Outfit na prvý deň v práci
Baby, čo myslíte, je toto vhodny outfit na prvý deň v práci ako sekretárka? Ak nie, čo by ste zmenili? Tie sandále mi splývajú s pančuchami. Čo dĺžka sukne? V pohode alebo zvoliť dlhšiu?

@alica110 ďakujem ti 🙂 v podstate z celej diskusie pozitívne reakcie boli asi tak 3 :D ostatne ženy mi to pekne dali pocítiť až na 3 stranách, čiže predpokladám že ide o dokonale ženy z pinterestu a instagramovych obrázkov :D až sa čudujem koľko takých krásnych asistentiek na MK máme
Neboj sa, nejde o žiadne dokonalé ženy. Ide o prízemné, zakomplexované a nešťastné ženy. Veď logicky, kto im dal titul určovať, čo je pekné oblečenie a čo nie? 🙃
Ja si myslím, že ani z kolegýň a kolegov by ti nič zlé do očí nepovedali. V prvom rade ide o to, ako vieš pracovať, nie sa obliekať. Co by už povedali tebe za chrbtom, by si sa nedozvedela, tak to vieš od nás.
Mne napríklad nevadila ani blúzka, ani sukňa,...ale kombinácia čierne pančuchy a čierne sandále...bez pančúch ok, veď môže to vyzerať dobre, ale zase k tej koženej sukni čo ja viem. Kožená sukňa ide skôr do jesennej módy a sandále letnej.
Ale tvoja práca, tvoja postava, tvoja osobnosť.
Ale áno, bolo by to "fópa" keby si si predsa tie pančuchy do sandalov dala.
Pre autorku - akože pýtala si sa na názor a ty ho vlastne nechceš počuť . Chcela si evidetne počuť iba chválospev na svoj vyber . To , ze pančuchy do otvorených topanok nepatria beriem ako samozrejmosť a vôbec by ma nenapadlo , že mladá kocka ako ty , si vôbec niečo take na seba dá . Ale OK , je to naozaj tvoja vec , len nechápem na čo sa potom pýtaš .
Prajem ti veľa pracovných úspechov 🍀
Pokial nechces pocut iny nazor, nepytaj sa na diskusnom fore. Vlastne Ta ani iny nazor nezaujima. Kludne si daj ako asistentka priesvitnu bluzku, lacnu obtiahnutu kozenkovu minisuknu, ked si myslis, ze je to vhodne oblecenie do prace. Potom sem ale o par mesiacov nepis, ze Ta obtazuju kolegovia alebo klienti a dostavas rozne navrhy.
@autorka to, ze v praci vyzeráš ako lacná 👡 ti z tých chlapov nikto do očí nepovie, to sa nemusíš báť. To si povedia oni medzi sebou. Ale zase sú aj také ženy ako ty, ktoré sa držia hesla, ze aj negatívna reklama je reklama. Normálna žena vie, že sa da stále obliecť šik a sexy a nemusia ti potom trčať ani prsia ani riť. Taka ako ty sa navlecie do úzkej koženky a mysli si, aka je sexy a neodolateľná 👌🤣
A btw, tie tvoje (trapne) sandalky k tomu, to je také faux pas ze az 🙈 ale jasne, bola si sexy kosť! 👌🤣 v každej normalnej praci by ta otočili, bohvie kde vlastne aj robíš.
@lienka.7 viesco v bordeli, stetku aj asistentku v jednom 🙂 za kráľovsky plat 🙂 pekný večer aj tebe
Mne sa paci ten outfit s bielou koselou s gulickami. A baby ti dobre radia, kup si jedny velmi neutralne lodicky v bezovej a ciernej farbe, ked nebude teplo aspon nemusis menit outfit lebo si nemas co obut.
@lenkakravcova Milá Lenka, my predsa všetci chápeme, že ty sa tak obliekať nesmieš, lebo muž by ťa ukameňoval...tak nechaj autorku, nech si oblečie, čo chce😝
@jajka257 mne uplne stačí toto, čo napisala....nepotrebujem lodičky, moje sandálky sú úplne dostačujúce, a nakoľko je krásne počasie a mám aj opálené telo už som oprašila aj sukňu, aj šaty a predstavte si, baby, moje hole nohy v sandáloch, taký nehorázny fópa ako ste tu nazvali, nikoho nepohoršili 🤗
Opalene telo, hole nohy... a prázdna hlava k tomu 🤣🤣🤣🤣 tu niet viac co dodať.
@mandarinka555 milá Mandarínka, trepeš nezmysly 🙂 Obliekať sa môžem ako chcem, ale ako sa hovorí - nie všetko človeku osoži. A rozumný človek vie, čo mu prinesie nejaký ten prospech a čo nie. Hlavne teda ten dlhodobý.
@lenkakravcova To iste... s moslimským manželom...to ty trepeš nezmysly a obliecť si môžeš akurát tak burku.
@mandarinka555 môj manžel nie je muslim. 🙂
Evidentne si dosť slepá, keď nevidíš čo nosím oblečené. Otvor oči a pozri si fotky čo mám na profile.
@lenkakravcova Odkedy už nie je muslim?
@mamamasama však on nie je oficiálne nikde. Oficiálne sa nehlási nikam. Ja nechápem, z čoho si to ľudia myslia (len z toho, že ja som muslimka? Či dal niekde písomne o tom svoje stanovisko? - ja o tom neviem, a väčšina z tu diskutujúcich vychádza z vlastných domienok). To, že niekto dodržuje nejaké (ani nie všetky - napr sunnitské nosenie kratších nohavíc a podobné veci idú mimo) pravidlá oficiálne v daneho náboženstva alebo náboženskej obce neznamená, že tam ten človek aj je. Môže sympatizovat ale kým oficiálne sa nepridá, tak sa nedá tvrdiť že je oficiálnym clenom. A z pohľadu Božieho - to vie len Boh kde koho zaraďuje. Podľa toho druhého zaradzovania každý kto je monoteista je muslim (podriadený jedinému Bohu) - aj monoteisticky žid alebo kresťan alebo agnostik. Čiže záleží na definícii ktorej sa držiš. Podľa tej druhej tam ale polka ľudí žiadne abaje nenosí.. takže to je taká polemika téma že až. A vždy môže za seba v tomto ohľade hovoriť len daný človek. Ja nemôžem povedať ako to má presne môj manžel, lebo ja mu do hlavy nevidím. Tak ako on nemôže povedať ako to mám ja. Ja môžem hovoriť sama za seba, že som sa rozhodla určitým spôsobom - aj z toho oficiálneho aj neoficiálneho hľadiska.
Chápeš ako to myslím?
@alica110
@kavasmliekom asi jej tie sandálky s pančuchami závidíme 🤣. Komu niet rady, tomu niet pomoci.

Asi ma tu ukamenujete, za mna je to nevhodne najma z titulu “nemodernosti”. Nosim aj zvieracie vzory aj kozene/kozenkove veci aj sandaloidne topanky v lete, ale toto kombo e e. Mozno tak pre usadlejsiu starsiu damu.