icon

Oplatí sa investovať do šľapiek Birkenstock Arizona EVA?

fixka3
15. aug 2025

Ahojte, rozmýšľam kúpiť si tieto šľapky Birkenstock, mám taký strih z Gate, super sa ku všetkému hodia, len sa mi po chvíli nosenia "polámali" ako keby, preto rozmýšľam zainvestovať, len sa chcem opýtať, tie ktoré tento model máte, či naozaj tak vydržia alebo to žiadna dobrá investícia nie je :D nosím ich každý deň. Ďakujeeem

https://sportofino.com/sk/damske-biele-slapky-b...

Strana
z2
minenkaa
15. aug 2025

@fixka3
Obyčajne gumené šľapky ,pohodlne, ale gumené

simsalabim
15. aug 2025

@fixka3 mala som v minulosti, vydrzia, vnutro naozaj ortopedicky tvarovane.

liz_lemon
15. aug 2025

mozno su kvalitne, ale su skarede, ani keby mi platili by som si ich neobula

anonym_34fffc
15. aug 2025

@fixka3 jasne ze sa oplatí. Všetko čo som kupila od iných znaciek boli vyhodené peniaze

fixka3
autor
15. aug 2025
@liz_lemon

@liz_lemon super ale váš názor na ich výzor nikoho nezaujíma

nadaphotography
15. aug 2025

@fixka3 ja ich ma a su podla mna super

fixka3
autor
15. aug 2025
@minenkaa

@fixka3
Obyčajne gumené šľapky ,pohodlne, ale gumené

@minenkaa adidas penové šľapky mám napríklad od roku 2018 a stále sa mi nepolámali v najviac ohýbaných miestach, preto by som rada vedela či tieto po roku vyhodím, alebo niečo vydržia 🙂

miusa00
15. aug 2025

Vydržia, korkove som mala niekolko rokov a teraz tieto gumenne, ale s 1 prackou uz rok

minenkaa
15. aug 2025
@fixka3

@minenkaa adidas penové šľapky mám napríklad od roku 2018 a stále sa mi nepolámali v najviac ohýbaných miestach, preto by som rada vedela či tieto po roku vyhodím, alebo niečo vydržia 🙂

@fixka3 vydržia určite

minenkaa
15. aug 2025
@liz_lemon

@liz_lemon kľudne si ich nemusis kupovať

gab1sol
15. aug 2025

@fixka3 nemám práve tento model, ale mám klasika Birkenstock tie “korkové”, túto jar som si kúpila aj Madrit Eva a mám pocit, že chodím len v nich. Pôvodne som ich chcela ako dovolenkovú obuv k vode, ale nosím ich hádam každý deň (najmä na prechádzky so psom). A stále sú ako nové. Odporúčam.

veltraud
15. aug 2025

Birkenstock su ozaj fajn. Tieto gumene tak k vode. Na denne nosenie klasicke korkove. Mat celu den nohy v gume je take au

fixka3
autor
15. aug 2025
@veltraud

Birkenstock su ozaj fajn. Tieto gumene tak k vode. Na denne nosenie klasicke korkove. Mat celu den nohy v gume je take au

@veltraud myslíte že je tá guma nepohodlná alebo len vám je to nepríjemné? lebo mne osobne v iných gumených šľapkách nevadí byť celý deň

minenkaa
15. aug 2025
@fixka3

@veltraud myslíte že je tá guma nepohodlná alebo len vám je to nepríjemné? lebo mne osobne v iných gumených šľapkách nevadí byť celý deň

@fixka3 kľudne môžeš cely deň nosiť

veltraud
15. aug 2025
@fixka3

@fixka3 ok, upravujem, mne je guma nepohodlna 🙂 uz len kvoli moznemu poteniu. Mam gumene a tie mam k vode, do sprchy vo fitku. Na bezny den mam klasicke kozene. Ale chapem, ze niekomu mozu byt ok.
Birkeny su drahe, kazdy rok si zanadavam, ze uz nevedia, co pytat. Ale pravda je, ze vydrzia.

gab1sol
15. aug 2025
@fixka3

@fixka3 ja som si práve preto kúpila prvé tie korkové, ale ako som písala, tento rok som kúpila aj tie gumené. Teda, nie je to úplne ako guma (keď porovnám s inými gumenými), toto je skôr podľa mňa taká pena a vôbec sa mi v nich nepotí noha (toho som sa bála aj ja). Aj teraz v nich sedím v práci.

