Páči sa vám tento zásnubný prsteň?
Ahojte, páči sa vám tento zásnubný prsteň?

@anonym_autor Detsky prstienok, prepac.
@anonym_autor nie
Mne sa paci 🙂
@anonym_autor veľmi gýčové
Mne sa tiež nepaci. Rovnako si over, či žena preferuje zlte alebo biele zlato. To zlte sa veľmi na snubne prstene nedava
Ak si muz - vsimaj si, aky typ prstenov nosi, ak to ma byt prekvapenie. Alebo navrhni, ze vyberiete spolu, ak netreba prekvapenie.
Pripadne len sonduj, ked nenapadne zavedies rozhovor na tu temu (trebars si vymysli kolegu, co akurat zhana prsten priatelke a nevie sa rozhodnut).
Ak si zena - vyber si taky, aky sa paci tebe. Nazor okolia je nepodstatny. Ten prsten ma zvlastny vyznam iba pre teba. Tak nech je taky, aky ho ty chces.
Osobne mam uplne iny vkus, takze mna sa darmo budes pytat, ci je pekny.
@anonym_autor Mne aj ano.
@anonym_autor Mne áno, ale musí byť z bieleho zlata. A hodí sa na útle prsty.
@anonym_autor nie
Nie
Podla mna prekombinovany, v jednoduchosti je krasa
Nie
@anonym_autor nie
Mne sa tiež nepaci. Rovnako si over, či žena preferuje zlte alebo biele zlato. To zlte sa veľmi na snubne prstene nedava
Mne nie, tiež mi pride taky detsky 🤷♀️
@tramtada31 toto ma zaujalo, že žlté sa na snubne prstene nedáva? To máš odkiaľ? Nerypem, len ma to zaujalo, lebo ja teda nosím len žlté zlato a teda v zlatníctvach majú toho v žltom na výber dostatočne...
@anonym_autor Nie vôbec
Mne osobne nie 🙂
Podľa mňa je dosť hrozný a napríklad ja si dosť krémujem ruky a neviem si predstaviť ako by som furt vypichovala ten krém zo stredu :D
Mne sa nepáči. Pôsobí lacno a detsky
@anonym_autor za mňa nie, mám z neho pocit, že “hoď mincu, otoč, vypadne gulička a tam nájdeš prekvapenie”
@anonym_autor ako zasnubny asi nie. Ake inak je v pohode. A nie, nemusi byt z bieleho zlata... A páčia sa mi tu komentáre ze detský 🙈 to len kvôli tomu srdiečku?
Mne sa nepáči
Nie. Veľmi gýčové
Nie ale nie som tvoja frajerka.
Mne sa paci 🙂
Nie nie nie a este raz nie
Sama by som si ho nevybrala. Ale ak bysom mala dostat tak... az taka katastrofa to zas nie je.
nie gýč, nemoderný
je taky "historicky" (a to mam 48r)...akoze podla toho ci nosis prstene alebo nie...za mna by mohol byt lebo neviem kde mam svoj zasnubny/obrucku (zhruba tusim), nenosim odkedy som bola tehotna (vydata som 20r, dieta bude mat 17r)
Nie....mne sa páči čo najjednoduchšia klasika - moderné to bude stále.

@anonym_autor och, mne nie, to zakrutene srdiecko mi vadi.