a na smiech sú, len sa tvária ,že im to nevadí (ale vadi).

mateson2004
24. mar 2025

Robím v štátnej správe. Kolegyňa chodí v legínach takmer stále, je veľmi štíhla . Nosí iba tenisky a športové tričká. Absolútne to nikomu neprekáža. Prečo by malo?

nelka93
24. mar 2025

Tiež robím v štátnej, resp.verejnej sfére, ale keby pridem oblečená ako bolo vyššie na obrázku, tak sa musím prezliecť, lebo by to bolo vážne divne. Čiže hodne záleží na akej pozícii pracuješ. Ci si nejaká administratívna referentka alebo robíš vo výskume, kde je jedno co máš na sebe

Strana
z3