icon

Prečo sa bojím byť blondínkou?

sima979797
Včera o 14:04
Prečo sa bojím byť blondínkou?Prečo sa bojím byť blondínkou?Prečo sa bojím byť blondínkou?
Strana
z2
sima979797
autor
Včera o 14:05
anonym_fe26c8
Včera o 14:06

? Tak bud tmavovlasa aky problem

anonym_fe26c8
Včera o 14:06

Vycapit sem kopu fotiek ma aky zmysel?

sima979797
autor
Včera o 14:07
@sima979797

@sima979797 Ale potom …

anonym_27e4ef

najskor sa ti nepacil tvoj nos, potom pery, teraz vlasy

anonym_fe26c8

Nájdi si radšej psychológa

anonym_6edd5f
Včera o 14:10

wtf

ivik4
Včera o 14:14

Lebo nemas realne problemy ?
Bozinku aj ja chcem mat strach z prebarbenia vlasov...

oceanahory
Včera o 14:18
@sima979797

@sima979797 Lebo ti chyba sebavedomie a preto uznanie a odpovede ohladom vzhladu hladas u inych? 😥

anonym_d9a6b7
Včera o 14:18

Zas ty?

sevrin
Včera o 14:22

Dobre vyzeráš ako blond.

Je ešte niečo s čím by sme ti mohli pomôcť?

sima979797
autor
Včera o 14:28
@oceanahory

@sima979797 Lebo ti chyba sebavedomie a preto uznanie a odpovede ohladom vzhladu hladas u inych? 😥

@oceanahory tak da sa tak povedat ale lubim viac mazorov

oceanahory
Včera o 14:30
@sima979797

@oceanahory tak da sa tak povedat ale lubim viac mazorov

@sima979797 Chapem a uprimne ti rozumiem, v minulosti (pocas puberty) som s tym velmi bojovala aj ja. Odporucam vyhladat odbornika, pomoze ti so sebavedomim a obklopiť sa hlavne ludmi, ktori ta vnimaju krasnou aj so zltymi vlasmi. 😉 Prajem pekne sviatky! ❤️

anonym_06423b
Včera o 14:31
@sima979797

@sima979797 Ale potom …

@sima979797 na tej poslednej to je pekný blond, ale veľmi ti pristanu aj tmave vlasy

anonym_ad9566
Včera o 14:36

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

sisa_s
Včera o 14:39

Na druhej fotke si krasna, na tretej sa mi nepaci farba vlasov, pery, umele mihalnice a smutny vyraz

anonym_0029a7
Včera o 14:47

Ja ta obdivujem, aj ked posobis smutne urcite si silna zena. Mas tu uz 4 a mozno dokonca 5 diskusii, kde chces aby sme sa vyjadrovali ci uz k tvojmu nosu, peram atd. Vzdy das fotky. Aj ked sa vzdy najde niekto co ti napise nieco co by niekoho aj urazilo. Tak ty si silna zena neberies si to osobne. A o par dni zalozis dalsiu diskusiu, aby sme ti pisali ako ti pristane taka a taka farba vlasov.

anonym_fe26c8
Včera o 14:49
@anonym_0029a7

Ja ta obdivujem, aj ked posobis smutne urcite si silna zena. Mas tu uz 4 a mozno dokonca 5 diskusii, kde chces aby sme sa vyjadrovali ci uz k tvojmu nosu, peram atd. Vzdy das fotky. Aj ked sa vzdy najde niekto co ti napise nieco co by niekoho aj urazilo. Tak ty si silna zena neberies si to osobne. A o par dni zalozis dalsiu diskusiu, aby sme ti pisali ako ti pristane taka a taka farba vlasov.

