Pánske tričká z lacných reťazcov
Ahojte. Ktoré vydrží aspoň 10 praní? Mám k dispozícii Gate (tam mám opakovane zlú skúsenosť, malé dierky po 2-3 praniach), a ostatné som neskúšala, treba mi zajtra - ešte je tu KiK, Pepco, Tedi, Kaufland a už len číňaky (čo je asi viacmenej to isté). Vydrží niečo trošičku viac?
Ja mám z kik tie biele, čo sú balené po dva kusy. Nosím ich na doma, alebo v škole na telesnú. Mám ich asi 12 kusov a točím ich dookola už asi aj päť rokov. Stále ešte žijú a sú v pomerne dobrom stave.
F&F, C&A.
Čínsky majú z spomenutého esi lepšiu kvalitu (vacsinou su made in italia ), a sú aj drahšie. Ja som dnes objednala mužovi z bonprix. Tak uvidim.
Z toho čo ma doma tak Kik zle , FF zle, skôr CA
Takko
Basic tricka kupujeme v Bonprixe, vydrzia viac ako z H&M…
Bežne kupujeme aj tie lacné tričká za 2-3 eur a vydržia dosť dlho
Takko
@hradnapani Takko? Ten som zabudla, ten tu tiež máme...
Potrebujem to u nás kúpiť, lebo mi treba na zajtra, na tvorenie...
@any_soj značky:
- Smog (to neviem či nie je C&A značka, skús overiť)
- Adler
- Malfini
- F&F
Keď u nich kúpiš čisto bavlnené (na to treba fakt pozerať, lebo v zmesi s polyesterom nevydržia ani tretinu), vydržia roky. Konkrétne aj 5-6 rokov nosenia. A cenovo vychádzajú okolo 5€/ks.
@any_soj len neviem ci v takku maju aj ciste bez potlace. Ja tam kupujem s potlacou. Ved za pozretie nic nedas.
Muž má asi tri tričká z tesca a sú super. Sú jeho obľúbené a to ma rôzne tričká rôznych znaciek, aj drahé a teda za mňa sú tie z tesca lepšia kvalita ak calvin napr 😁
@any_soj značky:
- Smog (to neviem či nie je C&A značka, skús overiť)
- Adler
- Malfini
- F&F
Keď u nich kúpiš čisto bavlnené (na to treba fakt pozerať, lebo v zmesi s polyesterom nevydržia ani tretinu), vydržia roky. Konkrétne aj 5-6 rokov nosenia. A cenovo vychádzajú okolo 5€/ks.
@lenkakravcova kde predávajú kus trička za 5 eur? Lebo už aj Číňanky majú drahšie
@lenkakravcova kde predávajú kus trička za 5 eur? Lebo už aj Číňanky majú drahšie
@marcellka32 v CaA mali čisto bavlnené po 4,5€ a aj FF som pár krát videla za takú cenu čisto bavlnené.
Malfini majú tiež po cca 4€ napr tu: https://online-textil.sk/tricka?utm_source=goog...
@marcellka32 Aleeee je kopec. Ja som teraz kupovala do 2 eur
@marcellka32 Aleeee je kopec. Ja som teraz kupovala do 2 eur
@sisska96 za 2 eura nebude tá bavlna stať za nič...
@sisska96 za 2 eura nebude tá bavlna stať za nič...
@marcellka32 tak už niektoré mám roky

Ahoj na počudovanie z Tesca sú fajn. Tie pepco/kik to je taká nízka gramáž bavlny, že je z nich skoro handra a ešte krivo ušité.