icon

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?

mata0410
Včera o 09:07

Obliekli by ste chlapcovi tieto farby?

Obliekli by ste chalanovi tieto farby?
Strana
z3
mimaapeto
Včera o 09:09

na doma v pohode... neviem koľko má rokov , dcérka keď bola malá nosila aj modré veci... potom ako rástla tak už nechcela také farby vôbec

julish
Včera o 09:10

@mata0410 a preco nie? Sa udiala nejaka zmena, podla ktorej si chlapci nezasluzia zelenu, fialovu a bielu? Co ste sa uz vsetci nacisto zblaznili?

anonym_99d5ac
Včera o 09:11

@mata0410 osobne nie, nepáči sa mi to

chrobak7
Včera o 09:11

@mata0410 Pokiaľ on nemá voči tomu osobne výhrady, tak prečo nie?

januska12323
Včera o 09:14

Ani dievčaťu, nepáči sa mi vzor.

anonym_606210
Včera o 09:16

Ak sa pýtaš na farby, tak bezproblemov, moji synovia nosia aj ružové veci - keď sa im nejaké páčia. Ak sa pýtaš na štýl, tak nie je to moja šálka kávy ale dalo by sa to pekne doladiť.

anonym_d9d723
Včera o 09:18

To kde si vyhrabala? Presne takúto mikinu som dostala od krstnej v 1995, keby som ju nosila asi by takto vybledla. Mala obchod s handrami alá poľské trhy

mata0410
autor
Včera o 09:20

to mi ju svokra dala, ze manzel nosil, ze je chlapcenska lebo je siva... mne pride fialova a ruzova ako dievcenska... syn sa vyjadril, ze len na sankovacku, do skoly medzi ludi nie. Ja ho nutit nebudem len svokra vie dost naliehat, ze su deti vo veku kedy este nemaju "pravo" rozhodovat co budu nosit..

mata0410
autor
Včera o 09:21
@anonym_d9d723

To kde si vyhrabala? Presne takúto mikinu som dostala od krstnej v 1995, keby som ju nosila asi by takto vybledla. Mala obchod s handrami alá poľské trhy

@anonym_d9d723 od svokry mam vraj bola sita na mieru.. veru pred 30timi rokmi sa to nosilo vela podobneho.

anonym_cbe0d5
Včera o 09:26

Na doma áno , aj ak mate rodinný dom tak okolo domu áno, ale do školy už nie

pribinak
Včera o 09:30

Nie, otrasná handra. A podľa mna dievčenská. Ružová svetlofialova

olimuc
Včera o 09:34

Na doma a do zahrady ano, ak by neprotestoval. Mne sa nepaci kombinacia farieb. Keby nechcel, zabalim korcule. Na to je to vhodny material.

julish
Včera o 09:35
@mata0410

@anonym_d9d723 od svokry mam vraj bola sita na mieru.. veru pred 30timi rokmi sa to nosilo vela podobneho.

@mata0410 aj teraz sa to nosi, kuk i na tinedzerov okolo seba

biba_18
Včera o 09:36

@mata0410 tak ako povedal - na sánkovačku. také veci sa dnes nenosia, aj keby bola čisto chlapčenská

januska12323
Včera o 09:38

Tak syn sa vyjadril keď sa svokre nepáči môže si to nosiť sama.

anjelicek26
Včera o 09:42

Mne sa nepaci, ale to je vec vkusu a nie kvoli farbe ak sa na toto pytas...

thereisabear
Včera o 09:44

Na doma áno, do školy nie.

anonym_4f417b
Včera o 09:49
@mata0410

to mi ju svokra dala, ze manzel nosil, ze je chlapcenska lebo je siva... mne pride fialova a ruzova ako dievcenska... syn sa vyjadril, ze len na sankovacku, do skoly medzi ludi nie. Ja ho nutit nebudem len svokra vie dost naliehat, ze su deti vo veku kedy este nemaju "pravo" rozhodovat co budu nosit..

@mata0410 Ja neviem, preco si niektore nechate skakat po hlave. Taku otras handru a este aj staru by som nasmu dietatu neobliekla nikde. Svokra sa moze rozhodnut akurat o tom ci mas tu handru za nu hodit do kosa, alebo ju hodi sama do kosa.

mimaapeto
Včera o 09:52
@mata0410

@mata0410 do školy určite nie... len na doma...

danica2711
Včera o 09:56

@mata0410 farby nevadia, ale inak je to otrasná, nemoderná, ošúchaná starina, deti sa mu budú smiať

grandzero9
Včera o 10:04

vobec by som s tym nemala problem. vsak su to normalne farby 😉

cyneric
Včera o 10:06

Môžeme prestať oblečenie rozdelovať na "dievčenské" a "chlapčenské" a rovnako aj farby? To sú naše "dospelácke" koncepty ktoré učíme deti skrz naše správanie a postoje a potom sa čudujeme že sa jeden druhému vysmievajú že jeden je "instagram aesthetic béžový" a druhý je "retro farebný".

Je to mikina, má byť teplá a izolovať - kedy inokedy môžu ľudia chodiť po vonku oblečení ako klauni vo všetkých farbách dúhy, než keď sú deti? Keď to dieťaťu nevadí, plní účel tak nech si v ňom kľudne váľa sudy po tráve.

sisska96
Včera o 10:07
@mata0410

@mata0410 Je to mikina z roku 1990? 😂

minenkaa
Včera o 10:16

Nie neobliekla a ani by som to nikomu neobliekla ,lebo to je pre mňa škaredé
Farebne je veľmi pekná ,podľa mňa chlapi malo nosia ružovú

anonym_8180d0
Včera o 10:34

Nechala by som na doma 😊 pekná pamiatka po otcovi si myslím..ja som dievča a ako decko som nosila 80% oblečenia po bratovi a neubudlo zo mňa

deti95060810
Včera o 10:35

nie. do školy isto nie.

anonym_a4a510
Včera o 10:36

@mata0410 áno obliekla

brrunetkaa
Včera o 10:36

Vy tu dúfam žiadna nenosíte čiernu modrú hnedú a podobne farby lebo to sú chlapčenské 😀 Keby sa mu páčila, tak nech bundu nosi…

anonym_4fe510
Včera o 10:41

Moj 8r syn odmieta aj svetlo fialove veci🤷
A tato mi pride uz aj dost staromodna

emmi101
Včera o 10:42

To je asi na kazdom, mne osobne by to nerobilo problem, mikina je pekna a co tam po tom, ze je tam fialova? Uz davno sa farby nedelia na chlapcenske/dievcenske si myslim. Ak si to chce obliect on, tak preco nie?

Strana
z3