icon

Obliekli by ste si priesvitné kvetinové šaty?

19. júl 2025

Dakujem za nazor. Prosim neodsudzovat a nerypat.

Mam kvetinove saty, priesvitne cierne. Presvitaju tak stredne. Su krasne, len ked si dam pod ne spodne pradlo, tak je to moc. Obliekli by ste si napr do mesta (do obchodu) priesvitne saty a pod ne cierne bodycko? Dakujem za nazor.

Strana
z2
anonym_38d3d7
19. júl 2025

@anonym_autor foto?

anonym_0e5514
19. júl 2025

@anonym_autor daj foto 🙂

stellarstar
19. júl 2025

Asi nie

mima73
19. júl 2025

@anonym_autor skús pridať foto,lebo takto z popisu to je ťažko určiť 😊

viestta
19. júl 2025

kup si telove kombine, najlepsie hodvabne alebo viskozu, ta tiez saje pot

moonlight1210
19. júl 2025

Daj si pod ne spodne pradlo telovej farby. Aby nerusilo vzor.
Ci to prave myslis, ze je moc?

katarinaba
19. júl 2025

Ja osobne nemam problem s priesvitnym vrchom a pod tym podprda, tielko, croptop. Ale spodok je pre mna tabu, to by som si neobliekla.
Mozno by som to dala, ak by som mala spodnicku, co by vyzetala ako saty. Bodicko za mna nie.
Ale daj foto, mozno to ukaze inak ako si predstavujem.

autor
19. júl 2025

Idem ich odfotit 🙂

autor
19. júl 2025
autor
19. júl 2025
@moonlight1210

Daj si pod ne spodne pradlo telovej farby. Aby nerusilo vzor.
Ci to prave myslis, ze je moc?

@moonlight1210 podla mna telove, by uz bolo moc, ci? 🙂

autor
19. júl 2025

Este podotykam, ze tak by som chodila s muzom, nie sama 😅

mima73
19. júl 2025

Tak pod tieto šaty by som zvolila čiernu spodničku 😊

petamich
19. júl 2025

Mam podobne transparentne saty, nosim pod ne kombine (spodnicku) z Lindexu

autor
19. júl 2025
@mima73

Tak pod tieto šaty by som zvolila čiernu spodničku 😊

@mima73 len oni su cele priesvitne 🙂

viestta
19. júl 2025
@anonym_autor

Este podotykam, ze tak by som chodila s muzom, nie sama 😅

@anonym_autor telove by bolo lepsie ako cierne. Telove je lepsie aj pod biele aj pod cierne aj pod farebne

autor
19. júl 2025
@petamich

Mam podobne transparentne saty, nosim pod ne kombine (spodnicku) z Lindexu

Dakujem, skusim objednat spodnicku. Ale chcela by som to vyskusat aj s body. Len ci to nebude s telovym body moc vulgarne, kedze som mama a mam 2 deti 😀

moonlight1210
19. júl 2025

Telove spodne pradlo ma vyhodu, ze nerusi vzor, neupozornuje, kde je podprsenka, kde ramienka a kde gatky (co ine farby by upozornili a prave oni by paradoxne zdoraznili okoloiducim, ze saty su inak komplet priehladne).

Napriek tomu, ze s telovym pradlom sa zda, ze pod tym nic nemas, aj tak nie je nic vidiet (dvorce bradaviek, tmavsie tiene v mieste intimnych partii), takze kazdy ma prave dojem, ze ich mas urcite podsite telovou farbou.
A nikto neriesi.

autor
19. júl 2025
@moonlight1210

Telove spodne pradlo ma vyhodu, ze nerusi vzor, neupozornuje, kde je podprsenka, kde ramienka a kde gatky (co ine farby by upozornili a prave oni by paradoxne zdoraznili okoloiducim, ze saty su inak komplet priehladne).

Napriek tomu, ze s telovym pradlom sa zda, ze pod tym nic nemas, aj tak nie je nic vidiet (dvorce bradaviek, tmavsie tiene v mieste intimnych partii), takze kazdy ma prave dojem, ze ich mas urcite podsite telovou farbou.
A nikto neriesi.

@moonlight1210 dakujem 🤗🙏

lucia13022023
19. júl 2025

Priesvitné áno ale tieto konkrétne nie.
Inak dá sa kúpiť klasický čierny overal napr a to dat pod šaty. Alebo potom spodné prádlo béžovej farby.

mima73
19. júl 2025
@anonym_autor

@mima73 len oni su cele priesvitne 🙂

@anonym_autor viem,ale dala by som si taku spodničku,čo vyzerá ako nočná košeľa,vieš na tenke ramienka,celá čierna,bude to vyzerať ako keby si to mala všité v šatách 🙂 podľa mňa to bude vyzerať dobre

anonym_c1030b
19. júl 2025

@anonym_autor cierne body pod satami ano, preco nie. hlavne v lete, ked treba nieco lahke. Muzi mozu chodit po ulici aj uplne bez tricka, nie????

pralinka25
19. júl 2025
@anonym_autor

Dakujem, skusim objednat spodnicku. Ale chcela by som to vyskusat aj s body. Len ci to nebude s telovym body moc vulgarne, kedze som mama a mam 2 deti 😀

@anonym_autor no v body ti bude zbytocne teplo. spodnicka je vzdusnejsia

miadi
19. júl 2025

Spodne pradlo telovej farby pod toto ideal. Cierne praveze bude viac viditelne.

ivka21
19. júl 2025

@anonym_autor myslim že to už je trošku moc priesvitné.vsak pozri čo máš v skrini dakedy stačí obyc tielko čierne a sukňa /kraťasy a na to tieto saty

petracandle
19. júl 2025

@anonym_autor ja kľudne

drobcek100
20. júl 2025

@anonym_autor Keby som bola štíhla a mladá do 50, určite.

drobcek100
20. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor A čo že ste mama 2 detičiek,to neznamená že nemôžete si to obliecť.Kedy keď nie teraz 🙂

lenkakravcova
20. júl 2025
@anonym_autor

@moonlight1210 dakujem 🤗🙏

@anonym_autor body bude vyzerať divne, keď bude presvitat. Isto radšej takú šatovú spodničku.

anonym_0abb7e
20. júl 2025

@anonym_autor mám také bavlnené "šaty", úplne tenke ramienka, odtiahnuté, dĺžka pod zadok a pod priesvitné šaty zvyknem nosiť toto.

mk1111111111
20. júl 2025

Bud telove body, cierne nie. Satova spodnicka moze byt aj telova aj cierna

Strana
z2