icon

Prečo sa bojím byť blondínkou?

sima979797
Včera o 14:04
Prečo sa bojím byť blondínkou?Prečo sa bojím byť blondínkou?Prečo sa bojím byť blondínkou?
Strana
z2
svetlonos
Včera o 15:51
@sima979797

@sima979797 Ale potom …

@sima979797
nie som psycholog ale ked ta vidim, s tym najlaskavejsim umyslom by som ti poradila spracovat pricinu/y tvojho strachu a nizkeho sebavedomia. A pokojne aj s odbornikom. Vyzeras ako lahka obet pre kretenov, jedno akeho pohlavia. Normalne posobis tak, ze by ta clovek chcel chranit.
A teda nie ze by som sa nudila a nemala co na riesenie vo vlastnom zivote, no z to až kričí.
Na poslednej foto ti to pristane. Aka je tvoja vlastna farba vlasov? Moja napriklad tmavsia hneda a odfarbitvsa na blond by som tiez mala obavy 🙂. Mna by ani nebavilo stale dofarbovat konceky, nemam na to ani cas ani takent sama dorabat.

jaja20
Včera o 15:53
@sima979797

@sima979797 Ale potom …

@sima979797 Veľmi ti to ako blondínke pristane. Nerob si nič z negatívnych komentárov, to je pre MK typické. Hlavne pre pár nickov, ktoré musia byť strčené asi v každej diskusii 😄
P.S. Veľmi pekné šaty, prezradíš odkiaľ? Ďakujem.

anonym_44a456
Včera o 15:54
@anonym_cca14e

🙈🙈🙈🙈🙈kristova noha zase ty?
Je jedno ako vyzeraš keď v hlave slama

@anonym_cca14e to je tá čo si k mikine obula čižmy?

minenkaa
Včera o 16:06
@anonym_0029a7

Ja ta obdivujem, aj ked posobis smutne urcite si silna zena. Mas tu uz 4 a mozno dokonca 5 diskusii, kde chces aby sme sa vyjadrovali ci uz k tvojmu nosu, peram atd. Vzdy das fotky. Aj ked sa vzdy najde niekto co ti napise nieco co by niekoho aj urazilo. Tak ty si silna zena neberies si to osobne. A o par dni zalozis dalsiu diskusiu, aby sme ti pisali ako ti pristane taka a taka farba vlasov.

@anonym_0029a7 silna žena?

anonym_cdcfd9
Včera o 16:11

Ty si stale s niecim nespokojna. Nikto nikdy nebude dokonaly, ani Ty. Tak skor pracuj na vnutornej krase.

anonym_cca14e
Včera o 16:14
@anonym_44a456

@anonym_cca14e to je tá čo si k mikine obula čižmy?

@anonym_44a456 áno tá

biba_18
Včera o 16:33

už zas? 😏

sima979797
autor
Včera o 16:37
@anonym_ad9566

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

@anonym_ad9566 teraz mam mihy ale prirodzenejsie , pery mam len malinko pichnute co tam este zostalo , ja som sa pytala ci sa vyriesi predkus strojcekom ze trochu ale na operaciu to neni zevraj to neni az taky velky predkus

sima979797
autor
Včera o 16:39
@svetlonos

@sima979797
nie som psycholog ale ked ta vidim, s tym najlaskavejsim umyslom by som ti poradila spracovat pricinu/y tvojho strachu a nizkeho sebavedomia. A pokojne aj s odbornikom. Vyzeras ako lahka obet pre kretenov, jedno akeho pohlavia. Normalne posobis tak, ze by ta clovek chcel chranit.
A teda nie ze by som sa nudila a nemala co na riesenie vo vlastnom zivote, no z to až kričí.
Na poslednej foto ti to pristane. Aka je tvoja vlastna farba vlasov? Moja napriklad tmavsia hneda a odfarbitvsa na blond by som tiez mala obavy 🙂. Mna by ani nebavilo stale dofarbovat konceky, nemam na to ani cas ani takent sama dorabat.

@svetlonos moja je prirodzena svetla mysia blond .)

mia667
Včera o 16:40

@sima979797 Ešte ani na sviatky si nedáš pokoj 🫣
To stále potrebuješ počuť uznanie od cudzích ľudí ?