zuzacka16
15. aug 2025

nemám tieto, ale tento rok som si kúpila troje birkeny - jedny korkové šľapky, jedny korkové žabky a jedny na doma ako "papuče" tiež korkové a teda môžem povedať, že ani neviem, že ich mám na nohe..áno sú síce drahšie, ale keď idem von, tak len birkeny beriem 😂 podľa mňa aj tieto budú fajn

tramtada31
15. aug 2025

Tak vzhľadovo to nie je moja šálka kávy, ale kolega na ne nedá dopustiť, že mu odstránili bolesti kĺbov a panvy, lebo mu správne drzia tvar paty, takze to je aj investícia do zdravia

muchotrafka298
15. aug 2025

Oplatia ako oplatia, toto su obycajne gumene slapky. Nicim vynimocne a mne osobne sa v takychto slapkach smykaju nohy. Ked mas zbytocnych 50 EUR, tak si ich kludne kup. Pri tychto gumenych je to jedno, znacka, neznacka, ano maju tvarovanu klenbu, ale to je vsetko.

alica110
15. aug 2025

Ja mam tie korkové Madrid a nedám na ne dopustiť, veľmi príjemne sa v nich chodí.

fixka3
autor
15. aug 2025
@muchotrafka298

Oplatia ako oplatia, toto su obycajne gumene slapky. Nicim vynimocne a mne osobne sa v takychto slapkach smykaju nohy. Ked mas zbytocnych 50 EUR, tak si ich kludne kup. Pri tychto gumenych je to jedno, znacka, neznacka, ano maju tvarovanu klenbu, ale to je vsetko.

@muchotrafka298 máš tieto šľapky prosím ťa?

yoginka231
15. aug 2025

Od birkenu sa mi tieto nepačia. Kupovat si topanky nieje investicia, kedže to len vychodiš. Za mna je to uplne jedno nie su pekne.

fixka3
autor
15. aug 2025
@yoginka231

Od birkenu sa mi tieto nepačia. Kupovat si topanky nieje investicia, kedže to len vychodiš. Za mna je to uplne jedno nie su pekne.

@yoginka231 Viem, že kupovať si topánky nie je investícia, zbytočné chytanie za slovíčka, kto to chcel pochopiť, tak to pochopil. Aj vám ďakujem za váš úplne nepodstatný názor o výzore šľapiek a prajem pekný deň 🙂

yoginka231
15. aug 2025
@fixka3

@yoginka231 Viem, že kupovať si topánky nie je investícia, zbytočné chytanie za slovíčka, kto to chcel pochopiť, tak to pochopil. Aj vám ďakujem za váš úplne nepodstatný názor o výzore šľapiek a prajem pekný deň 🙂

@fixka3 ved ste chceli nazor tak vám hovorím že ja by som si takéto šlapky do potoka nekúpila. Ešte by som bola na smiech ľudom a deti čo by išli by po mne hádzali kamienky haha.

minenkaa
15. aug 2025
@yoginka231

@fixka3 ved ste chceli nazor tak vám hovorím že ja by som si takéto šlapky do potoka nekúpila. Ešte by som bola na smiech ľudom a deti čo by išli by po mne hádzali kamienky haha.

cherrysr
15. aug 2025

@fixka3 mám madrid eva tretiu sezónu a nedám na ne dopustiť,je to kvalitná obuv a určite odporúčam.
Mala som aj korkové a prestali ma bolieť nohy,keďže mám prepadnutú priečnu klenbu.

fixka3
autor
15. aug 2025
@yoginka231

@yoginka231 Chcela som názor na kvalitu, nie na výzor. Vás musí byť radosť mať v živote s takýmito názormi 🙂

ndrag
15. aug 2025

Mam viac druhov kozenych a jedny aj gumene ako papuce na doma, su ok, pohodlne, nikdy sa mi nepokazili. Mne sa pacia, ale rozculuje ma, ze to vnutro na kozenych sa tazsie cisti a treba ich cistit ak sa casto nosia, lebo sa zmenia na zapotene smradlaky:D.

bonboniera
15. aug 2025
@yoginka231

@yoginka231 tebe už asi niekto hodil kamienok … do hlavy

alenka58
15. aug 2025
@fixka3

@yoginka231 Chcela som názor na kvalitu, nie na výzor. Vás musí byť radosť mať v živote s takýmito názormi 🙂

@fixka3 mám niekoľko modelov, rovno tento nie, sú výborné anatomicky a teda ozaj vydržia, som si kúpila korkové za 40 eur no nevydržali a navyše anatomicky o ničom

Strana
z2