icon

Odporúčania na kvalitné silonky, ktoré sa nezarezávajú

8. okt 2025

Odporucte znacku. Mne sa vzdy silonky zarezavaju do pasa(ta "guma"). Dakujem 😊

klarissa25
8. okt 2025

Nenosim silonky, naco?

miselka257
8. okt 2025
@klarissa25

Nenosim silonky, naco?

@klarissa25 lebo v zime je v sukni chladno keď ich nemáme? 😀

zabka79
8. okt 2025

@anonym_autor vzdy kupujem o cislo aj dve vacsie. Neznasam to rezanie v pase. Kupujem napriklad v primarku tie ma nerezu alebo tenezis, hm

miselka257
8. okt 2025

@anonym_autor Philippe Matignon Nudite D'Or kupujem, tie sa mi nezvyknú ani zošmyknúť (robili mi to iné, lebo mám väčší zadok) a hlavne netlačia. 😁

klarissa25
8. okt 2025
@miselka257

@klarissa25 lebo v zime je v sukni chladno keď ich nemáme? 😀

@miselka257 podla mna v zime v sukni je chladno aj so silonkami 🤣

miselka257
8. okt 2025
@klarissa25

@klarissa25 záleží aj koľko denové sú 😁 a niekto nosí silonky aj pod nohavice napr. 💁‍♀️

ibrunova
8. okt 2025

Ja kupujem tie najobyčajnejšie v Jednote.

simsalabim
8. okt 2025

Belinda. A v zime vacsinou z Lindexu s vyssim denom, aj vlnene. Nosim vacsinou sukne a saty.

pralinka86
8. okt 2025

Pančuchy od vtacatko

anonym_08733a
8. okt 2025

@anonym_autor tieto sú super, nakupujem opakovane
https://www.bepon.sk/jednofarebne/1287-83878-pa...

nelca84
8. okt 2025
@klarissa25

Nenosim silonky, naco?

@klarissa25 a nenapadlo ti, ze niekto silonky nosi aj zime? Ja nosim napr. 4 dni z 5 do prace saty aj v zime. Ked si dam nejake 120 denove silonky, tak mi je teplejsie nez rifliach...

lindusss2016
8. okt 2025
@klarissa25

@klarissa25 silonky na zimu su aj 50 denove a za mna je v nich teplrjsie ako v rifliach. Sme zeny, zeny nosia sukne/saty, tak asi na to potrebuje silonky.

anonym_6892b3
8. okt 2025

Kupujem uplne obycajne take tie klasicke evona ci ako sa to volaju 😂 co mavaju v galanterkach aj na trhu v stankoch a kupujem o cislo vacsie kvoli pohodliu a aby sadli vyssie na pas. A super bonus je cena. Roztrhaju sa rovnako ako drahe.

lindusss2016
9. okt 2025
@anonym_6892b3

Kupujem uplne obycajne take tie klasicke evona ci ako sa to volaju 😂 co mavaju v galanterkach aj na trhu v stankoch a kupujem o cislo vacsie kvoli pohodliu a aby sadli vyssie na pas. A super bonus je cena. Roztrhaju sa rovnako ako drahe.

@anonym_6892b3 s tymto sa celkom suhlasit neda. Drahe silonky su rozhodne odolnejsie a netrhsju sa ako tie lacne, navyse super bonus je, ze vyzeraju omnoho lepsie 🤷

anonym_45a9db
9. okt 2025
@zabka79

@anonym_autor vzdy kupujem o cislo aj dve vacsie. Neznasam to rezanie v pase. Kupujem napriklad v primarku tie ma nerezu alebo tenezis, hm

@zabka79 vacsie? No mne by bolo vacsie dlheee 🫣

modrahruska
9. okt 2025
@lindusss2016

@anonym_6892b3 s tymto sa celkom suhlasit neda. Drahe silonky su rozhodne odolnejsie a netrhsju sa ako tie lacne, navyse super bonus je, ze vyzeraju omnoho lepsie 🤷

@lindusss2016 ok, mozes tomu verit, ja mam inu skusenost 🙂

galganka
9. okt 2025

Kupujem aj o 3 - 4 čísla väčšie. V Dm-ke 44ky, v Tezenise M, alebo L...

liliputka2131
9. okt 2025

Si kup samodržky a mas po probleme nohy zakryte a pas ziaden a ked chces na zimu tak bezšvove zateplene ,vonku silonka vnutro flis oni maju vysoky pas takze ziadna guma sa ti nikde nezaryje

lindusss2016
9. okt 2025
@modrahruska

@lindusss2016 ok, mozes tomu verit, ja mam inu skusenost 🙂

@modrahruska tak ja to mam tiez len z vlastnej skusenosti. Mam doma arzenal siloniek vsetkych farieb, vzorov, druhov... A mam aj lacne, kupim si, co sa mi paci a vidim, ze tie lacne su inak tkane.

miselka257
9. okt 2025
@lindusss2016

@modrahruska tak ja to mam tiez len z vlastnej skusenosti. Mam doma arzenal siloniek vsetkych farieb, vzorov, druhov... A mam aj lacne, kupim si, co sa mi paci a vidim, ze tie lacne su inak tkane.

@lindusss2016 lacnejšie sú úplne iné ako tie drahšie aj podľa mňa 😁 drahšie mám ešte z minulého roka a nič im nie je, kdež to lacné mám ako jednorazovky, bohužiaľ 💁‍♀️ no možno záleží od značiek 😀 sú aj drahé, ktoré nevydržia nič