@anonym_0029a7 silna zena? Skôr zena s nulovým sebavedomím. Povedz mi ktorá normálna zena by sem dávala svoje fotky a riešila tu nos, pery, vlasy...žiadna

anonym_0029a7
Včera o 14:50
@anonym_fe26c8

@anonym_0029a7 silna zena? Skôr zena s nulovým sebavedomím. Povedz mi ktorá normálna zena by sem dávala svoje fotky a riešila tu nos, pery, vlasy...žiadna

@anonym_fe26c8 Ja nie. Ale ja svoje fotky na net nikde nedavam. Ale chce to velku odvahu dat svoje fotky a cakat na nazor inych ludi.

anonym_fe26c8
Včera o 14:51
@anonym_0029a7

@anonym_fe26c8 Ja nie. Ale ja svoje fotky na net nikde nedavam. Ale chce to velku odvahu dat svoje fotky a cakat na nazor inych ludi.

@anonym_0029a7 neviem ci je to odvaha, za mna bud zúfalstvo alebo totálna hlúposť. Slečna ma očividne nejaky problem keďže to nie je jej prvá takáto diskusia

januska12323
Včera o 14:53

Aká odpoveď by ťa upokojila?

anonym_cca14e
Včera o 15:02

🙈🙈🙈🙈🙈kristova noha zase ty?
Je jedno ako vyzeraš keď v hlave slama

enmery
Včera o 15:03

Mne sa páčiš v oboch póloch - tmavá, aj svetlá, ale oba odtiene by mali byt rozhodne iné. Prestať si sama lepiť mihalnice, vyzerá to zle. Nos máš pekný, pery tie napichane-to robi otrasne, bez toho oveľa lepšie.

anonym_cca14e
Včera o 15:06
@januska12323

Aká odpoveď by ťa upokojila?

@januska12323 podľa predchádzajúcich diskusii žiadna
Založí 38 diskusiu,nacápe do nej fotky od buka z roku päť po súčasnosť a čaká na komplimenty, že na všetkých nemá páru

zuzanita1609
Včera o 15:06

Ale no tak žienky,už tu boli vidieť aj iné,osobnejšie 🤭fotky častí tiel a dokonca aj pod svojím nickom . Niekto proste rieši viac svoj vzhľad,niekto radšej svoje vnútro a niekto hlavne iných,až potom seba 😁.

enmery
Včera o 15:07
@anonym_cca14e

@januska12323 podľa predchádzajúcich diskusii žiadna
Založí 38 diskusiu,nacápe do nej fotky od buka z roku päť po súčasnosť a čaká na komplimenty, že na všetkých nemá páru

@anonym_cca14e Práveže táto baba je zakomplexovaná, nemá sa rada. Tak si si to mohla odpustiť.

really8
Včera o 15:19

@sima979797 to co je za temu? Ze preco sa bojim byt blondinkou😂😂😂 no a musis byt?

anonym_ad9566
Včera o 15:20
@anonym_fe26c8

@anonym_fe26c8 jednu poznam, dokonca to tu aj komentovala 😃😃 klame az sa prasi, jej Ig je niečo úplne ine ako realita a meni si tu fotky kazdy tretí den 😃 choré

domka222
Včera o 15:21
@anonym_ad9566

Ja ti poradím v dobrom.. pery si nedávaj napichat, nemas na to tvar ani pery. Mas predkus, nevyzerá to pekne.
Mihalnice si tiez nedávaj robit, na jednej fotke ti padajú viečka dole, vyzeráš akoby si dva týždne nespala a bola neskutočne smutná.
Blond ti pristane, ale chod do kaderníctva, nech ti blond urobia odborníčky. Vyzeráš mladšie, krajšie.
Ver mi, jemný makeup, špirála, lesk na pery a blond vlasy a budeš vyzerať lepšie ako ked mas tmavé, napochane pery a zle spravené mihalnice. Ale najdôležitejšie je, zapracuj na sebavedomí. Tu je len pár normálnych žien, ostatne si z teba budú robiť srandu. To nie je dobrý model, kde sa pýtať na rady🙂

@anonym_ad9566 presne som chcela povedať to isté o tých mihalniciach. Šialene smutná a unavená "princezná ".

minenkaa
Včera o 15:46

Nechces radšej začať športovať?Ale taknfakt riadne makať každý deň

Strana
z2