Partner - oblečenie na stužkovú

17. sep 2023

Z predosleho vztahu mam syna, ktorý ma o mesiac stužkovú. Teraz mám nový vzťah, trva uz vyše 3 rokov, nebyvame spolu. Ide so mnou na stužkovú a ide o to, ze potrebuje novú košeľu, nakoľko mu sú všetky úzke. Povedala som, ze budeme musieť kúpiť novú a on to vzal tak, ze ja mu kúpim. Prišlo mi to dosť drzé, nakoľko celú stužkovú platim sama, plus oblečenie pre seba, syna i dcéru ktorá ide synovi za partnerku. Neviem, ale podla vás, mu ju mám kúpiť ja?

onedaynick
17. sep 2023

nie

ropucha6
17. sep 2023

No ja by som nekupovala. Hadam si jeden dospely muz dokaze zafinancovat jednu padnucu koselu.

zobaka
17. sep 2023

asi sa mu tam nechce ísť, ale jeden chlap by mohol zvládnuť si kupit jednu košeľu, veď ju určite využije aj neskôr, keď všetky sú mu už "vyrastene"

kaktusik007
17. sep 2023

samozrejme ze mu ju nekupuj. To akoze kde sme.

dskjhfdlkdjhl
17. sep 2023

Mozes mu ju pomoct vybrat, ale nech si ju pekne zaplati. Ty ju nosit nebudes.

syslik81
17. sep 2023

samozrejme ze nie ... by ma zaujimalo ako mate podelene ine financie ci ti vobec niekedy daco kupi ci zaplati vydavky .. ked si dokaze nariadit kupit koselu- ak na nu nema nech sedi doma .. normalne ak zas zacne mu povedz sorry ale niesi moje dieta tie som zafinancovala ale na viac mi uz neostalo ..

syslik81
17. sep 2023

alebo mu posli odkaz na stranku s koselami s tym nech si odtial kupi daku

autor
17. sep 2023

@syslik81 je skúpy, to o ňom tvrdila aj jeho ex
Málokedy mi niečo kupi. Viem, že na stužkovú ide kvôli mne, ale myslím, ze košeľu si môže kúpiť

rikarika
17. sep 2023

Mozno od veci otazka, ale preco nejde na stuzkovu synov otec?

syslik81
17. sep 2023

no ak je skupy a nedokaze kuit ani blbu koselu a uz vobec nie darcek tebe tak na co ti je? vies si s nim predstavit zostata zit na starobu? nebrala by som ho na rodinnu slavnost uz len z dovodu,ze on vhodny na rodinu nieje a je to strata casu

autor
17. sep 2023

@rikarika nemáme dobre vzťahy

mimka1402
17. sep 2023

Neviem ci nemá dobre vzťahy s tebou alebo aj so synom. Ale na tvojom mieste by som naozaj šla sama. Pri tomto tvojom divnom partnerovi

pinkgirl
17. sep 2023

Veď tvoj partner nemusí vôbec ísť. Ty ho tam potrebuješ? Myslím, že to prežiješ aj bez neho. A ešte ušetriš za ďalšiu osobu😉.

jonnie
17. sep 2023

Myslím, že nie si odkázaná na neho, ak všetko ťahas sama. Navyše, ak neplanujes s nim spoločný život, budú foto s nim zvláštne. Je to pamiatka tvojho syna. Určite by som nešla s takým partnerom.

alimdul5
18. sep 2023

Moja dcera mala stuzkovu v juni. Moj sucasny manzel, s ktorym som 4 roky, zaplatil za seba a dcere tiez za saty. Ked trebalo doplatiť za stravu, doplatil. Peniaze som mala, ale on chcel zaplatit. Takeho partnera, ako mas ty, by som veru na stuzkovu nebrala a uzila si to s detmi sama.

monro
18. sep 2023

Som rozvedená a tiež sa chystáme teraz na stužkovú. My máme s exmanželom korektné vzťahy, takže tam ideme všetci spolu. Ale keby exmanžel nemohol, nechcel alebo hocičo, išla by som s dcérou a terajšieho partnera by som tam nebrala.

rikarika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
la_dolce_vita
18. sep 2023

Tiež by som išla sama a užila si to s deťmi. Tento držgroš nech sedí doma. Hmm, vlastne nielen stužkovú by som takto poriešila 🙂

klip0
18. sep 2023

Akoby o tvojom dieťati píšeš a nie o partnerovi. Veď nech tam nejde.
Celkovo to podľa mňa ani nieje vhodné keď ste spolu tri roky a ani spolu nežijete