Prečo niektoré látky zo Sheinu zapáchajú?
Dobrý deň,
objednavala som zo shein a ked sa spotim tak to strasne smrdi v tých trickach. Vie mi niekto povedať, ze co je to za latka, co tak smrdí? Ja sa v tom nevyznam a stitky som postrihala. Smrdí takto aj viskóza? Chcela by som objednat este nejake, ale chcem sa vyhnúť tejto látke.
Za mňa je najhorší polyester ale aj viskóza môže smrdiet ked sa spotis. Ideal je bavlna, bavlna-elastan, lan. Myslím ze na shein velmi kvalitné látky ale nenajdes
To ani boh netusi aky toxicky kokteil v tych latkach je.
A mimo oblecenia to nie je take toxicke? Lebo ja som chcela objednat take štipce do vlasov, gumičky a pod. kus väčší balíček. Tak za to som znova rozmyslala aj nad tými trickami.
Neverím, že tam je niečo netoxicke 😄 maximálne rohožku pred dvere by som odtiaľ objednala.
Mám pár bavlnených tie nesmrdia, ptm Mám pár polyester ale ani tie mi nesmrdia a to sa potim v podpazuší riadne. Jedine co smrdia sú ponožky 🙈 keďže v práci som pol dna v topánkach
bohužiaľ je to tak, že za málo peňazí málo muziky, zato veľa smradu...objednávaj od iných firiem
Niekto smrdi aj v bavlne z sk obchodov. Hlavne v lete to citit. Kto da vela poti
Zalezi co to je za material naozaj a cim to je farbene, impregnovane. Shein ma diskutabilnu kvalitu, ved ked to kupis za par eur, niekde sa to zosekat musi, rovnako ako kopec obchodov, co dovezie kadeco. Ja odtial nekupujem prave skrz to riziko toxicity materialu.

Vyhni sa celemu sheinu,ja by som to nechcela ani zadarmo.Precitaj si nieco o tych " obchodoch",o ich podstate,zamestnancoch,materialoch....