icon

Páčia sa vám oversize rifle?

13. okt 2024

Mne velmi, nakolko po porode mam dost kil navyse. Ale manzel ma odhovara ze sa mu to nepaci, je to malo zenske a ze ako vo vreci keby som chodila. Vam sa to paci tento styl?

Strana
z2
doriiis
13. okt 2024

@nevenka ...ja nosím oversize pulóvre preto,lebo sa v tom cítim pohodlne a páči sa mi to samej na sebe.Ja nič zakrývať nechcem.Ja nosím svoje kg navyše s úplnou pohodou.Neobliekam sa pre iných.Obliekam sa pre seba.

zobaka
13. okt 2024

max.na stihlych zenach a ano muzom sa take volne veci nepacia

buberova
13. okt 2024

Nenosím, tiež mám pocit že oversized veci mi pridávajú kilá

danyelia
13. okt 2024

Nepáči sa mi táto strašná široká vrecová móda, 13- ročná dcéra také rifle nosí, dole vyšúchané, čo sa to vláči po zemi, obrovské, už len čakám, kedy z nej raz po ceste spadnú 🙄

nevenka
13. okt 2024

@doriiis ale ved v poriadku. Ja som to skor na autorku myslela, ze tie rifle asi nebudu to prave, ak ma kila navyse. Ale samozrejme, zavisi od celkoveho rozlozenia, ako je telo stavane. Ja som proste jedna mala gula, aj si dam daco volnejsie, lebo som nizka, mam len 152 cm a nadvahu, velke prsia. Ja by som v tom zle vyzerala a tym padom sa dobre necitila. Ale ak sa Ty dobre citis, tak je to ok. Ak si vyssia a mas normalne prsia a par kil navyse, oversize pulover moze vyzerat dobre.

drobcek100
14. okt 2024

Páčia na pubertiacke s croptopom.

mk1111111111
14. okt 2024

Ja nosim velkost S, ale teda take rifle urcite nie, vyzera to dobre na mladych XXXS dievcatach. Este lezerne padajuce siroke nohavice, z jemnej latky, to ano, ale rifle nie, v tom su baby od velkosti vacsej ako XS sirsie nez dlhsie

lasona
14. okt 2024

Nenosím, mne sa to oversize nepáči. Pridáva to kilá a ničí ženskú postavu

michaela329
14. okt 2024

Nosila som ich v 98. - tam aj patria 😃 Nepáči sa mi to ani na iných, nenosím to ... Jednoducho som už stará na otrocké opakovanie trendov. A vlastne - na silných postavách to vyzerá hrozne. Kilá navyše.

kathhii
14. okt 2024

Rataj s tým že ti to pridá kilá a nepôsobí to žensky.

minenkak
14. okt 2024

Baby, tie čo napríklad máte kila navyše, pri výške od 175 , takže veľkosti L,aké nohavice nosíte

michaela329
14. okt 2024

@minenkak toto ale záleží od postavy. Moja svokra, 185cm L-XL a vyzerá najlepšie v rovných strihoch. Kolegyňa v Slim fit - také menšie L. Jedna jablko, druhá hruška.

autor
15. okt 2024

No baby bola som v HM ku a tam je problem najst slim nohavice, teraz je asi naozaj v mode rovne, volne...ale aj pekne elegantne s pukami. Tie sa mi naozaj pacia a k tomu tenisky

ejmi25
16. okt 2024

v reserved som videla slim.ja mam 160 cm a 55 kg a nosim dolu do mierneho zvonu akoby po clenky..A tenisky.A nohavice siroke..Ale ano niektore pridavaju kila..A vacsinou su vsade strasne dlhe rifle...

ejmi25
16. okt 2024

ale slim uz malo kto nosi,ja si dam aj siroke aj uzke aku mam naladu..A to ma. 45 r...Nieje pravda ,ze siroke su pre mlade..Teraz maju niektore vrlmi pek e ako tesilove ,a siroke..K tomu pekne jedno farebny natelnik ,ci sako tenisky a je to sik.

simca06022011
16. okt 2024

Nie a podla mňa oversize móda ešte viac pridáva kila.

ajko2011
16. okt 2024

Nie

Strana
z2