Nebuď blondína a nemusíš sa ničoho báť. Bože dievča, toto už nieje ani na porozumenie

sima979797
autor
Včera o 16:41
@anonym_ad9566

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

@anonym_ad9566 povedali mi ze ked zuby budu rovno aj z profil sa trochu upravi chcela by som si aspon takto jemne nechat ako mam

anonym_ba5f63
Včera o 16:44
@sima979797

@anonym_ad9566 povedali mi ze ked zuby budu rovno aj z profil sa trochu upravi chcela by som si aspon takto jemne nechat ako mam

@sima979797 bože, ty máš fakt v tej hlave slamu

anonym_44a456
Včera o 16:45
@anonym_cca14e

@anonym_44a456 áno tá

@anonym_cca14e tak tá by mala riešiť niečo iné ako farbu vlasov 🤦

sima979797
autor
Včera o 16:45
@svetlonos

@sima979797

@svetlonos a od mala som mala problem stym pretoze vzdy sa mi smiali za moj vzhlad od detsva ze som škaredá , potom už nie ale som bola velmi hambliva kvoli tomu teraz uz neni som hambliva prezentujem sa aj verejne na socialnych sietach a od ineho publika pocuvam ze som skareda kvoli zubom ze by mi ich vytrhali a ci poznam zubnu kefku , co si umyvam zuby 3x denne mam ich vsetky zdrave aj poopravovane jedine co cakam na strojcek a na ten sa caka dlho ,ale nemam medzeri len predne idu dovnutra dva plus hlboky zhryz a predkus . Dalej nos jazvicky po akne aj to cakam na laser .

sima979797
autor
Včera o 16:46
@minenkaa

Nechces radšej začať športovať?Ale taknfakt riadne makať každý deň

@minenkaa mam 70 kilogramov a 180 cm v aprili som mala 63 a po sviatkoch idem do fitka chcem mat aspon 65

sima979797
autor
Včera o 16:48
@svetlonos

@sima979797

@svetlonos pisu mi komemtare ci poznam mejkap ze mi nic nepomoze atd . Kazdy komemtar zly a ja fakt neviem ako to ze ine zeny su krasne aj ked su v mediach ? Preco nemaju tolko hejtov?

zobaka
Včera o 16:53
@zuzanita1609

Ale no tak žienky,už tu boli vidieť aj iné,osobnejšie 🤭fotky častí tiel a dokonca aj pod svojím nickom . Niekto proste rieši viac svoj vzhľad,niekto radšej svoje vnútro a niekto hlavne iných,až potom seba 😁.

@zuzanita1609 pamatam na hole prsia

minenkaa
Včera o 17:01
@sima979797

@minenkaa mam 70 kilogramov a 180 cm v aprili som mala 63 a po sviatkoch idem do fitka chcem mat aspon 65

@sima979797 ja píšem o športovaní ,takom denne pár hodín
Nie o chudnutí

zuzanita1609
Včera o 17:01
@sima979797

@svetlonos pisu mi komemtare ci poznam mejkap ze mi nic nepomoze atd . Kazdy komemtar zly a ja fakt neviem ako to ze ine zeny su krasne aj ked su v mediach ? Preco nemaju tolko hejtov?

@sima979797 Teraz to naozaj neber v zlom. Nebolo by skôr lepšie vyhľadať nejakú odbornú pomoc, ktorý by ti ukázal,aby si samú seba vnímala v lepšom svetle? Pretože už mi to príde,uvediem príklad...ako taká anorexia,keď sa dotyčný človek vidí úplne inak,ako ho vidí okolie a tým jeho vlastným videním si ubližuje. Okrem zovňajšku,si šťastná?

summer138
Včera o 17:37

@sima979797 poviem ti tak, ja som prirodzená blond nikdy som si farbu nedala a mám naozaj veľmi veľmi svetle stále. Ale mne sa naozaj nehodia blond vlasy k ženám čo maju svoje tmavé. Veľmi vám to rýchlo odrastá, nieje to pekné, stále chodiť ku kadernikovi, ničia sa tým neustálym farbením vlasy. Načo toto robíte?

