icon

Oblečenie na 1. sväté prijímanie pre matku

27. okt 2025

Hodia sa tieto šaty a topánky na 1. Sväté prijímanie ako matky chlapca 40+?
Vaše názory?

Oblečenie na 1. sväté prijímanie pre matkuOblečenie na 1. sväté prijímanie pre matkuOblečenie na 1. sväté prijímanie pre matkuOblečenie na 1. sväté prijímanie pre matkuOblečenie na 1. sväté prijímanie pre matku
Strana
z3
anonym_0f596c
27. okt 2025

@anonym_autor nie a nie
Skus nieco menej precackane a gycove

patka06
27. okt 2025

Tiež si myslím, že sú na PSP prečačkané.

haley7897
27. okt 2025

Za mna tiež "príliš " a prídu mi vhodné na letnú sezónu.

anonym_a24091
28. okt 2025

@anonym_autor ani jedno ani druhé, ani na prvé sväté prijímanie, ani nikde. Ani v lete, ani 40+ ani pre mladšiu. Lodičky minimálne s uzavretou špičkou, šaty decentnejšie, elegantnejšie

anonym_7331d7
28. okt 2025

Toto do kostola nepatrí. Na vrch šiat si daj bolerko. A topánky jednoduchšie, telovej farby, uzavretá päta a špica. Nezdobené.

lasona
28. okt 2025

Za mna sa nehodí. Príliš krátke, odhalujuce, latka priesvitná. Toto tak na leto prejsť sa mestom.

anonym_4aecc5
28. okt 2025

@anonym_autor nie preboha. Nieco decentne a elegantné treba.

eeffka
28. okt 2025

Uprimne taka kolotocarina 😁hladaj dalej

snowflakenel
28. okt 2025

Na letnu party niekde na na Hawai

anonym_c5ee28
28. okt 2025

@anonym_autor priesvitné šatočky do kostola nie. Bola som svedkom na birmovke, ako jedna žena v priesvitných bielych šatách zle zvolila podprsenku a keby nemala xxl prsia, by si to nikto možno nevšimol. Asi jej bola zima a tie xxl bradavky v tej priesvitnej látke, no ja som sa hanbila aj za ňu, zle, zle, zle.

gab1sol
28. okt 2025

@anonym_autor tam čipka, tam mašlička, tam kvietok… Vôbec mi to k sebe nepasuje. A nepríde mi to ani vhodné na prvé sväté prijímanie. Skôr niečo elegantnejšie, decentnejšie.

anonym_c73fab
28. okt 2025

Na psp,toto?na to,ze mas teda 40+ si hodne mimo toho co do kostola patrí.Na letnu party ano,do kostola obrovske nie.My mame tiez prijímanie v juni,ale ja beriem lodicky plne (moja smrt)a puzdrove saty.

maryetta
28. okt 2025

Veru. Skor nieco "jemnejsie".

anonym_d9c902
28. okt 2025

dufam, ze si si tie prisernosti este nekupila, ze su to len obrazky z netu... strasny nevkus, a na psp absolutne nevhodne

autor
28. okt 2025
@anonym_d9c902

dufam, ze si si tie prisernosti este nekupila, ze su to len obrazky z netu... strasny nevkus, a na psp absolutne nevhodne

@anonym_d9c902 zatiaľ som si to nekúpila, iba sa rozhodujem. Keďže to bude v máji, chcela som si k tomu dať takéto sako. Tam nebude moc vidieť vrch tých šiat, tu čipku.

anonym_467392
28. okt 2025

Skus nieco decentnejsie, jednofarehme hladke saty po kolena so zakrytymi ramenami a potom to dopln niecim vyraznejsim ako sakom s kvetinami. Sandalky nie … pokial si podla pocasia davas silonky, tak so sandalkami ides na vidlaka. Ak mas hole nohy … no jo … zatvorena spicka sa hodi viac. Ta kombinacia su tazke kolotoce z 90tych rokov. Ta kombinaci saka s kvietkami a cipka na satach sa strasne biju. Nieco musi byt hladke. Hlavne este skus tu farbu na sebe … ak si bledy typ tak zvol inu farbu.

maninka1974
28. okt 2025

Je ešte skoro bud rok bude prvé sv prijímanie....ja som si tiez kúpila šaty bola taká zima ze by skôr bolo na kabat to bolo v polovici mája

anonym_8110cc
28. okt 2025

Ja rozmýšľam o týchto.ale ešte ich nemám.

anonym_8110cc
28. okt 2025
anonym_c8e20d
28. okt 2025

Sako môže byť ...ale v kombinácii s jednoduchšími a decentnejšími šatami, nohavicami 🙂 Topánky určite nie, vhodnejšie sú lodičky alebo aspoň plná špička. Tieto si môžeš prezuť na oslavu/obed po kostole.

flatwhite
28. okt 2025

Inak ani taky outfit co si pridala to biele sako by nebol zly, proste nejaky nohavicovy kostym, aj to vie vyzerat dost stylovo a moderne. Tie saty urcite nie, to je navrat do roku 2000 rovnako ako spominane bolerko, preboha len to nie😀🤦🏽‍♀️. A topanky daj plne lodicky, vsak zmrznes

patka06
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d9c902 zatiaľ som si to nekúpila, iba sa rozhodujem. Keďže to bude v máji, chcela som si k tomu dať takéto sako. Tam nebude moc vidieť vrch tých šiat, tu čipku.

@anonym_autor Tým sakom to úplne dorazíš, kombinácia celé zle. K saku jednoduché hladké šaty po kolená, elegantné nohavice alebo pekný jednoduchý overal a lodičky.

petronelag
28. okt 2025
@patka06

@anonym_autor Tým sakom to úplne dorazíš, kombinácia celé zle. K saku jednoduché hladké šaty po kolená, elegantné nohavice alebo pekný jednoduchý overal a lodičky.

@patka06 Tak by to mohlo byť, do kostola sa nosí klasické oblečenie.

januska12323
28. okt 2025

To čo si pridala sa hodí jedine dievčaťu na rozlúčkovú, nie pre dámu do kostola.

anonym_e8aa80
28. okt 2025

@anonym_autor zeny,nemate sudnost?toto na 1.sv.prij?🤔ze sa vobec pytas..

anonym_e8aa80
28. okt 2025
@anonym_8110cc

@anonym_8110cc absolutne nevhodne tiez:(

anonym_a24091
28. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor s tým bielym sakom s kvetmi na tu farbu šiat to úplne zaklincuješ. Dobre to tu niekto vyššie nazval, že kolotočárčina. Prepáč, ale nedala by som si na seba ani jednu z tých veci. Máš času dosť, pohľadáj elegantne saty a lodicky

maryetta
Autor odpoveď zmazal
anonym_51ec1b
28. okt 2025

Nechápem, prečo matky riešia saty pre seba? Je to slávnosť dieťaťa. Matky sa mozu obliecť ako zvyčajne sviatočne na nedeľu do kostola.

anonym_c5ee28
28. okt 2025
@maryetta
Odpoveď bola zmazaná

@maryetta saty mas celkom ok, nechcem rypat, ani hejtovat, ja nie som dokonala, ale treba investovat do kvalitnej podprsenky, tie prsia tam mas hala-bala. Ak to nie je oficialna verzia siat, tak pardon.

Strana
z3