anonym_32d0d2
Včera o 17:48

@sima979797 keď sa usmievaš, si veľmi pekná. Umelé mihalnice ti nepristanú, tak ako písali baby, ťahajú ti viečka dolu. Celkovo máš veľmi peknú tvár. Neviem prečo sa bojíš blond farby, podľa mňa sa ti hodia obe farby, máš proste peknú tvár, ale pery a mihy si nechaj svoje pls 🙏. Si krásna aj aj, za mňa nemusíš meniť farbu, stačí keď sa usmievaš a farbu vlasov nebude nikto riešiť. Ak chceš zmenu, zmeň, ak nechceš, nechaj si takú akú máš.

anonym_e5fc2a
Včera o 17:53

Brrr pôsobíš lacno a umelo prosím už sem nedàvaj ďalšie fotografie

anonym_b4a1b7
Včera o 17:56
@sima979797

@svetlonos a od mala som mala problem stym pretoze vzdy sa mi smiali za moj vzhlad od detsva ze som škaredá , potom už nie ale som bola velmi hambliva kvoli tomu teraz uz neni som hambliva prezentujem sa aj verejne na socialnych sietach a od ineho publika pocuvam ze som skareda kvoli zubom ze by mi ich vytrhali a ci poznam zubnu kefku , co si umyvam zuby 3x denne mam ich vsetky zdrave aj poopravovane jedine co cakam na strojcek a na ten sa caka dlho ,ale nemam medzeri len predne idu dovnutra dva plus hlboky zhryz a predkus . Dalej nos jazvicky po akne aj to cakam na laser .

@sima979797 Bože, dievča, nerieš toľko vzhľad, ale zameraj sa trošku aj na školu. Veď nevieš ani poriadne písať. Čo myslíš, aký typ muža zaujme pologramotná žena, či už bruneta alebo blond? Jemný intelektuál to asi nebude.

sima979797
autor
Včera o 18:29
@anonym_e5fc2a

Brrr pôsobíš lacno a umelo prosím už sem nedàvaj ďalšie fotografie

@anonym_e5fc2a ved o to mi ide ako tak neposobit?

petronelag
Včera o 18:31

@sima979797 V tmavých vlasoch pôsobíš výraznejšie, tie umelé mihalnice buď nejaké iné alebo radšej žiadne.

svetlonos
Včera o 18:57
@sima979797

@sima979797
a na kieho ďasa si aktivna na soc. sitach, kde hocikto komentuje tvoj vyzor??
Ja uz roky "neviem" co je mejkap, nemam ziadne umele mihalnice ano pery, nič.
Mne je uplne jedno kto si co o mojom vyzore mysli. Su dni, ked sa nevyspim a vyzeram hrozne - to tirz ani mejkap nezachrani.
A su zase obdobia, ked vyzeram super 😁.
Si normalne pekna baba, nepotrebujes ani pery ani umele mihalnice, ostatnych s povrchnymi komentarmi posli do prdele a zrus vsetky soc siete, ktore ta takto stresuju. Kreteni vzdy boli aj budu, tam je to vzdy o (ne) charaktere.
A ja som v detstve nosila strojcek, zuby krasne rovne a dokazili mi ro zuby mudrosti. Zase ich mam posunute a nie az take rovne. Nikto prícetny mi nikdy nic na to nepovedal. Nemat inych priorit, tiez dam strojcek ale teraz co riesiť.
Si pekna, posobis prijemne a na inych sa vybodni!

sima979797
autor
Včera o 19:24
@petronelag

@sima979797 V tmavých vlasoch pôsobíš výraznejšie, tie umelé mihalnice buď nejaké iné alebo radšej žiadne.

@petronelag a to je lepsie nie ? Ked mi vynikne tvar

elz1920
Včera o 19:31

Nebuď blond, tak sa ľahšie pošmykneš na banánovej šupke.

petronelag
Včera o 19:40
@sima979797

@petronelag a to je lepsie nie ? Ked mi vynikne tvar

@sima979797 Lepšie to vyzerá také tmavé vlasy, ale na celkový vzhľad pôsobí aj inteligencia, vyrovnanosť , sebavedomie, vzhľadu netreba venovať až toľko pozornosti, radšej štúdiu alebo práci.

bloger
Včera o 20:09

@sima979797 Viac ti pristanú tmavé vlasy. Celkovo si veľmi pekná a milá.

Strana
z2